Półfinał MPPK, LUBLIN, 25.05.2011 r. godz. 17:00
Re: Półfinał MPPK, LUBLIN, 25.05.2011 r. godz. 17:00
jeśli mają kradzione karnety...Grucha18 pisze:Posiadacze karnetów mogą wejść na ten turniej bezpłatnie ?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Grucha18 pisze:Posiadacze karnetów mogą wejść na ten turniej bezpłatnie ?
tak bylo zawsze wiec czemu tym razem mialo by sie nie dac?
- Egon
- Zawodowiec
Czy biletem jest,tak jak było to ostatnio program? Bo jeśli tak, to i tak muszę kupić bilet, bo chciałbym mieć program, więc jeśli ktoś nie chce/nie musi mieć programu, a nie ma karnetu mogę mu użyczyć swojego
A może by tak dla posiadaczy karnetów dać program za darmo, bo to niesprawiedliwe, że posiadając karnet, muszę kupować bilet, jeśli chcę mieć program.
Panie prezesie proszę się zastanowić nad tą propozycją. Chciałem nadmienić, iż nie uważam się za chorągiewkę, jeśli to ma znaczenie.
No i na końcu już tak napiszę, że jeśli jednak będę musiał kupić ten nieszczęsny bileto-program to nie będzie on kserowany na żółtym papierze (ani na żadnym innym).
A może by tak dla posiadaczy karnetów dać program za darmo, bo to niesprawiedliwe, że posiadając karnet, muszę kupować bilet, jeśli chcę mieć program.
No i na końcu już tak napiszę, że jeśli jednak będę musiał kupić ten nieszczęsny bileto-program to nie będzie on kserowany na żółtym papierze (ani na żadnym innym).
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Właśnie, jaka jest cena biletu, czy programu będącego biletem, bo nigdzie nie ma informacji na ten temat?
Karnet, jak zrozumiałam uprawnia do wejścia na zawody, chyba że chce się mieć program, czy tak ?
Karnet, jak zrozumiałam uprawnia do wejścia na zawody, chyba że chce się mieć program, czy tak ?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Tutaj informacja na temat wejściówek i programów dla karnetowców:
http://zuzel.lublin.pl/index.php?option ... &Itemid=54
http://zuzel.lublin.pl/index.php?option ... &Itemid=54
- kmzlublinfan
- Senior
Pójdziemy i posłuchamy jak działają nowe tłumiki. Bo w transmisji na TVP Sport ciężko było zauważyc różnice. Na żywo zawsze łatwiej.
ja słyszałem tylko raz - u Jelenia. przy niskich obrotach róznica jest niewielka, ale przy wkręceniu robi się słyszalna znacznie - cos w połowie na linii - motocykl żuzlowy - kosiarka. Z pewnością można sie do tego przyzwyczaić.
mam pytanie czy znana jest obsada turnieju bo nie chce mi się tego wszystkiego czytać ??
Nie
Ale moim zdaniem pojada: Baran, Miesiac i Pistrz Mistrz 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
To ktoś zdradzi nam obsadę osobową jutrzejszego turnieju? W klubie powinni już ją dawno znać, przecież muszą wydrukować programy.
Widać, że w Pile będą fajne zawody bo drużyny potraktowały poważnie ten półfinał i większość przyjeżdza w najmocniejszych parach.
Widać, że w Pile będą fajne zawody bo drużyny potraktowały poważnie ten półfinał i większość przyjeżdza w najmocniejszych parach.
Ale w Pile bilety po 25PLN plus 5 za program, a u nas 12PLN. Oby obsada nie była proporcjonalna do cen biletów. Pewnie Orzeł przyjedzie Dymem i Kowalczykiem, Leszno Musielakami to może Miesiąc z Baranem powalczą o awans 
- kmzlublinfan
- Senior
Z Leszna to pewnie Skórnicki przyjedzie. Musi się rozjeździc, bo w niedziele ma z Tarnowem jechac w lidze.
W Pile bilety po 15zl ;p
jerry78 pisze:To ktoś zdradzi nam obsadę osobową jutrzejszego turnieju? W klubie powinni już ją dawno znać, przecież muszą wydrukować programy.
Również nie jestem w stanie tego pojąć. Zamiast chwalić się na każdym kroku, że przyjeżdża mistrz Polski (i inni), wykorzystać głód żużla u ludzi, do tego pompować ludzką ciekawość poprzez fakt sprawdzenia nowych tłumików mamy wielkie ZERO. Nie rozumiem o co chodzi. Ale skoro krytykowana sprzedaż karnetów miała kapitalne przełożenie finansowe dla klubu to może brak jakichkolwiek konkretnych informacji o ciekawie zapowiadających się zawodach będzie mieć super rewelacyjny wpływ na frekwencję.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Nie ma zawodów źle, są zawody też źle. Nie narzekaj chorągiewko jedna

-
alfkrystian
- Szkółkowicz
łojtam,łojtam........przecież wisi ten baner na płocie
jak macie głód żużla to się sami interesujcie co gdzie i z kim
nie wiecie ile kosztuje reklama ??
- rafal13056
kto jedzie od nas w tych zawodach prosze o info
rafal13056 pisze:kto jedzie od nas w tych zawodach prosze o info
Znając nasz klub
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
- Łoptymista
- Trener
staram sie zrozumiec
ale moze ktos oswiecony zdola wytlumaczyc dlaczego akurat padlo na nich dwoch?
Piszcz? A jaki jest argument za tym? W Krośnie i w kolejnych meczach raczej nie pojedzie bo jest w beznadziejnej dyspozycji. Dlaczego nie dać szansy jazdy na nowych tłumikach zawodnikom, którzy najpewniej pojadą w lidze? No chyba, że chcą całkiem żużel wybić Piszczowi z głowy? 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
I dobrze, będzie to sprawdzian, czy brać ich do Krosna czy nie.
Ciekawie będzie jak Piszcz wypadnie lepiej od Puzona 
Ale nie jest to wcale takie wykluczone. Piszcz trenuje w Lublinie i może być idealnie spasowany. Puzon natomiast jest bez formy...
Dlaczego nie jedzie Baran? "Ma bardzo ważną rzecz do załatwienia" ?
Ale nie jest to wcale takie wykluczone. Piszcz trenuje w Lublinie i może być idealnie spasowany. Puzon natomiast jest bez formy...
Dlaczego nie jedzie Baran? "Ma bardzo ważną rzecz do załatwienia" ?
To się nie ma co dziwić że Leszno i inni puszczą rezerwowych i juniorów, mimo że posiadam karnet to teraz nie wiem czy jest sens iść na trening gdzie jedzie tylko 2 naszych
Te zawody to już naprawdę paranoja...Na coś takiego to wstęp powinien być za piątaka bo za 12 zl to nie wiem czy ktokolwiek nie napalony na żużel przyjdzie.
Te zawody to już naprawdę paranoja...Na coś takiego to wstęp powinien być za piątaka bo za 12 zl to nie wiem czy ktokolwiek nie napalony na żużel przyjdzie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.