Treningi
Re: Treningi
I Puzon zrobi 4pkt, prze@$%iemy mecz i definitywnie awans. Na miejscu Dzika powiedzialbym Baranowi, ze jak nie ruszy swojego dupska na trening to moze zapomniec o meczach z Krosnem, Rawiczem i Opolem u nas - czyli o najlatwiejszych pieniadzach.
Motor mocny
istred pisze:mlody26 pisze:o godz 15 Karol z Łełkiem otrzymali info, że trening odwołany, więc po co było jechać?
Deri![]()
myślę że gwiazdeczce Karolowi nie pasuje ten termin, wolałby w sobote o 7:00
Raz - skoro trening o 17, to co oni jeszcze o 15 robili? Przecież gdyby chcieli trenować to już powinni pod Lublinem być.
Dwa - wczoraj też gwiazdeczka dostała info, że treningu nie będzie?
Kiedyś jak rozmawiałem z Dawidem to powiedział że jak ojciec ma ciężką nogę to 1:50 dojedzie do Lublina
Hayden pisze:I Puzon zrobi 4pkt, prze@$%iemy mecz i definitywnie awans. Na miejscu Dzika powiedzialbym Baranowi, ze jak nie ruszy swojego dupska na trening to moze zapomniec o meczach z Krosnem, Rawiczem i Opolem u nas - czyli o najlatwiejszych pieniadzach.
A dasz rękę uciąć ze gwiazdeczka zrobi więcej?
A ja sie załoze ze Mariusz zrobi ponad 10 w czwartek załozysz sie?
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
mariusz1987 pisze:Moim zdaniem byłoby to o wiele sprawiedliwsze i wcale nie wykluczone, że wcale gorzej by nie pojechał, wszak ma czas na treningach, żeby dopasować sprzęt, nie to co Baran. Ja jestem za Puzonem, należy mu się za zaangażowanie
Dokladnie, tym bardziej, ze jest okazja przypilnowac i zrobic taki sam tor 3, 4 razy po kolei. Wiec najgorszy leszcz przez tydzien sie spasuje. Gorsza, ze ta wiedza sie nikt zapewne dzielic nie zamierza. Tym bardziej na linii Baran-Puzon, Puzon-Baran...
Ch** nie druzyna, no ale o tym byl czas myzlec w zimie. Ja ostrzegalem, ze dwa grzyby w barszcz to za duzo...
Jak ma być w tym klubie dobrze....
Baran nie przyjeżdza na treningi, a Proctor zamiast trenować robi filmiki, Fakt, że niezłe. Koniec świata
Baran nie przyjeżdza na treningi, a Proctor zamiast trenować robi filmiki, Fakt, że niezłe. Koniec świata
Każdemu jego Everest...
- niespokojny
- Trener
Hayden pisze:I Puzon zrobi 4pkt, prze@$%iemy mecz i definitywnie awans
A Baran to ile z Pila zrobil? W momencie gdy bylo juz po meczu dorobek Baran wynosil 6 pkt.
Piotr Pawlicki, Franków, Baran, Łukaszewski 1:5
Przemysław Pawlicki, Baran, Dilger, Sweetman 2:4
Korolew, Piotr Pawlicki, Baran, Łukaszewski 1:5
Dilger, Baran, Iwanow, Piszcz 2:4
Jako jedyny przegral z cienkim Korolewem. Ani jednego indywidualnego zwyciestwa, wszystkie biegi przerzniete. Gdyby jechal w parze z innym seniorem a nie z juniorami to pewnie by zdobyl..... 4 pkt. Wiec nic nie ryzykujemy, porownanie kiepskie
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
ja bym Karola ukarał tak, żeby mu w piety poszło finansowo - za lekceważenie trenera, klubu i kibiców. Już jeden wazny mecz nam przegrał - z Piłą - to on jest głownym winowajcą naszej porazki i nie dlatego, ze nie umie ale dlatego ze jest totalnym obibokiem. Suchecki może z Danii przyjechac na trening z dnia na dzien a ten pseudogwiazdor z Rzeszowa nie moze? Jest w tym wszystkim jeden problem - przyjedzie Baran we wtorek - ogoli bez problemu Puzona i Piszcza (bo obaj są strasznie słabi) i dalej nie bedzie na niego bata. Mialem nadzieje ze nowy trener tupnie nogą - ale jak widac się nie daje. Jedyne rozwiazanie jechac Woodwardem (jestes dobry jak twoj ostatni mecz), Steadem i słabszym z kazdym tygodniem Proctorem i usunac ze skladu Karola, ktory nawet w ubiegłym roku, kiedy był w formie jezdził lepiej na wyjazdach niz u nas.
