Stal Starbag Gorzów Wielkopolski - TŻ Sipma Lublin 53 : 37
nawet jak przegramy to tragedii nie bedzie, choc wygrana w kolejnym meczu wyjazdowym pewnie przyciagnelaby tlumy na ostrow. kiedys gdzies ktos napisal, ze zauwazono taka prawidlowosc, iz jezeli druzyna wygrala na wyjezdzie to na najblizszy mecz u siebie przychodzi wiecej kibicow, wiec jakby druzyna wygrala 3 mecze na wyjezdzie? tlumy 
Witam was lublinianie...
Chciałem zeby piszcz wrócił do formy no i mam tyle ze enichciałem jechac bez Flisa:(
Bez Robertosa będzie cięzko,a nawet bardzo-jesli hucko albo rajkowski niepojadą najlepszego meczu albo przynajmniej tak jak w Ostrowie to bedzie BArdzo cięzko...wprawdzie bedzie ZZ ale czy to bezie lepsze??
jedno jest pewne bedzie niesamowity mecz!mam nadzieje ze wygra moja ukochana STALECZKA!
Jesli piszcz faktycznie wrócil do formy to macie teoretycznie silniejszą I linie ale w sumie po to jest ZZ by wyrównac szanse obu drużyn,wiec przez te kontuzje wcale neistoimy na straconej piozycji
Napewno bedzie duzo kibiców[ma byc ciepło i bez deszczu] i duzooo emocji!!!
jusz sie doczekac neimoge!
Chciałem zeby piszcz wrócił do formy no i mam tyle ze enichciałem jechac bez Flisa:(
Bez Robertosa będzie cięzko,a nawet bardzo-jesli hucko albo rajkowski niepojadą najlepszego meczu albo przynajmniej tak jak w Ostrowie to bedzie BArdzo cięzko...wprawdzie bedzie ZZ ale czy to bezie lepsze??
jedno jest pewne bedzie niesamowity mecz!mam nadzieje ze wygra moja ukochana STALECZKA!
Jesli piszcz faktycznie wrócil do formy to macie teoretycznie silniejszą I linie ale w sumie po to jest ZZ by wyrównac szanse obu drużyn,wiec przez te kontuzje wcale neistoimy na straconej piozycji
Napewno bedzie duzo kibiców[ma byc ciepło i bez deszczu] i duzooo emocji!!!
jusz sie doczekac neimoge!
STAL 4EVER!!!
STAL THE BEST!!!
ONLY STAL!!!
STAL THE BEST!!!
ONLY STAL!!!
Kubbas pisze:Ale przeciez za Flisa nie moze byc chyba ZZ poniewaz nie miesci sie on w pierwszej 3 pod wzgledem sredniej meczowej.
Ale moze sie myle.
Byla juz na ten temat burzliwa dyskusja na forum SB i niestety sie mylisz:( bo wg regulaminu w pierwszej czesci sezonu 2004 liczy sie srednia biegowa z sezonu 2003 a w drugiej czesci sezonu 2004 liczy sie biegowka z pierwszej polowki obecnego sezonu...dlatego Okoniewski moze byc zastepowany przez kolegow w ZG a Flis jutro bedzie mogl byc zastapiony bo w zeszlym roku uzyskal w Stali 3 srednia biegowa za Zorro i Paluchem:)
Pozdrawiam!
METHANOL ADVENTURE TEAM
fragmenty z lubelskiej Wyborczej
No prosze, obie druzyny bez porazki jeszcze w lidze a mimo to juz na starcie odbiera im sie szanse walki o 1 miejsce... eh
a w opini innych, niektorych fachowcow w walce o awans prym beda wiedli zawodnicy z.... (i tutaj wstawic miasto z ktorego ci fachowcy pochodza)... eh
Na szczescie jest jeszcze wypoiwedz Chomskiego:
Mam nadzieje ze nie tylko trener Stali uwaza ze do konca sezonu moze sie mnostwo zmienic i na rozdawanie miejsc w lidze jest za wczesnie!
Wszystko wskazuje na to ze właśnie między tymi drużynami rozegra się walka o drugie, premiowane udziałem w barażach miejsce
No prosze, obie druzyny bez porazki jeszcze w lidze a mimo to juz na starcie odbiera im sie szanse walki o 1 miejsce... eh
W opinii niektórych fachowców gdańszczanie będą w tym sezonie poza zasięgiem rywali.
a w opini innych, niektorych fachowcow w walce o awans prym beda wiedli zawodnicy z.... (i tutaj wstawic miasto z ktorego ci fachowcy pochodza)... eh
Na szczescie jest jeszcze wypoiwedz Chomskiego:
Każdy mówi, że Wybrzeże jest poza zasięgiem, śmieszy mnie to. Poczekajmy, sezon to kilkanaście spotkań, nie trzy, cztery kolejki. U siebie gdańszczanie na pewno będą groźni, ale są jeszcze mecze wyjazdowe. Uważam, że zarówno Sipma, jak i my mamy szanse, by walczyć z Wybrzeżem o awans
Mam nadzieje ze nie tylko trener Stali uwaza ze do konca sezonu moze sie mnostwo zmienic i na rozdawanie miejsc w lidze jest za wczesnie!
-
sledzio
fajnie się składa bo jutro są 2 bardzo ciekawe mecze. W żużlu chciałbym żebysmy wygrali ale bądź co bądź będzie ciężko. Jutro także gra moja ukochana drużyna piłkarska którą kocham bardziej o motoru czyli... fc barcelona.
ps. Zna ktoś jakiś link do skórek na gg?
