Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011 godz. 16.00
Re: Wanda Kraków - Motor Lublin 25.04.2011
Wiecie co? Skoro mamy zakontraktowanych zawodowców, którzy do tematu mają z założenia podchodzić profesjonalnie to niech ktoś mi wytłumaczy, dlaczego do ciężkiej cholery te gwiazdy nie potrafią pojechać na betonie? Przecież taki Suchecki nie istnieje, Baran skutecznie idzie w jego ślady. O Asparginie i Ałtym nawet nie będę wspominał bo szkoda eksploatować klawiaturę. Ale Baran - zawodnik, który miał być jednym z filarów, ze swoją jazdą to jest nieporozumienie. Suchecki poskładał chyba to co miał w garażu żeby ruszyło z miejsca i jakoś jechało. A tu pech bo nie chce jechać jakoś
Wygląda faktycznie na to, że jeden Miesiąc podszedł do tematu jak zawodowiec. Powstrzymam się od oceny Puzona bo w jego przypadku nie chce mi się wierzyć, żeby facet olał temat. Szkoda, że nie pojechał wczoraj, myślę, że mimo sceptycznych wypowiedzi innych tutaj pojechałby lepiej (w sumie gorzej się nie dało - to inna sprawa). To taka moja opinia choć oczywiście nie ma gdybania. Było jak było - każdy widział. Katastrofa. I teraz albo ktoś zacznie w tym naszym "jednoosobowym sztabie szkoleniowym" myśleć albo rzeczywiście czas na zmiany. Tak być nie może żeby żelazny kandydat do awansu okazał sie kupą zardzewiałego bezwartościowego szmeliwa.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
kibcLBN pisze:Co ty pieprzysz gościu? Nie byłeś na meczu Barana. Na meczu ligowym nie wiem raz na ile widujesz i piszesz bzdury. Baran zepsuł nie tylko mecz wczorajszy, ale i z Rawiczem rok temu czy też w Opolu 2 lata temu.
Coś Ci pokażę. Przy okazji udowodnię Ci, że na tym forum aż roi się od chorągiewek.
Wspomniałeś mecz z Rawiczem z poprzedniego sezonu. Oczywiście nie zadałeś sobie trudu, żeby przy okazji zerknąć na datę, kiedy ten mecz się odbywał. Bo po co? To jest nieważne. Baran powinien wozić komplety w każdym meczu. Od pierwszej, do ostatniej kolejki. To nic, że typ tak się po prostu wjeżdża w sezon. Ja mam na to wyj*bane i powinien wozić same trójki, przy okazji pomagać partnerowi tak, ażeby każdy jego wyścig kończył się w stosunku 5:1 dla drużyny której kibicujesz.
Mecz z Rawiczem. 3 mecz sezonu 2010. Baran robi 2,D,D,0,2*
Rzucam okiem na temat z tego forum po tamtym meczu i co widzę?
jerry78 pisze:No cóż przydałoby się coś napisać o tym meczu, ale chyba trzeba troche ochłonąć. Chyba nie tego się wszyscy spodziewaliśmy. Tak to jest jak lider naszego zespołu ma przygotowany jeden motocykl, a jak ten się rozleci to po wszystkim.
Hayden pisze:Baran- najwieksza porazka, beznadziejnie ze startu, na dystansie probowal, 2x defekt na 2 miejscu, tor mu kompletnie nie lezal
Keslley pisze:Myślę, że Karol powinen zainwestować w sprzęt.
Sledzio pisze:Baran - miał być Bogiem w każdym meczu machać po min. 10 pkt robi 4 pkt.
Filip pisze:Baran - żenada... o jego sprzęcie już nie wspomne.
Mars pisze:to co dzisiaj Karol zaprezentował lepiej nie komentować.
kilar pisze:Wypadaloby, zeby jednak troche potrenowal
istred pisze:Baran - moim zdaniem największe rozczarowanie. I to nie tylko za wynik, ale za całokształt. Gwiazda się zrobiła. Na treningu się nie pokazywał... W poprzednim sezonie zarobił sporo. Myślę, że i w tym za podpis wziął pieniądze. Jako kreowany lider powinien mieć porządny sprzęt.
Brzmi znajomo? Równie dobrze można byłoby podmienić posty z ubiegłorocznego meczu z Rawiczem z tym w Krakowie i wyszłoby na to samo.
I znów skończy się tak, że za chwilę jeden z drugim (Ciebie nie wyłączając) będziecie włazić w dupę Baranowi po każdym meczu i nosić go na rękach.
Ge(L)o pisze:Ale tak bylo, jest i bedzie, ze dla niektorych idole zmieniaja sie co mecz i brakuje wielu kibicom chlodnej glowy. Dzis jeden pojechal lepiej, inny gorzej. Nie bedzie Baran co mecz wozil powyzej 10 pkt, a Puszakowski nie zawsze bedzie dawal ciala. Dzis wyszlo ladnie temu drugiemu i chwala mu za to. Darkin z Rempala przypilnowali wyniku i wygralismy. Edberg pozytywnie.
A lameeent jakbysmy spadali do III ligi. Organizacyjnie faktycznie do tej ligi spadlismy, ale to akurat zadna niespodzianka nie jest.
Post z tematu z meczu z Rawiczem. Nie idzie się z nim nie zgodzić.
Ps. Pamiętacie?
http://img638.imageshack.us/img638/9331 ... zjanow.jpg
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
No wreszcie jakis ruch ze strony dzialaczy