Polonia Piła - Motor Lublin 17.07.2011
Re: Polonia Piła - Motor Lublin 17.07.2011
moze chodziło o bar sushi dla gejszy
to taka ich miejscowa odmiana słonecznika
dziwna jest ta cisza w temacie przygotowań do meczu
dziwna jest ta cisza w temacie przygotowań do meczu
T. Proctor:
Oby miał na myśli testowanie silników na wspólnych treningach z lubelską drużyną.W przyszłym tygodniu wybieram się do Polski testować nowe silniki (...)
chyba na hamowni... 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Przygotowania do meczu z Piłą.
http://www.kurierlubelski.pl/sport/4262 ... ,id,t.html
http://www.kurierlubelski.pl/sport/4262 ... ,id,t.html
Sparing ze Startem Gniezno pokaże trenerowi, na których zawodników może liczyć w niedzielę. Dlatego szkoleniowiec nie wyobraża sobie, aby w Gnieźnie kogoś zabrakło. - Jeżeli kogoś nie będzie, to w ogóle nie będę brał go pod uwagę przy ustalaniu składu. Mimo ograniczeń KSM mam pewne pole manewru i rozpisane różne warianty. Zawodnicy są na równym poziomie, chodzi tylko o kwestię treningu, przygotowania się do meczu, aktualnej formy i stanu sprzętu.
Spotkanie w Pile jest pierwszym z dwóch bardzo trudnych wyjazdów, jakie pozostały lublinianom w tym sezonie. Następna walka z bezpośrednim rywalem do awansu czeka ich w Ostrowie. W poprzednim tygodniu szansę zapoznania się z tamtym torem miał Karol Baran, który był w stawce turnieju półfinałowego indywidualnych mistrzostw Polski. Baran do Ostrowa jednak nie dotarł i teraz czeka go poważna rozmowa ze szkoleniowcem.
I TO JEST TRENER Z JAJAMI!
Spotkanie w Pile jest pierwszym z dwóch bardzo trudnych wyjazdów, jakie pozostały lublinianom w tym sezonie. Następna walka z bezpośrednim rywalem do awansu czeka ich w Ostrowie. W poprzednim tygodniu szansę zapoznania się z tamtym torem miał Karol Baran, który był w stawce turnieju półfinałowego indywidualnych mistrzostw Polski. Baran do Ostrowa jednak nie dotarł i teraz czeka go poważna rozmowa ze szkoleniowcem.
I TO JEST TRENER Z JAJAMI!
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!
Z Gniezna do Lublina i nazajutrz z powrotem do Wielkopolski? Nie wydaje mi sie to mozliwe i sensowne. ciekawi mnie pytanie - czy bedzie Stead
Z róznych źródeł i to niestety coraz bardziej wiarygodnych dochodzą słuchy, że Stead jest na urlopie i do Piły sie nie wybiera

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
No to ja juz nic nie rozumiem - facet zdaje sie w tym roku juz wystarczajaco odpoczął sobie od żuzla. I zeby dorabiac sprzedaje samochody. Jezeli to prawda, ze nawet nie pojawi sie na treningach - to kiepska informacja dla nas
- niespokojny
- Trener
Slyszalem o przypadkach, ze zawodnicy olewali sobie klub bo mieli nie placone, ale z takim przypadkiem jak w Lublinie w tym sezonie spotykam sie po raz pierwszy...
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Widocznie o czymś nie wiemy, bo mi też nie mieści sie to w głowie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Który zawodnik robi sobie urlop w środku sezonu?? Przecież to nonsens. Zdarzają sie przypadki, że zawodnik robi sobie przerwę, bo chce zaleczyć kontuzję lub kompletnie mu nie idzie i przerwa ma być odpoczynkiem psychicznym, a nie dalszym dołowaniem. Ale Simon miał w głowy przecież dwa miesiące sezonu i obecnie jego forma na pewno nie jest najgorsza... Jak nie wiadomo o co chodzi, to najczęsciej chodzi o pieniądze. Ale tutaj to też mało prawdpodobne... Ciągle są kłopoty z tymi Anglikami... Który to już raz??
Każdemu jego Everest...
harry pisze:Z róznych źródeł i to niestety coraz bardziej wiarygodnych dochodzą słuchy, że Stead jest na urlopie i do Piły sie nie wybiera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Anglie tez olewa ?
W Anglii do 18 lipca Elite League jest wolne.
awizowane:
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin
1. Paweł Miesiąc
2. Zbigniew Suchecki
3. Cameron Woodward
4. Mariusz Puszakowski
5. Tyron Proctor
6. Mateusz Łukaszewski
Stokłosa Polonia Piła
9. Andriej Korolew
10. Danił Iwanow
11. Max Dilger
12. Cyprian Szymko
13. Jason Doyle
14. Piotr Pawlicki
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin
1. Paweł Miesiąc
2. Zbigniew Suchecki
3. Cameron Woodward
4. Mariusz Puszakowski
5. Tyron Proctor
6. Mateusz Łukaszewski
Stokłosa Polonia Piła
9. Andriej Korolew
10. Danił Iwanow
11. Max Dilger
12. Cyprian Szymko
13. Jason Doyle
14. Piotr Pawlicki
No, kazdy robi po 8 pt i wygrywamy z bonusem 
Myślę, że ciężko będzie Polonii wygrać ten mecz 
- niespokojny
- Trener
A ja mysle, ze Lublinowi bedzie bardzo ciezko wygrac ten mecz. Nie wiem o co chodzi w tym klubie, ale juz szkoda nerwow sobie szarpac jezeli ze Steadem to prawda.
Baran nie jedzie? Widze trener nie rzuca slow na wiatr 
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!
- niespokojny
- Trener
Przeciez ma byc jeszcze trening w piatek i wtedy trener ostatecznie zadecyduje. Baran ma szanse na sklad i jezeli bedzie lepszy od innych to niech jedzie. Ale mam nadzieje, ze Stead tez sie stawi na treningu.
Baranowi nie chcialo sie do Ostrowa na zawody jechac, to na pewno pojedzie do Gniezna 80 km dalej, na trening 
niespokojny pisze:Przeciez ma byc jeszcze trening w piatek i wtedy trener ostatecznie zadecyduje. Baran ma szanse na sklad i jezeli bedzie lepszy od innych to niech jedzie. Ale mam nadzieje, ze Stead tez sie stawi na treningu.
Stead nie wybiera sie na trening
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
To juz widze jak sciagamy Fishera na baraze..
Nie ma znaczenia w jakim składzie pojedziemy w Pile. Tam obecnie przegrałaby połowa ekip z I ligi.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Nie ma znaczenia w jakim składzie pojedziemy w Pile. Tam obecnie przegrałaby połowa ekip z I ligi.
Nom,jeszcze kilka ekstraligowych i wogole mysle ze reprezentacja Polski na DPS tez by tam z 30 nie wyszla.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski