Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Wiadomo jak jest z juniorami w tym sezonie, a teraz poszła sensacyjna informacja i ruch w rodzinnym interesie się zaczął 
Heniu Stokłosa! 
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
Może im też obiecał ciągnik 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Jeżeli te rewelacje okażą się prawdą to może sie okazac ,że zabraknie dla nas miejsca do awansu ,a w zwiazku z tym chyba jednak trzeba bedzie czasem potrenowac i nie tylko dobijac zeszloroczne osiołki jak niejaki pan P.
Troskaffka pisze:nie chce mi sie w to wierzyc..niby skad Pila miala by na nich pieniadze..
A kto jest w nazwie klubu?? Facet z wlasnego portfela moglby z powodzeniem sponsorowac druzyne w e-lidze.
Sam Pawlicki meczu nie wygra, gorzow ma 2 swietnych zawodnikow i co z tego, z wlokniarzem mieli ciezko u siebie.
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
No sam nie ,ale on nie będzie sam 
Jeżeli Pawliccy to nie żart, to o awans będzie naprawdę ciężko, a jest to zapewne ostatnia szansa, aby dwie drużyny awansowały bezpośrednio.
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
-
jagermaister
lipa, że Ostrów już ten wyjazd ma za sobą, to mnie tylko boli. Piła do awansu ma dłuuuuugą jeszcze drogę, jeden Pawlicki, czy nawet dwóch, nie zrobi tam drużyny
Normalnie aż strach sie bać
Nawet niech Hans Nielsen jeździ to i tak 1 msc będzie nasze

mam nadzieje, ze to tylko podpucha i informacja dla działaczy ekstraligowych aby szybciej się dogatywali
-
Smirnek_
- Senior
Troskaffka pisze:nie chce mi sie w to wierzyc..niby skad Pila miala by na nich pieniadze..
A pamiętasz zeszły sezon? U nas też nagle pojawił się bogaty wujek i udało się zakontraktować kilku zawodników, na których nas nie było stać przed sezonem.
I mimo wszystko nie awansowalismy...
Czym się podniecacie
Według mnie to tylko zagrywka Pawlickich. Ostatnio jego trener na wyspach mówił że podpisał papiery w Gdańsku, i co? I nic z tego. Myślę że z Piłą będzie podobnie. Poza tym Jeden Pawlicki wiele nie zdziała a jak ich wypożyczą to naprawdę mogą mieć problem z kasą. Bo taki Pawlicki natłucze więcej punktów niż Dryml, a stawkę prawdopodobnie ma znacznie wyższą. Każdy kij ma dwa końce. Wydasz miliony na Pawlickich, ale za to nie będziesz mógł innych wypożyczyć. Bo Stokłosa jest milionerem a nie miliarderem 
Ale to nie powiedział trener, tylko prezes klubu, jest bardziej wiarygodny. Ci Pawliccy to chyba strasznie charakterni i dość szaleni ludzie. W zasadzie dobrze robią. Dla nich te mecze to będą treningi za niezłe pieniądze. Nie sądze, żeby chcieli więcej niż tyle, na ile Dryml nas spompował. Ja sie cieszę coraz bardziej na myśl o tym sezonie. Każdy czymś straszy, nie ma lipy
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Tylko najdziwniejsze jest to, że mimo iż mają najlepszego krajowego juniora w II lidze (Szymko) ,Piła wybiera najdroższego zawodnika na rynku
? Chyba że Stokłosa specjalnie dla lansu kazał. Wierzyć mi się w to nie chce, ale zobaczymy. Może dokupią jeszcze: A.Drymla z Łodzi, Warda z Gdańska, no i Brzozowskiego. I nie ma bata I liga dla Piły 
Poza tym zbyt duza jest padaka na juniorce w elidze, tylko pompują sobie koniunkturę
Poza tym zbyt duza jest padaka na juniorce w elidze, tylko pompują sobie koniunkturę
kibicLBN pisze:Tylko najdziwniejsze jest to, że mimo iż mają najlepszego krajowego juniora w II lidze (Szymko) ,Piła wybiera najdroższego zawodnika na rynku![]()
A ktoś powiedział, że junior nie może jechać np. pod piątką?
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
No tak, ale po kiego grzyba im taka drożyzna? Jak do wzięcia są znacznie tańsi zawodnicy na podobnym poziomie, bo nie jest pewne że Pawlicki będzie w równie dobrej formie jak przed rokiem.
w drugiej lidze? 2,00 < srednia robi...
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
- niespokojny
- Trener
Dwa dni temu Pawlicki podpisywal w Gdansku. Wczesniej byl w Poznaniu i Lodzi, a takze w Bydgoszczy. Nagle laduje w Pile. Stoklosa, ktory daje 400 tys zl na sponsoring klubu przed sezonem, dodaje 1 mln po pierwszej porazce(bo nie sadze zeby mniej za dwoch)? Malo w tym logiki
Poza tym to oznacza ze beda mocni u siebie. Musieliby jeszcze pol skladu wymienic zeby powaznie myslec o wyjazdowych zwyciestwach i awansie. Staszki, Korolewy, Frankowy, Szymki to raczej na wyjazdach nie beda istniec.
I jak to ma sie do regulaminu finansowego 400 zl/za pkt?
I jak to ma sie do regulaminu finansowego 400 zl/za pkt?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
no i stało sie. http://dzienniknowy.pl/aktualnosci/pokaz/18256.dhtml
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Nawet jesli to i tak dalej nie sa wiekszym zagrozeniem. Przemek pewnie bedzie jezdzil jako senior a Piotrek z Szymka na juniorce wiec do obsadzenia maja 4 miejsca na seniorce. Doyle/Korolev/Staszek to zadne pewniaki a kto ostatni? Rembas/Franek/Dilger?
Motor mocny
Patrząc tak na zawodników to Przemek na seniorce pewnie będzie kosił nie ma dwóch zdań a Piotrek zobaczymy na bank najlepszy polski junior będzie.
Patrzą na resztę seniorów Piły to tylko Doyle wyrasta na pewniaka reszta to takie ogórki
Patrzą na resztę seniorów Piły to tylko Doyle wyrasta na pewniaka reszta to takie ogórki
A kto powiedział ze to koniec? Jeszcze paru dobrych zawodników zostało. Kurcze robi sie ciekawie.
Trzeba było brać Drabola. Jeszcze Skóre można ściągnąć lub Fishera paru jeszcze jest choćby M Rempała.
Trzeba było brać Drabola. Jeszcze Skóre można ściągnąć lub Fishera paru jeszcze jest choćby M Rempała.
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
tak trzeba było brać samych I ligowców tylko kto by ich opłacił. Chyba ty?