STAL - TZ LUBLIN 44:45 :)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#226 Postautor: kaar » 19 kwietnia 2004, o 10:49

Nie no Talib juz w takie bzdury jakie wypisujesz to nie uwierze!!!! jakie 4 tys???? na oficjalnej stronie jest 18 tys??? poza tym w gazetach caly czas pisza - na mecz przyszlo ok. 10 tys widzow!! W Rzeszowie bylo 4 tys osob a tam stadion wyglada jak nasza Rusalka!!!!
pozdr.

ps gdzie takie info znalazles??

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#227 Postautor: Talib » 19 kwietnia 2004, o 10:56

kaar napisał:

"ps gdzie takie info znalazles??"

http://www.gornik.leczna.com/klub_stad.php :lol: :lol: :lol: !

I coś z mojego podwórka. U nas piszą że na meczu jest 5 tysięcy, prezes mówi że 4, a biletów sprzedano 3 tysiące. Też dobre, co?

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#228 Postautor: kaar » 19 kwietnia 2004, o 10:59

a wiesz czemu tak jest??? bo sprzedane bilety trzeba zaksiegowac...a te o ktorych sie nie mowi...pozdr.

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#229 Postautor: kaar » 19 kwietnia 2004, o 11:01

hmmm ale ty mowisz oLecznej??? ja myslalem ze o Lublinie!!!! :D
ale z drugiej strony to tez podejrzana sprawa ze Leczna "oficjalnie miesci" 4400 a wchodzi ponad 7 tys...
pozdr.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#230 Postautor: Talib » 19 kwietnia 2004, o 11:03

"a wiesz czemu tak jest??? "

Bo to jest Polska. Kluby żużlowe też chyba nieźle sobie radzą z tym zagadnieniem :) ...

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#231 Postautor: kaar » 19 kwietnia 2004, o 11:04

hehe no wlasnie i potem jest kasa na Petera np. w Gorzowie
pozdr. :)

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#232 Postautor: kaar » 19 kwietnia 2004, o 11:05

hehe to ciekawe ile kibicow bylo na meczu Lech -Legia mowili ze 25- 27 tys . Jesli przyjac takie same proporcje to wychodzi jakies 40 tys!!!!!
pozdr.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#233 Postautor: Talib » 19 kwietnia 2004, o 11:06

"hmmm ale ty mowisz oLecznej???"

Mówię o Widzewie, gdzie dzieli i rządzi herr Grajewski.

"ale z drugiej strony to tez podejrzana sprawa ze Leczna "oficjalnie miesci" 4400 a wchodzi ponad 7 tys... "

No nie wiem, ale na moje oko na ten stadion nie wejdzie dużo więcej niż 5 tysięcy ludzi.

" ja myslalem ze o Lublinie!!!! "

Ciekaw jestem jak to wygląda w Lublinie (w TŻ-cie i Motorze), mam nadzieję, że lepiej (uczciwiej) niż u nas...

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#234 Postautor: kaar » 19 kwietnia 2004, o 11:07

no nie wiem - z drugiej strony czy to zle??? nie majac duzego sponsora trzeba radzic sobie inaczej...kazdy orze jak moze...
pozdr.

hayabusarider

#235 Postautor: hayabusarider » 19 kwietnia 2004, o 11:09

Szanowny Gawrzyku,
A moze po prostu zrobić Chata z Jeleniewskim i Piszczem i dowiedzieć
się co się z nimi dzieje bezpośrednio od nich?
Myślę że każdy z Nas Kibiców Tż chciałby zamienić słówko na necie z nimi.
W sieci łatwiej jest zapytać o trudne rzeczy, w realu by sie to nie udało.
POZDRAWIAM :wink:

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#236 Postautor: Talib » 19 kwietnia 2004, o 11:15

"no nie wiem - z drugiej strony czy to zle??? nie majac duzego sponsora trzeba radzic sobie inaczej...kazdy orze jak moze... "

W zasadzie się zgadzam ze zdaniem kolegi, pod warunkiem że nie przybierze to tak chorych rozmiarów jak np. w Polonii Bydgoszcz, albo we wspomnianym Widzewie.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#237 Postautor: GIGI » 19 kwietnia 2004, o 11:46

Gelo pisze:
No tak ...., no dobra juz nic nie powiem :D hehe

Hehe - ok. Ja tez. Ale z tym nowym topikiem to poważnie.

