Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Piocze
Senior

Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski

#501 Postautor: Piocze » 24 czerwca 2011, o 15:09

asid pisze:
istred pisze:Na koniec chciałbym się jeszcze zapytać gdzie jest ten cwaniak, który szydził z Węgrzyka?
Coś cicho z twojej strony asid - czy jakoś tak.

A co chcesz mi wmówić, że jest napieraczem? Starty miał na początku dobre a to w połączeniu z dobrym silnikiem dawało efekt i tyle potem w tym biegu co Sówkę postawiło jechał juz po 0 pkt a w 15 też miałby 0 pkt.

Ciężki przypadek...
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."

asid
Senior

#502 Postautor: asid » 24 czerwca 2011, o 15:14

Wcale nie cięzki przypadek tylko nasi wczoraj pokazali, że Węgrzyk nie taki mocny. Jak mu start nie wyszedł to jechał za dwoma juniorami! Miał szczęście, że Sówka mu powtórkę wywalczył to chociaż z Łukaszewskim wygrał. Węgrzyk i Staszewski ten sam poziom, rządzili na starcie w swoich 3 pierwszych biegach a potem powietrze zeszło jak dało się wyprzedzać.
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2011, o 16:06 przez asid, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#503 Postautor: jacur78 » 24 czerwca 2011, o 15:42

No to ja znowu powtorze. Ostrow ogolimy za 5 pkt. I tylko zal patrzec na pelne pesymizmu posty.
Niektorzy wola sie cale zycie dolowac zeby przypadkiem raz na jakis czas sie nie rozczarowac. Ja zas, wole cale zycie oczekiwac cudow mimo rzadkich rozczarowan :) Nie do konca subtelna roznica...Nieprawdaz :)?
Podrowienia i radosci z awansu zycze bo nalezy sie to lubelskim kibicom.
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart

Awatar użytkownika
istred
Trener

#504 Postautor: istred » 24 czerwca 2011, o 15:56

asid pisze:
istred pisze:Na koniec chciałbym się jeszcze zapytać gdzie jest ten cwaniak, który szydził z Węgrzyka?
Coś cicho z twojej strony asid - czy jakoś tak.

A co chcesz mi wmówić, że jest napieraczem? Starty miał na początku dobre a to w połączeniu z dobrym silnikiem dawało efekt bla bla bla...
Na tym właśnie polega żużel.

asid
Senior

#505 Postautor: asid » 24 czerwca 2011, o 16:02

Nie idzie drużynie która miała być faworytem to najłatwiej zawsze krytykować, mądrzyć się i zachwycać zawodnikami lidera.
Trudniej jest opanować się po takich wpadkach, przemyśleć, wyciągnąć odpowiednie wnioski, dostrzec szanse. A wnioski są takie, że Ostrów miał do tej pory więcej szczęścia niż umiejetności i dlatego taka jaest ich pozycja w tabeli, oczywiście nie sa też słabi jak na tą ligę.
Tak jak pisałem już wcześniej wczoraj szczęście się od nich odwróciło a my się rozpędzamy (Piła jest już dobrze rozpędzona).

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener