Zbigniew Suchecki

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

Re: Zbigniew Suchecki

#151 Postautor: Cooper » 17 lipca 2011, o 22:35

Nie, przeciez sie odbudowal wlasnie:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#152 Postautor: Maxx » 17 lipca 2011, o 22:37

Shack pisze:
Maxx pisze:Po dzisiejszym "genialnym" występie w Pile, jedno tylko ciśnie się na usta: "Kończ Waść, wstydu oszczędź"...

a Pusz to już nie powinien kończyć ? może nawet kariery ??

Puzon też niestety nie błyszczy i to jest fakt. Tyle, że w odróżnieniu od Sucheckiego coś tam wygrał. Ale generalnie "nie jest dobrze panie Dracula" :shock:

Shack
Administrator

#153 Postautor: Shack » 17 lipca 2011, o 22:39

wstydu nie masz tak samo jak ten Twoj Puzon, Baran i cała reszta ze Sprawka na czele.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#154 Postautor: Cooper » 17 lipca 2011, o 22:40

Tak serio, to Puzon jezdzi na poziomie, jakiego oczekiwalem od Sucheckiego przed sezonem. I to jest caly problem...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#155 Postautor: Maxx » 17 lipca 2011, o 22:44

Shack pisze:wstydu nie masz tak samo jak ten Twoj Puzon, Baran i cała reszta ze Sprawka na czele.

??? Puzon nie jest mój, Baran nie jest mój, Sprawka nie jest mój a o zawartości wstydu w mojej osobie chyba za bardzo nie masz pojęcia więc Twój komentarz uznaję za co najmniej dziwny i niczym nie poparty. Jako kibic mam prawo chwalić lub krytykować, a dzisiaj Suchecki na słowa pochwały nie zasłużył. Chyba, że obaj oglądaliśmy inne zawody... Poza tym temat dotyczy Sucheckiego, dlaczego zatem piszesz tutaj o Puzonie?
Pozdrawiam

Shack
Administrator

#156 Postautor: Shack » 17 lipca 2011, o 22:46

nawiązuje do Twoich poprzednich postów po odstawieniu Pusza. Jak to w co drugiej wypowiedzi wtrącałes zdanie "Puzon musi wrócić". Daje się zauważyć powiązanie z jego występami w naszej drużynie.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#157 Postautor: Maxx » 17 lipca 2011, o 22:52

Shack pisze:nawiązuje do Twoich poprzednich postów po odstawieniu Pusza. Jak to w co drugiej wypowiedzi wtrącałes zdanie "Puzon musi wrócić". Daje się zauważyć powiązanie z jego występami w naszej drużynie.

Owszem, byłem zwolennikiem Puzona w pewnym okresie, ale po co wmieszałeś w to Barana i Sprawkę??? :shock: Poza tym powtarzam, że ten temat nie dotyczy Puzona ale Sucheckiego. I odnośnie jego postawy w dzisiejszym meczu wypowiedziałem się. Twoją nieuzasadnioną złośliwość pozostawiam natomiast Tobie 8)

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#158 Postautor: niespokojny » 17 lipca 2011, o 23:07

Przynajmniej zostal obalony mit i denny argument ze jak Puzon jest w skladzie to mecz wygrany. Prawda jest taka, ze Pila miala ekstraligowy sprzet i to cala, bo inaczej nie moge wytlumaczyc tego ze koslawo jezdzacy Dilger jest szybszy od Proctora. Sucheckiemu trzeba podziekowac, niech szykuje plugi i modli sie o snieg. Gosc nawet w polowie nie jest tak dobry jak Tomek Rempala. Nie bede go obrazal, ale jego jazde mozna skwitowac tylko bardzo dosadnymi slowami i po kazdym meczu to powtarzalem(nawet po Ostrowie), ale tutaj ciagle panowala slepa wiara. Srednia 1,4 jest juz dawno po polowie sezonu... tyle to powinien robic junior, a nie gosc ktory przychodzi z ekstraligi, czy nawet pierwszej ligi. Trzeba bylo brac jakiegos niezlego zawodnika, ktory skonczyl wiek juniora - Kielbasa, Fleger. Tansza inwestycja i duzo wiekszy zwrot.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#159 Postautor: Maxx » 17 lipca 2011, o 23:16

niespokojny pisze:Przynajmniej zostal obalony mit i denny argument ze jak Puzon jest w skladzie to mecz wygrany. Prawda jest taka, ze Pila miala ekstraligowy sprzet i to cala, bo inaczej nie moge wytlumaczyc tego ze koslawo jezdzacy Dilger jest szybszy od Proctora. Sucheckiemu trzeba podziekowac, niech szykuje plugi i modli sie o snieg. Gosc nawet w polowie nie jest tak dobry jak Tomek Rempala. Nie bede go obrazal, ale jego jazde mozna skwitowac tylko bardzo dosadnymi slowami i po kazdym meczu to powtarzalem(nawet po Ostrowie), ale tutaj ciagle panowala slepa wiara. Srednia 1,4 jest juz dawno po polowie sezonu... tyle to powinien robic junior, a nie gosc ktory przychodzi z ekstraligi, czy nawet pierwszej ligi. Trzeba bylo brac jakiegos niezlego zawodnika, ktory skonczyl wiek juniora - Kielbasa, Fleger. Tansza inwestycja i duzo wiekszy zwrot.

Po raz kolejny, 100% racji.

ermen
Zawodowiec

#160 Postautor: ermen » 17 lipca 2011, o 23:35

niespokojny pisze: Trzeba bylo brac jakiegos niezlego zawodnika, ktory skonczyl wiek juniora - Kielbasa, Fleger. Tansza inwestycja i duzo wiekszy zwrot.

Czy Ty czasami zastanowisz się, zanim coś napiszesz? 2150 postów w niecałe dwa lata...
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#161 Postautor: niespokojny » 17 lipca 2011, o 23:41

A czego nie rozumiesz?

Jaki jest ''przyzwoity'' gorny limit? :lol:

ermen
Zawodowiec

#162 Postautor: ermen » 17 lipca 2011, o 23:49

To pytanie utwierdza mnie w przekonaniu, że po 7 latach na tym forum, przyszedł czas na skorzystanie z opcji pozwalającej ignorować czyjeś wpisy. Nie ma sensu czytać wpisów nielogicznych.
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#163 Postautor: niespokojny » 17 lipca 2011, o 23:58

Logiczne jest to, ze Suchecki jest drozszy od Kielbasy i Flegera, natomiast jego wyniki sa gorsze od dwoch ostatnich. Nie jest to zadna filozofia dlatego dziwi mnie twoje pytanie, bo wynika ze nie potrafiles tego zrozumiec.

Bardzo bedzie mi milo jezeli z tej opcji skorzystasz, ja rowniez to uczynie poniewaz przegladajac twoje wpisy, mozna dojsc do wniosku ze sprowadzaja sie one wylacznie do marudzenia i pouczania kogos w malo istonej sprawie, wylapywania bledow ortograficznych itd. Wpisy jednoznadniowe, nic nie wnoszace do dyskusji. Boli Cie, ze ktos ma wiecej do powiedzenia?