No tak , popieram Ciebie Gelu , to jest dobra myśl ;) Trzeba stworzyć nowy Temat

Awatar użytkownika
Sprawiedliwy
Szkółkowicz

#238 Postautor: Sprawiedliwy » 19 kwietnia 2004, o 20:38

Gelo pisze:O dziwo im nasi lepiej (czyt. skuteczniej) jeżdżą tym jest wiecej narzekań.

Jeśli to między innym domnie kierowałeś te słowa:
Może masz problemy ze zrozumieniem słowa pisanego, bo jakoś nie zauważyłem, zebym pluł się do drużyny, lecz do jednostek(choć licze z ich strony na poprawe). Może takiego prostego faktu nie umiesz zrozumieć to już twój problem i nie dopowiadaj czego komuś, co ktoś nie powiedział/nie napisał.

Mówi się "zapomniala krowa jak cielęciem była". Jeszcze 2 lata temu byłaby euforia i wszystkich nosilibyśmy na rękach. Tacy własnie są kibice - mają dobrą ale krótką pamięć.

Zapewniam cie że mam długą pamięć. A jak chcesz sobie poszukać takich kibiców z krótkowzrocznością to spójrz sobie na wątki z 2003r., a może masz już nie pamiętasz.
A co do czasów z 2002r., a z 2004r. jest wiele różnic, za wiele by porównywać te dwa roczniki. Inne plany inne możliwości.

Gosia
Szkółkowicz

#241 Postautor: Gosia » 19 kwietnia 2004, o 21:40

GAWRZYK!! Zaczne od tego ze mógłbyś tak wszystkich nie krytykować bo większość osob ma racje !!!
1. Nie nazwałam Rzeszowa " najgorszymi palantami w lidze" więc daruj sobie takie słowa
2.Nie tylko ja nastawiałam się na pewną wygraną w Rzeszowie bo większość osob z forum tak pisało i sądzać po tabeli mielismy na to duże szanse
3.Od tego jest forum jak dobrze się orientuje więc kazdy ma prawo wyrazić swoje opinie I chyba lekka przesada ze jakbyśmy wygrali 30:60 to wszyscy by narzekali !!
4. Jedyne co masz racje to ze przydałaby się konkurencja może to pobudziłoby Piszcza do jazdy
5.Następną kwestia jest ekstraliga sory ale ciagle się o tym mowi więc nie miej pretensji ze kibice wymagają i narzekają
6. Powtarzam kolejny raz zwycięsto cieszy Mamy 6 pkt i możemy być z tego dumni Ale nie znaczy to ze możemy być w 100% zadowoleni z meczu w Rzeszowie Bo przed nami o wiele trudniejsze mecze !!!

Awatar użytkownika
Sprawiedliwy
Szkółkowicz

#243 Postautor: Sprawiedliwy » 19 kwietnia 2004, o 21:55

Gawrzyk pisze:atmosfera wokol druzyny zostala do tego stopnia nakrecona że macie już TŻ Lublin za mistrzow swiata.