- Łoptymista
- Trener
Na KB tupanie nie pomoze
Facet ma umiejtnosci moze i nawet e-ligowe. Niestety ma tez glowe na poziomie malorozgarnietego starszaka. Sam jest swoim najgorszym wrogiem i tyle. Nie przez przypadek nie mogl dogadac sie na poczatku w Rzeszowie, pozniej Rybniku.
Niestety o ile sam z siebie nie zlapie zajawki to nic z tego nie bedzie.
Mnie osobiscie niepokoi nieobecnosc Miesiaca. Spisek foliowy czy co?
Facet ma umiejtnosci moze i nawet e-ligowe. Niestety ma tez glowe na poziomie malorozgarnietego starszaka. Sam jest swoim najgorszym wrogiem i tyle. Nie przez przypadek nie mogl dogadac sie na poczatku w Rzeszowie, pozniej Rybniku.
Niestety o ile sam z siebie nie zlapie zajawki to nic z tego nie bedzie.
Mnie osobiscie niepokoi nieobecnosc Miesiaca. Spisek foliowy czy co?
podobno wczoraj cos miał z silnikiem (jednym?)
a na Barana sposób jest jeden - nie przyjezdzasz na treningi - nie ma podstaw do wystawiania do skladu, nie jedziesz w meczu - nie zarabiasz - zostają Węgry za kilka forintów od punktu.
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2011, o 23:48 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łoptymista
- Trener
to moze pora pomyslec o speedrowerze
jesli ma tylko jeden silnik to szykuje sie powtorka z lipy i wiochy jaka odstawial w 2004 r pan Sledz Dariusz.
jesli ma tylko jeden silnik to szykuje sie powtorka z lipy i wiochy jaka odstawial w 2004 r pan Sledz Dariusz.
Stead
Miesiąc
Proctor
Puszak
Woodward
Łukaszewski
Gość
To był Mój skład razem ze Śledziem (pozdrawiam
)
Tylko pewnie Stead (jakies pożegnanie)odpada czyli jest jakieś pole manewru , Suchy i właśnie kto jako junior jak Pontus nie moze
Słodki moim zdaniem odpada
Miesiąc
Proctor
Puszak
Woodward
Łukaszewski
Gość
To był Mój skład razem ze Śledziem (pozdrawiam
Tylko pewnie Stead (jakies pożegnanie)odpada czyli jest jakieś pole manewru , Suchy i właśnie kto jako junior jak Pontus nie moze
Gdybym przewidzial, ze Pawlickie beda w II lidze, to bym powiedzial, ze Baran, Miesiac, Puzon i Stead beda przegrywac tego roku, w naszej lidze jedynie z nimi + Gomolski (u siebie)
Deri pisze:Stead
Miesiąc
Proctor
Puszak
Przepraszam cie bardzo, ale jeden administrator dosc mocno lansuje pewnego zawodnika o nazwisku/ksywie "Puszak". Ty widze juz wiesz ktoz zacz, ja nie bardzo... Mozesz mi przyblizyc o kogo wam k****a chodzi?
nie no podejście Barana mega, po ch*j do pracy jeździć, lepiej piwko wypić w domku i grillować. Nie ujmując jego umiejętnościom to dla świętego spokoju przyjechałbym na trening i pokazał, że mi zależy. Szczególnie, że jest nowy trener, z którym wypadałoby złapać jakikolwiek kontakt, przynajmniej zeby sie nr tel wymienili, co by o treningach mogli sie poinformowac 
a co to? Puzon=Puszak
go! pisze:Przepraszam cie bardzo, ale jeden administrator dosc mocno lansuje pewnego zawodnika o nazwisku/ksywie "Puszak". Ty widze juz wiesz ktoz zacz, ja nie bardzo... Mozesz mi przyblizyc o kogo wam k****a chodzi?
a co to? Puzon=Puszak
go! pisze: Przepraszam cie bardzo, ale jeden administrator dosc mocno lansuje pewnego zawodnika o nazwisku/ksywie "Puszak". Ty widze juz wiesz ktoz zacz, ja nie bardzo... Mozesz mi przyblizyc o kogo wam k****a chodzi?