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!
vonmigal pisze:fajnie się składa bo jutro są 2 bardzo ciekawe mecze. W żużlu chciałbym żebysmy wygrali ale bądź co bądź będzie ciężko. Jutro także gra moja ukochana drużyna piłkarska którą kocham bardziej o motoru czyli... fc barcelona.
Wlasnie, dobrze vonmigal prawi, jutro dwa wazne mecze sa...najpierw o 15 zasiade przed kompem nasluchujac wiesci z Gorzowa, a o 19.30 mam nadzieje ze bede mogl opic zwyciestwo TÅ»-u oraz obejrzec wygrany przez Barce meczyk z Realem w Pubie Olimpijskim. A wiec jutro kibicuje dwom druzynom: TÅ»-owi i Barcie!
Visca El TŻ & Visca El Barca! - trzeba skopac Stalowców i Mandrillów jutro, a jezeli tak sie stanie to az milo bedzie sie szlo w poniedzialek do szkoly. Przed TŻ-em chyba trudniejsze zadanie niz przed Barcą ale sercem jestem z nimi jutro!!!Marza mi sie dwa wyniki - 44:46 i 0:1:)
Pozdrawiam kibicow TÅ» i Barcy!
PS.$korzen$ wybierasz sie gdzies jutro na meczyk Blaugrany?
METHANOL ADVENTURE TEAM
sledzio pisze:będzie dobrze serce mi podpowiada ze będzie dobrze i pokonamy stalke w tamtym roku wygralismy w Gorzowie wiec nie jest aż taki straszny rywal jak go pisza wiec jestem całym sercem za naszych chłopaków i wierze że pokonamy ich
wygraliscie bo jechalismy 3 juniorami a cały skład liczył 5 zawodnikow i to bez Hliba a zdobylismy 42 punkty...wez na to poprawke
co do meczu będzie równo a wszystko rozstrzygnie sie w ostatnich biegach...
STAL 4EVER!!!
STAL THE BEST!!!
ONLY STAL!!!
STAL THE BEST!!!
ONLY STAL!!!
Shack pisze:max3 pisze:a Dawid nie posiada drugiego motocykla ,podobno byly porownywalnej klasy ,chyba ,ze sie wczoraj dwa sie zatarly.
no własnie rozsypała sie elektryka w jednym i w drugim. Z gorszego przełożona została do lepszego, a w lepszym trafił ja szlak wczoraj.
To i tak nie ma chyba wiekszego znaczenia bo nasi juniorzy powinni zdobyc 1 punkt (regulaminowy) na wiecej nie ma co liczyc w konfrontacji z Hlibem i Rajkowskim. Za co dostalem żółtą kartkę?;)
moj kumpel z klasy tez jest kibicem Barcy, ja nie lubie realu, wiec niech se Barca wygra:D poza tym jutro gra moj ukochany klub pilkarski - Ajax, ale ja tam njestem znesmaczony po ostatnim meczu, zadam obalenia obecnego trenera, ale mniejsza o to. co zas do Gorzowa to widze go roznie, jak sie Dawid jakos upora z problemami i Jeleń zaprezentuje sie dobrze, to mamy spore szanse, bo zakladajac dobra forme Piszcza to mamy niezla pake:D ale nie ma sie co nadymac, przegrana nie bedzie tragedia, choc oczywiscie wszyscy chyba liczymy na 2 pkt:D. zawsze jak idzie o obstawianie wynikow to jestem hura optymista, ale moze tym razem mi to pomoze, 42:48 dla gości:D
-
Gość
Flisa na 100% jutro nie będzie , więc nasze szanse wzrosły bardzo !
ZZ nie jest takie wygodne jak się wydaje , zawodnicy muszą jeździć niekiedy bieg po biegu , a w Stali jest tylko trzech doświadczonych zawodników : Zorro (w słabej formie) Paluch , Hućko.
Młodzież Stali może nie dać rady. (głownie chodzi mi o Rajkowskigo)
* Stal Strabag Gorzów Wlkp - Tż Sipma Lublin 39:51 !!!!
ZZ nie jest takie wygodne jak się wydaje , zawodnicy muszą jeździć niekiedy bieg po biegu , a w Stali jest tylko trzech doświadczonych zawodników : Zorro (w słabej formie) Paluch , Hućko.
Młodzież Stali może nie dać rady. (głownie chodzi mi o Rajkowskigo)
* Stal Strabag Gorzów Wlkp - Tż Sipma Lublin 39:51 !!!!
Bez przesadnego optymizmu prosze
.
ZZ wg. mnei wcale nie stawia Stali na straconej pozycji.
Wg. mnie wyjdzie to im własciwie na plus (a w to że np młodzi gorzowsy sobiue nie poradzą - nie liczyłbym zbytnio).
Jeśli pojedzie Karslon to powalczymy o rezultat korzystny - mysle że wynik bedzie oscylował koło remisu (optymistycznie). Pesymistycznie bedzie coś koło 52-38 dla Gorzowa.
Gdy nie bedzie Karlsona to chyba bedzie totalna klapa... nawet wole o tym nie mysleć.
Będe trzymał kciuki, i to wyjątkowo mocno
. Do zobaczenia na czacie
.
ZZ wg. mnei wcale nie stawia Stali na straconej pozycji.
Wg. mnie wyjdzie to im własciwie na plus (a w to że np młodzi gorzowsy sobiue nie poradzą - nie liczyłbym zbytnio).
Jeśli pojedzie Karslon to powalczymy o rezultat korzystny - mysle że wynik bedzie oscylował koło remisu (optymistycznie). Pesymistycznie bedzie coś koło 52-38 dla Gorzowa.
Gdy nie bedzie Karlsona to chyba bedzie totalna klapa... nawet wole o tym nie mysleć.
Będe trzymał kciuki, i to wyjątkowo mocno