LW KMŻ Lublin - Kaskad Równe 17.04.11 godz. 15:00
Re: LW KMŻ Lublin - Kaskad Równe 17.04.11 godz. 15:00
.. tylko patrzeć jak bedziemy jechac w wiekszosci zagranicznymi juniorami. Totalny brak profesjonalizmu widze. Chyba że się myle
;) Najgorsze w tym wszystkim jest to że nasza forme bedziemy mogli sprawdzic tylko na tle Swista i Rempaly.
...których forma jest, być może, jeszcze niższa i to naszych uśpi.
Podobno aspirujemy do I ligi, warto więc popatrzeć, jak dziś jeździ Jeleń, czy Trojanowski.
Podobno aspirujemy do I ligi, warto więc popatrzeć, jak dziś jeździ Jeleń, czy Trojanowski.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/04/16/zmiana-wyniku-w-rownem-kontuzje-borodaja-i-swista/
Kaskad jutro bez Śwista i Borodaja :/
Kaskad jutro bez Śwista i Borodaja :/
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
No to ponudzimy się troszke jutro. Trochę szkoda, bo nie bedzie można dokładnie ocenić formy zawodników. Ale ja i tak się nie mogę doczekać już 
Ale w którym to biegu Gołębiarz nabawił się tej kontuzji? W 15 biegu jedzie na 5:1 i nagle kontuzja? Chyba pod prysznicem
Pewnie czytał forum i strach go obleciał że u nas przyczepnie jak cholera a u niego cienko z kondycją
i wstyd znowu sie skompromitować...
Pewnie czytał forum i strach go obleciał że u nas przyczepnie jak cholera a u niego cienko z kondycją
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski