Motor Lublin - KSM Krosno 07.08.2011
Re: Motor Lublin - KSM Krosno 07.08.2011
hehe, no jezeli Sowka i Borodulin zrobia w sumie ok. 10 punktow, to ja jestem pewien, ze wygramy w Ostrowie :]
Sówka - sr/bieg w Ostrowie 2,300, Borodulin - sr/bieg w Ostrowie 2,533
METHANOL ADVENTURE TEAM
trzeba sobie powiedziec szczerze - wygrana w Ostrowie to marzenie ścietej głowy. Niepotrzebnie nadymalismy sie slepą wiarą ze moze uda sie w Pile. Zostalismy sprowadzeni na ziemię. A w Ostrowie wcale nie bedzie nam łatwiej - nie mają Pawlickich ale nie mają też Dilgerów, Szymków, Korolewów czy Frankowów - mają trzech rownych, dwóch srednich i miażdzącą na własnym torze przewagę w juniorach. Na dzis uklad sił jest taki, że mozemy miec problem z dobiciem do 35 punktów. Awans przegralismy meczem z Piłą u siebie.
grzesieck pisze:hehe, no jezeli Sowka i Borodulin zrobia w sumie ok. 10 punktow, to ja jestem pewien, ze wygramy w Ostrowie :]
Dalem dyche, bo jak Sowka i Borosulin beda naszych seniorow objezdzac, to nawet o bonus bedzie ciezko
kilar pisze:Latwiej, ale trzeba miec sile w raczkach, co by sie nie otwieraly na za pietnascie trzecia.
A w TVN Turbo mówili, że tak się trzyma kierownicę - ktoś tu kłamie. Fajny, równy i przyczepny tor w Lublinie w przypadku awansu daje nam dość dużą przewagę na początek walki w 1 lidze.
- niespokojny
- Trener
A dlaczego nie mielibysmy skorzystac z Malitowskiego? A wtedy ta roznica w juniorach juz tak wyrazna nie jest.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Może we Wrocławiu rozmawiają po niemiecku lub angielsku

Istred,nie chcemi sié szukac kto gadal przed sezonem ze jednym z najtrudniejszych bedzie wyjazd do Opola. Ciagle twierdze ze wygrac z Ostrowem na wyjezdzie bedzie latwiej niz z Opolem. Czego tak uwazam?? Nie wiem, po meczu z z Ostrowem sie okaze. Poki co nic mojego zdania na ten temat nie zmieni 
Ps. Tak samo uwazam ze Stead to cienias i tak juz u mnie zostanie. Jestem pewien ze z Puzonem i Gwiazdorem u nas nawet na szpryce sie nie bedzie lapal. Tak juz angole maja i tyle w tym temacie. Lee to byl ewenement. Drugiego takiego nie bedzie. Nawet w drugiej lidze!
Ps. Tak samo uwazam ze Stead to cienias i tak juz u mnie zostanie. Jestem pewien ze z Puzonem i Gwiazdorem u nas nawet na szpryce sie nie bedzie lapal. Tak juz angole maja i tyle w tym temacie. Lee to byl ewenement. Drugiego takiego nie bedzie. Nawet w drugiej lidze!
podejrzewam, ze wieksze emocje moga byc podczas "Biegu Jezior" niz na stadionie...
carpe diem!
Nie byłbym tego taki pewien. z Równem też miał być pogrom 
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
Tymczasem Cam niezle napiera w Anglii przeciwko liderowi rozgrywek 
Motor mocny
Ładnie, ładnie
Cameron Woodward (2, 3, 2*, 2*, 3, 2*, 1) 15+3
Tyle punktów Woodwarda w Ostrowie biorę w ciemno
Cameron Woodward (2, 3, 2*, 2*, 3, 2*, 1) 15+3
Tyle punktów Woodwarda w Ostrowie biorę w ciemno
ZZ i taktyczna? Obawiam się, że niewiele punktów meczowych taka dyspozycja Cama by w Ostrowie dała 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Dlatego napisałem, że tyle punktów, ale oczywiście w 5 biegach.
Tyle że jerry nie bardzo się da w 5 biegach przytulić 15+3 
stawiam na wysoki wynik
Miesiac 10+2 Baran11+1 Proctor 8+2 Stead 9 Woodward 15 Lukaszewski 2 Gosc 0
55-35
KMZ!!!
Miesiac 10+2 Baran11+1 Proctor 8+2 Stead 9 Woodward 15 Lukaszewski 2 Gosc 0
55-35
KMZ!!!
radonis pisze:Tyle że jerry nie bardzo się da w 5 biegach przytulić 15+3
aaa, dzięki za info.
Widocznie powinienem pisać bardziej precyzyjnie:
"Tyle punktów (15) Woodwarda w Ostrowie biorę w ciemno (w 5 biegach)
Lukaszewski 2 Gosc 0
To Wieczorek ma robić naszych juniorów? Borowicza też chyba nie widziałeś na treningach.
mam nadzieje ze Lukaszewski pojedzie niech chlopak i 10 walnie ,no ale Borowicz w jakiej rundzie mlodziezowej chyba w czwartek tyly wozil ....cieniutko
Lukaszewski zawsze ma jakiegos pecha ,jak by mu sprawdzic ksm po pierwszym okrazeniu to chyba pierwsza dziesiatka w drugiej lidze
Lukaszewski zawsze ma jakiegos pecha ,jak by mu sprawdzic ksm po pierwszym okrazeniu to chyba pierwsza dziesiatka w drugiej lidze
Nie sugerujcie sie wynikami z ligi angielskiej. Każdy typuje,że Cam dzis u nas zrobi komplet. A nie bierzecie tego pod uwage,że może nie wytrzymać kondycyjnie ? Wczoraj 7 biegów,podróż do Polski i mecz w godzinach najgorszego upału. Nie zdziwie sie,jak Cam będzie opadał dziś z sił 

"Na ekranie pan i pani, dużo różu i błyskotek
Sensu za nic, bal jak z kiepskich dyskotek"
Poważnie dziś jest mecz?
Ostatni wpis po 8 rano,no w życiu bym nie uwierzył
Ostatni wpis po 8 rano,no w życiu bym nie uwierzył
Ten sezon jest tak rozpieprzony, że można było zapomnieć, iż jeszcze trwa...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
jest gdzes relacja video z meczu?
Powiedzcie mi prosze : jak wypadl Stead? Mam nadzieje na klasyke: wynik nie odzwierciedlal obrazu gry?
Normalnie wypadl. Punkty odzwierciedlaja to co pokazal, czyli nic nadzwyczajnego. Ale niech jezdzi, rozjezdzi sie i na Ostrow moze cos pokaze wiecej.
kilar pisze: Punkty odzwierciedlaja to co pokazal
I wlasnie tego sie boje, skoro Stead pokazuje to, co jego punkty, to znaczy ze jest gorszy od Barana, Woodwarda, Proctora i Miesiaca
Wiec na jaka on cholere do Ostrowa?
bo jest - nie ma co do tego juz teraz zadnych watpliwosci. Kwestia tylko co zrobic na Ostrów.