Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Re: Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 03.07.2011

#51 Postautor: Gelo » 24 czerwca 2011, o 14:57

niespokojny pisze:4-5 pkt w 3 startach na wyjezdzie? Powodzenia zatem.

2,1,1 dla goscia ktory w 2 lidze szwedzkiej potrafi zrobic dwucyfrowke to wynik nie do osiagniecia? moim zdaniem nie jest to jakiś wielki wyczyn. wystarczy jeden "bieg konia" jaki u nas trafił się Korolewowi, Dilgerowi czy Frankowowi i juz norma wykonana.

radx

#52 Postautor: radx » 24 czerwca 2011, o 15:20

Wg mnie powinien zostać Puzon a za Suchego Stead. Zdobycz punktowa Suchego niezła ale te jego pkt zdobyte bardziej fartem a nie walką i dobrą jazdą. I wg mnie zabawa w juniorów zagranicznych nie ma sensu. Zabieraja 6,5 ksm nie gwarantują żadnej zdobyczy punktowej no i Polak junior musi pojechać 3 razy. Poza tym Łukaszewski ma "zrywy" formy więc te kilka pkt może uzbierać. Moim zdaniem lepiej mieć lepszych seniorów . Także skald wg mnie to: Stead Proctor, Puzon, Woodward, Miesiąc Łukaszewski i Gość. kolejność przypadkowa z wyjątkiem Miesiąca, wg mnie po 13 powinien jechać, raczej nie będzie mu junior przeszkadzał. Woodward z juniorem to troche zmarnowanie potencjału Woodwarda. Robi on wielka robotę na torze, a niestety nasi juniorzy zapewne i tak tego nie wykorzystaja, za to Puzon albo Proctor mogli by więcej na tym skorzystać:)
pozdro szejset:P

jerry78
Trener

#53 Postautor: jerry78 » 24 czerwca 2011, o 15:34

No chyba nie wmówisz nam, że Suchecki jest aktualnie gorszy od Puzona... Widać to zresztą po punktach i po treningach gdzie Suchy również jest zdecydowanie lepszy od Puzona. Może to się zmienić, ale na razie jest jak jest. Poza tym Suchecki jest bardziej potrzebny ze względu na ksm. Brak Suchego wymusza korekty na innych pozycjach, a brak Puzona nie.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#54 Postautor: istred » 24 czerwca 2011, o 15:54

Zdobycz punktowa Suchego niezła ale te jego pkt zdobyte bardziej fartem a nie walką i dobrą jazdą.
Masz na myśli, że rywale defektowali, przewracali się i w ogóle kładli się na torze?

Niektórych pewnie to bardzo zaboli, ale fakt jest taki, że Suchecki pojechał lepiej niż Miesiąc.
Gdyby byli w innych drużynach, to Suchecki wygrałby we wszystkich biegach w których razem startowali.

radx

#55 Postautor: radx » 24 czerwca 2011, o 15:58

jedyną korekta w tym wypadku jaki daje nam ksm sucheckiego 2,5 to wstawienie zagranicznego juniora, ktory zapewne i tak nic nie zdobędzie:) bynajmniej nie więcej niz Polscy juniorzy ( z gościem w składzie). Za to Puzon wnosi coś wiecej do składu oprócz pkt. Dobą atmosfere w parkingu itd. - to również jest bardzo cenne. Suchy za to wnosi ironiczny uśmiech po zdobywaniu kolejnych 0 lub 1 z komentarzem, że na treningu jest ok a w meczu słabo. Puzon tyrenuje i mówi że bardzo chciałby wrócić do składu, jemu na tym cholernie zależy i będzie sie starał. A Suchy sie uśmiechnie jak zwykle:) . Dlatego postawił bym na Puzona, któremu wyraźnie brakuje startów i powinno być ok:)
z żużlowym pozdrowieniem ;d
P.S. a 3 pkt Suchego w 11 bigu to własnie nie był fart ?

Awatar użytkownika
istred
Trener

#56 Postautor: istred » 24 czerwca 2011, o 16:16

Czyli Puzon powinien jechać bo bardzo by chciał, a Suchecki nie powinien jechać, bo się głupio uśmiecha - dobrze zrozumiałem przesłanie?
jedyną korekta w tym wypadku jaki daje nam ksm sucheckiego 2,5 to wstawienie zagranicznego juniora, ktory zapewne i tak nic nie zdobędzie
Zdecydowanie. Nic, tak jak w każdym meczu - przywoził same zera.

Awatar użytkownika
Jcob
Senior

#57 Postautor: Jcob » 24 czerwca 2011, o 16:28

Widzę niektórym szkodzi słoneczko które wczoraj przygrzało :D Argumenty wymiany Sucheckiego na Puzona super. Skąd Ty wiesz czy Zbyszek nie chce tak samo jak Mariusz? Może po prostu tego tak bardzo nie okazuje. Do Zbyszka w tym sezonie nie można się przyczepić. Miał być solidną drugą linia i z tego zadania wywiązuje się dobrze.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#58 Postautor: kibicLBN » 24 czerwca 2011, o 16:35

istred pisze:Czyli Puzon powinien jechać bo bardzo by chciał, a Suchecki nie powinien jechać, bo się głupio uśmiecha - dobrze zrozumiałem przesłanie?

Dokładnie istred, niektórzy gadają aż żal czytać. Powiem coś tym, co uważają, że uśmiech Zbyszka jest "głupi". Powinniście zrozumieć, że Zbigniew to po prostu bardzo pozytywny człowiek i woli uśmiechnąć się i iść do przodu, niż wyżywać się na innych lub zwalać na tłumiki. Ot tyle.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#59 Postautor: MikeMistrz » 24 czerwca 2011, o 18:25

9.Miesiąc
10.Stead
11.Woodward
12.Baran
13.Proctor
14.Łukaszewski
15.Gość

To jest potencjalnie najlepszy skład =]. Jakby Baran złapał wiatr w żagle, to Ostrowy i Piły nam niestraszne.

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#60 Postautor: Flint » 24 czerwca 2011, o 18:27

Spirit pisze:A "gwiazdeczka fajeczka" Ci wygra mecz swoja postawą lesera i olewusa?

Baran jeździ od początku sezonu i chu... z tego mamy, bo położył najważniejsze mecze. Ja wolę, żeby rozjeździł się Mariusz, bo jestem pewien, że jego forma będzie rosła. W razie czego niech jedzie Suchy jeśli będzie lepszy na treningach, Baran do Rzeszowa.

No to mamy jednego z tych, którzy stali pod parkingiem na meczu z Piłą i z pianą na pyszczku kazali wszystkim wokół s*ierdalać do Rzeszowa. Jeszcze kilku/kilkunastu i będziemy mieli wszystkich.^^
To raz.

Dwa. Gdyby nie ta "gwiazdeczka fajeczka", leser i olewus, jak go nazwałeś, to teraz bylibyście w jeszcze ciemniejszej dupie, bo jak wszyscy robią punkty na Krośnie, tak Wy mielibyście ich całe 0..

Trzy. A wiecie co mi się widzi? Para Miesiąc - Baran.;]

1. Woodward
2. Suchecki
3. Miesiąc
4. Baran
5. Stead
6. Łukaszewski
7. Aspgren

Obsada na XI - Suchecki, Stead
XII - Miesiąc, Łukaszewski
XIII - Woodward, Baran.

I niech się dzieje, co chce.;]