Dopiero obejrzałem zawody z Krakowa i oprócz tego co już zostało napisane mam jedno spostrzeżenie.
Miesiąc (poza tym, że rzeczywiście jeździ bardzo walecznie i w ogóle) ma fatalne starty i musi KONIECZNIE je poprawić.
Na przyczepnym jeszcze coś powalczy, ale jak mu przyjdzie pojechać na bardzo twardym (tak jak zapowiada się w Opolu), to po starcie nie będzie miał czego szukać.
Bardzo fajnie jedzie i może naprawdę solidnie punktować - +10 w każdym meczu - tylko jeśli nie poprawi startów to w niektórych meczach kompletnie zawiedzie.
Kolejarz Opole - Motor Lublin 8.05.2011 godz. 16.00
Re: Kolejarz Opole - Motor Lublin 8.05.2011 godz. 16.00
Starty to tam wszyscy mieli fatalne. Jedynie na trasie coś dzialali chodz nie wszyscy.
- stefanzdzialek
- Senior
chodz to od chodziarz ?
Zastanawiam się czy do Opola pojedziemy z jakąś nową twarzą, czy też po staremu. Wie ktoś jak tam się Stead czuje ? Generalnie to w nim nadzieja...
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
po dzisiejszym sparingu juz chyba nikt nie ma watpliwosci, że gosciem powinien byc Curyło.
Na bank Polonia pusci chyba najlepszego swojego juniora 
Motor mocny
DrPaiHiWo pisze:Zastanawiam się czy do Opola pojedziemy z jakąś nową twarzą, czy też po staremu. Wie ktoś jak tam się Stead czuje ? Generalnie to w nim nadzieja...
Pojedziemy po staremu . Napewno nie zobaczymy szybko Barana w składzie.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

No jeżeli po staremu to z Baranem. Bo jak do tej pory to Baran jechał.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
tak jechał po 1,1,1 w Krakowie 
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Zasmuca mnie tylko bezradność kibiców, a do tego brak informacji ze strony klubu. Harry za twoich czasów było inaczej, chociaż przyznam ,że nigdy nie sądziłem ,że kiedyś będę za nimi tęsknił.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Ja żałuję tylko że za moich czasów nie było videoblogów
No i nie było jeszcze windymenów
czyli chwiejów. Ale strata.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Gelo pisze:po dzisiejszym sparingu juz chyba nikt nie ma watpliwosci, że gosciem powinien byc Curyło.
Hayden pisze:Na bank Polonia pusci chyba najlepszego swojego juniora
Wygląda na to, że niestety nie puści bo z taką formą będzie jechał w podstawowym składzie. Ale już teraz trzeba go zaklepać na 23 czerwca na mecz z Ostrowem. Wtedy Polonia Bydgoszcz nie jedzie ligi. Dużym błędem byłoby nie wykorzystanie tego.
jerry78 pisze: Ale już teraz trzeba go zaklepać na 23 czerwca na mecz z Ostrowem. Wtedy Polonia Bydgoszcz nie jedzie ligi. Dużym błędem byłoby nie wykorzystanie tego.
True! Niech ktos podpowie i wymusi to na naszych moznych... Strach pomyslec co bedzie jak Ostrow nas uprzedzi.
Niestety - u nas wariant z zagranicznymi wynalazkami na juniorce, z blokującym ksm 6.50 sie nie sprawdza. Jak robić 0,0 - to chyba obojetnie kto a przynajmniej wieksze pole manewru w seniorce. Curyło jest w formie i z Ostrowem móglby sie bardzo przydać.