Nie Puszak tylko Pusz !
mlody26 pisze:o godz 15 Karol z Łełkiem otrzymali info, że trening odwołany, więc po co było jechać?
młody chyba Ciebie Pan Karol równiez oszukuje. Na wczorajszym treningu można było usłyszeć całkiem inne historie.
Nie Puszak tylko Pusz !
Dobrze, że nie Pusz-Ap
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Shack pisze:mlody26 pisze:o godz 15 Karol z Łełkiem otrzymali info, że trening odwołany, więc po co było jechać?
młody chyba Ciebie Pan Karol równiez oszukuje. Na wczorajszym treningu można było usłyszeć całkiem inne historie.
Shacku a podzielisz się tymi historiami?
Mnie Baran z Łełkiem skutecznie wyleczyli z chęci jeżdżenia poza Lublin na żużel. Pajac jeden z drugim. Obaj mają w d.. drużynę, mało tego jeden pluje nam w twarz, a drugi zachowuje poziom intelektualny 5- latka. Suchecki coś próbuje i przede wszystkim Tomek Piszcz. Puzon niech teraz próbuje zrzucać bęben - powodzenia. A zagraniczni cieszą się po prostu że jeżdżą w Polsce i oprócz dużego hajsu dostaną nieraz brawa i dla nich gra gitara.
I Lublin może by wywalczył ten awans , ale nie MojRzeszów 2 rzutu...
I Lublin może by wywalczył ten awans , ale nie MojRzeszów 2 rzutu...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
EXTRA filmiki z treningu
! Super jakość
! Żeby tak itv nadawało w takiej jakości cha cha, pomarzyć .............
Miesiac przynajmniej jest w formie i regularnie punktuje(oprocz Krosna) i na treningach tez sie zjawia, fakt ze nie wyjezdza na tor duzo razy ale jednak przyjedza do Lublina i jego bym sie tak nie czepial. Jednak pan Karol to porażka.
A nie przeszkadza Ci że nie chce wyjść jako jedyny po meczu do kibiców, że wjedzie po nas w prasie i opowiada głupoty trenerowi?
Według Ciebie pada deszcz?...
Według Ciebie pada deszcz?...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ja tylko na moment, do typka, który się wpisał nade mną.
Przeglądnij sobie swoje ostatnie posty.
Co chwila tylko Baran, Rzeszów, Baran, Rzeszów, Baran, Baran, Miesiąc, Baran, Rzeszów, Wilk, Baran, Baran, Baran, Wilk, Miesiąc, Rzeszów.
Masz ze sobą jakiś problem?
Ktoś Ci zrobił krzywdę w tym Rzeszowie? Nie wiem, oszukali Cię w kiosku? Nie wydali reszty? Ktoś Ci dał w pysk na dworcu?
Zluzuj pośladki, bo masz je spięte jak kartki w zeszycie. Dobrze Ci radzę, byś za czas jakiś nie obudził się w kaftanie z pianą na twarzy, wciąż powtarzając te 4 słowa.
Przeglądnij sobie swoje ostatnie posty.
Co chwila tylko Baran, Rzeszów, Baran, Rzeszów, Baran, Baran, Miesiąc, Baran, Rzeszów, Wilk, Baran, Baran, Baran, Wilk, Miesiąc, Rzeszów.
Masz ze sobą jakiś problem?
Ktoś Ci zrobił krzywdę w tym Rzeszowie? Nie wiem, oszukali Cię w kiosku? Nie wydali reszty? Ktoś Ci dał w pysk na dworcu?
Zluzuj pośladki, bo masz je spięte jak kartki w zeszycie. Dobrze Ci radzę, byś za czas jakiś nie obudził się w kaftanie z pianą na twarzy, wciąż powtarzając te 4 słowa.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Troszke dla rozluznienia
http://www.grapheine.com/bombaytv/studi ... aa8bb.html
Link z zaproszenia Karola na trening

http://www.grapheine.com/bombaytv/studi ... aa8bb.html
Link z zaproszenia Karola na trening