Ja właśnie mam na uwadze to, że idealni nie jesteśmy i za to właśnie zostałem zjechany od malkontentów. 8)

Shack
Administrator

#244 Postautor: Shack » 19 kwietnia 2004, o 21:59

GAWRZYK !!!!! zachowuj sie :)

Rzeszów faktycznie chyba nie jest taki słaby jak by to wyglądało. Z drugiej strony Gosia ma troche racji. Mamy dziure w składzie, której nikt się nie spodziewał - Tomek Piszcz. Co do Jelenia to różnie z nim bywało i akurat jego postawa nie może dziwić. Dobrze, że Dawid ma czasem "przebłyski".

harry
Trener

#245 Postautor: harry » 19 kwietnia 2004, o 22:20

Najeżdżanie na Tomka nic nie da. Jeszcze bardziej się w sobie zamknie a wtedy o błąd w dochodzeniu do ładu ze sprzętem murowany. Faktem jest, że na skutek kilku zatarć silników musiał bardzo szybko je remontować i trchę z braku czasu sie pogubił. Ale to doświadczony zawodnik i wkońcu ruszy z kopyta. Najważniejsze, że przez to nie przegraliśmy jeszce meczu. ado Gorzowa jeszcze tydzien i jeden trening i dwie imprezy. Trzymać kciuki, żeby to wystarczyło bo już nic innego zrobić nie możemy. Silnika nowego nie kupi a jeśli nawet to i tak by nie zdążyłby go przygotować.

Gosia
Szkółkowicz

#247 Postautor: Gosia » 19 kwietnia 2004, o 22:36

Gawrzyk!!
1. To ty napisales ze mam Rzeszów za najgorszych palantów w lidze co nie jest prawdą więc nie pisz jak czegoś nie wiesz do końca !!
2. Pobudziło do jazdy nie wiem z czym sobie skojarzyłes... ale miałam na myśli to ze Tomek musi się przebudzić po zimie i zacząć wkoncu jezdzic jak w tamtym sezonie Wszyscy w niego wierzą i na to liczą
3.Odpowiadając na pytanie kiedy byłam w stu procentach zadowolona To Ci odpowiadam że TERAZ JESTEM bo mamy 6 pkt i powtarzam to juz po raz kolejny Wyraziłam tylko swoją opinie i refleksje jesli chodzi o mecz w Rzeszowie a nie o całość !!!

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#249 Postautor: $korzen$ » 19 kwietnia 2004, o 22:43

Nie popadajcie w taki pesymizm, Piszcz fakt NARAZIE cieniuje na calej lini ale taki jest sport, raz na wozie a raz pod. Tomek to zawodowiec, zawodnik ktory nigdy sie nie podaje i zobaczycie jeszcze nie jeden mecz w tym sezonie nam wygra. Kto wie moze juz w srode wroci wielki Tomek, ja w to wierze. Co do Jelenia to sam nie wiem co myslec. Inwidualnie jedzie na rowno z najlepszymi w naszym kraju, a na meczu pokazuje totalna padake, ale czuje ze jak zwykle obudzi sie w najmniej dla nas oczekiwanym momencie.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#250 Postautor: Gelo » 19 kwietnia 2004, o 22:49

Jeśli to między innym domnie kierowałeś te słowa:

Kierowałem do malkontentów, jeżeli się za takiego uważasz - to juz nie mój problem.
Może masz problemy ze zrozumieniem słowa pisanego, bo jakoś nie zauważyłem, zebym pluł się do drużyny, lecz do jednostek(choć licze z ich strony na poprawe).

A to w związku z czym? Jeżeli chcesz juz koniecznie komuś przywalić, to moze znajdz sobie inny podmiot, bo bzdury ci wychodzą.
Może takiego prostego faktu nie umiesz zrozumieć to już twój problem i nie dopowiadaj czego komuś, co ktoś nie powiedział/nie napisał.

Nikomu niczego nie dopowiadam. Masz kolego rozdwojenie jaźni najwyraźniej.
Zapewniam cie że mam długą pamięć. A jak chcesz sobie poszukać takich kibiców z krótkowzrocznością to spójrz sobie na wątki z 2003r., a może masz już nie pamiętasz.

Może mam, moze pamietam, ale kompletnie nie rozumiem co chcesz wyrazic.
A co do czasów z 2002r., a z 2004r. jest wiele różnic, za wiele by porównywać te dwa roczniki. Inne plany inne możliwości.

Brawo - jesteś spostrzegawczy. Zrobiłeś na mnie wrażenie. Pozdrawiam.