Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011 godz. 16.00
Re: Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011
w przeciągu tygodnia nie da sie nadrobic całej zimy
Z niczego może być tylko nic.
Nie wierze w to, po prostu nie wierze... 
Mecz z Równem pokazał gdzie nasze miejsce w szeregu, jakich mamy profesjonalnych zawodników, którym równy tor przeszkadza w zarabianiu grubej kasy. Szkoda tylko że ci zawodnicy nie zdają sobie sprawy że sponsor i kibic to rzecz święta. Pewnym zawodnikom już dzisiaj trzeba powiedzieć "spie... dziadu"
Chwila panowie, chyba nie mysleliscie ze Lublin ot tak objedzie Krakow, do tego w tym dziwnym skladzie, ale juz mniejsza o sklad. Krakow pokazal juz dwa razy ze jest jednym z silniejszych zespolow jak nie najsilniejszym pozwole sobie powiedziec po tym spotkaniu. Fakt, wynik mogl byc lepszy, ale o wygrana byloby bardzo ciezko.
Mads Korneliussen szacunek. Będzie duży komplet.
Nosił Wilk razy kilka, ponieśli i Wilka...
-
LubelskiKMŻ
baran... polubił chyba tą trzecią pozycje...
Miesiąc jako tako, jak narazie lider drużyny, no i proctor się coś obudził troche..
coś trzeba zrobić, bo tak być nie może...
Miesiąc jako tako, jak narazie lider drużyny, no i proctor się coś obudził troche..
coś trzeba zrobić, bo tak być nie może...
Co weekend jestem V.I.P
1 liga naszym celem !
1 liga naszym celem !
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2011, o 18:41 przez poli, łącznie zmieniany 1 raz.
Mozesz powiedziec na jakiej stronie mozna obstawiac II lige zuzla. Bo na uniebcie nie widzialem.
Tez z checia sie dowiem. Czas postawic troche gotowki 
Nosił Wilk razy kilka, ponieśli i Wilka...
Ja też trochę nie rozumiem zaskoczenia.
Osobiście zaskoczony byłem podczas sparingów widząc to, co widziałem, a mecz z Równem ostatecznie pozbawił mnie złudzeń.
Mimo kasy i wysiłków działaczy skład mamy beznadziejny, zawodnicy olali temat.
Osobiście zaskoczony byłem podczas sparingów widząc to, co widziałem, a mecz z Równem ostatecznie pozbawił mnie złudzeń.
Mimo kasy i wysiłków działaczy skład mamy beznadziejny, zawodnicy olali temat.
zacytuje Janka Tomaszewskiego
"Polska piłka jest jak agencja towarzyska. A gdy w burdelu dzieje się źle, to nie maluje się ścian tylko wymienia panienki, to samo trzeba zrobić z działaczami "
amen
"Polska piłka jest jak agencja towarzyska. A gdy w burdelu dzieje się źle, to nie maluje się ścian tylko wymienia panienki, to samo trzeba zrobić z działaczami "
amen
Z niczego może być tylko nic.
-
jagermaister
Mozesz powiedziec na jakiej stronie mozna obstawiac II lige zuzla. Bo na uniebcie nie widzialem.
Tobet, dziś na Wandę było 2.15
- kmzlublinfan
- Senior
U nas jest tak:
1. Miesiąc- facet ma ambicje i wolę walki to było dziś widac.
2. Proctor- niezły mecz, gdyby miał wsparcie ze strony Sucheckiego pewnie byłoby lepiej.
3. Baran- dziś słabo, ale może w końcu się rozjeździ
5. Łukaszewski- skreślany przez wszystkich, a dziś wygrał bieg na początek. Będą z niego ludzie tylko dajmy mu czas. Dziś było widac postęp u chłopaka.
Reszta totalne dno. Nie mam słów, żeby to opisac.
1. Miesiąc- facet ma ambicje i wolę walki to było dziś widac.
2. Proctor- niezły mecz, gdyby miał wsparcie ze strony Sucheckiego pewnie byłoby lepiej.
3. Baran- dziś słabo, ale może w końcu się rozjeździ
5. Łukaszewski- skreślany przez wszystkich, a dziś wygrał bieg na początek. Będą z niego ludzie tylko dajmy mu czas. Dziś było widac postęp u chłopaka.
Reszta totalne dno. Nie mam słów, żeby to opisac.
.. no to mamy niespodzianke. Wynik szokuje i to bardzo. Ciekawy jestem relacji naocznych swiadkow.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Albo to wszystko pier...znaczy zespół się skłóci i jeden drugiego będzie opluwał albo zaczną śmigać aż miło. Powtarzane rok w rok: na regularne (!!!) treningi do Lublina wszystkie "Polaki". Nie ma rukwa przeproś i niech iskry lecą
Co do składu.. Samo wystawienie młodego Szweda zamiast z/z nie głupie, pod warunkiem, że mamy kim w ogóle punktować
Mądry Polak po szkodzie, trzeba brać było młodych ruskich, przynajmniej, by byli na treningach :/ No ale jest wizja a "wizja"...