Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Ja tez nie rozumiem, do czego sie przyczepiliscie. Koles stara sie wyluzowac, bo i taki jest speedway. A ze nie zawsze mu wychodzi.. no coz, nie ma ludzi nieomylnych. Dla mnie wczorajszy komentarz zarowno jego, jak i Zenona "Giersza" Plecha wzbudza usmiech... odziwo bardzo pozytywny usmiech. Chcesz posluchac skrajnie wk**********o i idiotycznego komentarza to odsylam do lektury polsatowskich gal bokserskich i komentarza duetu Kulej-Kostyra.
a co tu jest do rozumienia? jednym po prostu podoba sie komentarz Olkowicza, a innych drazni
pewnie sa tez na tym forum tacy, ktorzy uwazaja, ze wywiady Benza sa ciekawe, interesujace i bardzo profesjonalne :]
pewnie sa tez na tym forum tacy, ktorzy uwazaja, ze wywiady Benza sa ciekawe, interesujace i bardzo profesjonalne :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nie nie, o to juz mnie nie posadzaj 
Olkowicz jest zuzlowym Szaranowiczem i tyle.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Olkowicz ma swój kilmat i tyle. Na pewno jest jednym z bardziej znających temat i bardziej doświadczonych komentatorów speedwaya. Na równi postawiłbym Darżynkiewicza (choć nie powinien komentować meczów Falubazów) i Lorka. Reszta może myć im stopy.
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2011, o 22:05 przez Davv, łącznie zmieniany 1 raz.
Polska Kronika Filmowa z lat 60-tych
http://www.youtube.com/watch?v=ykrCqXVR ... re=related
teraz kraty, a kiedys ogladalo sie zawody stojac przy samej bandzie :]
edit:
a co do komentatorow zuzlowych, to dla mnie zdecydowanie lepszy od tych Olkowiczow i Darzynkiewiczow jest Andrzej Mielczarek, dziwne ze na bezrobociu siedzi i zadna ze stacji po niego nie siegnela, ale to pewnie dlatego, ze ma za malo mlodziezowy i luzacki styl komentowania, imiona zawodnikow wymawia normalnie i w ogole... nie do pomyslenia w obecnych czasach
edit:
a co do komentatorow zuzlowych, to dla mnie zdecydowanie lepszy od tych Olkowiczow i Darzynkiewiczow jest Andrzej Mielczarek, dziwne ze na bezrobociu siedzi i zadna ze stacji po niego nie siegnela, ale to pewnie dlatego, ze ma za malo mlodziezowy i luzacki styl komentowania, imiona zawodnikow wymawia normalnie i w ogole... nie do pomyslenia w obecnych czasach
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:a co do komentatorow zuzlowych, to dla mnie zdecydowanie lepszy od tych Olkowiczow i Darzynkiewiczow jest Andrzej Mielczarek, dziwne ze na bezrobociu siedzi i zadna ze stacji po niego nie siegnela, ale to pewnie dlatego, ze ma za malo mlodziezowy i luzacki styl komentowania, imiona zawodnikow wymawia normalnie i w ogole... nie do pomyslenia w obecnych czasach
Zgadzam się. Facet nie używa terminów "bike", "Holtański", "corner" czy "Taiski", więc nie nadaje się na sprawozdawcę dla pokolenia JP.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Hayden pisze:Czarek pisze:Koleś myśli, że zostanie odebrany jako fajny i wyluzowany dzięki tym wymyślonym przez siebie pseudonimom, a jest żenujący i żałosny.
Na szczescie to tylko Twoja opinia.
Nie tylko
- tezetomaniak
- Trener
Kto uważa Olkowicza za dobrego komentatora jest wg czarka z pokolenia JP \o/
Mnie dużo bardziej denerwuje Cegielski, coraz głupsze są te jego komentarze. Jeżeli Kołodziej takich bzdur na co dzień słucha to mnie nie dziwi, że mu się jechać odechciewa
tezetomaniak pisze:Kto uważa Olkowicza za dobrego komentatora jest wg czarka z pokolenia JP \o/
Kto wyciąga takie wnioski z moich wypowiedzi jest delikatnie mówiąc mało rozgarnięty.
Tezetomaniaku, jeśli podobasz się mężczyznom to wcale nie oznacza, że nie możesz podobać się również kobietom.
grzesieck pisze:Polska Kronika Filmowa z lat 60-tych
Bo nie było takiego bydła jak jest teraz
Ty Czarek to się nadajesz do krytykowania innych, komentowania i obstawiania czegokolwiek jak do typowania zwycięscy SGP :}
Chaser pisze:Ty Czarek to się nadajesz do krytykowania innych, komentowania i obstawiania czegokolwiek jak do typowania zwycięscy SGP :}
Myślę, że zbyt ostro mnie skrytykowałeś. Jednak ocena teraźniejszości i proroctwa to dwie różne dziedziny, a ja w tej drugiej jestem zdecydowanie gorszy. Zatem typuję, że będziesz kiedyś bardzo mądrym człowiekiem. Pozdrawiam
widze, ze karolowi z familiady konkurencja depcze po pietach.
jest gdzies stream Coventry vs BVA?
edit
chyba cycki, jednak nawet w polsacie nie ma
edit
chyba cycki, jednak nawet w polsacie nie ma
-
Smirnek_
- Senior
Nie ma na pewno, bo nikt tego nie pokazuje w tv. Elite League jest transmitowana tylko w poniedziałki.
-
dominikkk78
http://svtplay.se/v/2488033/speedway_gp ... 20_8_17_30 - stream do jutrzejszego GP Challenge, po szwedzku, ale zawsze 
Nieźle się Falubazy rozbijają po torze, nakpierw Protasiewicz "pociągł" Ljunga, teraz Walasek domino ładne zrobił 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Odwrotnie.
I jeszcze kawałek Kuźniara widać
I jeszcze kawałek Kuźniara widać
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Powiem wam, ze ja chyba nie chcialbym zeby Ulamek, Walasek czy Protasiewicz awansowali do GP. Wszyscy juz mieli swoje szanse w ostatnich latach i wygladalo to tragicznie. Moze jeszcze Kasprzak ma potencjal do jazdy z elita, ale tamte trio powinno w ogole zrezygnowa z GP.
Richie Faulkner:
Oczywiscie że tak, bynajmniej nie miał to byc podpis do foto, a nawiązanie do domina Walasa i kolejności od kredy 

Moim zdaniem to malo kto z tegorocznego Challenge'u ma szanse cos zawojowac w GP. A chcialbym by awansowali Lidbaeck, Vaculik i Kasprzak :]
Motor mocny