Ostrovia Ostrów Wlkp. - Motor Lublin 11/09/2011, godz. 16:00
- niespokojny
- Trener
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 11/09/2011, godz. 1
Ale w Krakowie starty mial najlepsze z calej druzyny. I jako pierwszy pokonal Korneliussena na jego torze.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:A co masz do Steada? Zrobil 13 z Opolem jadacym o wszystko. Dla porownania Miesiac, ktory tez wycisnal z Rawiczem komplet, zrobil 7 pkt.. Moze Woodwarda odsuniemy, ktory zrobil 14 z Ostrowem? Nikt Mariuszowi nie bronil tak jezdzic z Ostrowem (5 pkt i przegrana z Bruchaiserem) i Pila(3 pkt.). A teraz to juz troszke za pozno, bo Suchecki nie dosc, ze bez formy to i bez sprzetu. Bedzie jeszcze sparing, to zobaczymy kto co soba naprawde prezentuje.
A co Stead takiego zaprezentował na obcym torze? Ja nie mówię, że jest do niczego. Zasugerowałem jedynie to co widzieli chyba wszyscy - jazda bez wyrazu, choć z Opolem faktycznie skuteczna. Jaki zatem dorobek przewidujesz w wykonaniu jego i Proctora razem wziętych? 8? 10? 12? Oczywiście sumując zdobycze obu. A może czyste komplety przywiozą? I jeszcze jedno - w mojej porzedniej wypowiedzi pochwaliłem Puzona ale nie wspomniałem ani słowa o tym, że musi być w składzie na Ostrów, prawda? Stwierdziłem jedynie, że Dzikowski ma problem bo ma go faktycznie i każdy o zdrowych zmysłach o tym wie. Jeśli nie wystawi Puzona i zaliczymy wtopę a twój ukochany Stead przywiezie zdobycz rzędu 6 punktów to zgadnij co będzie wówczas? Za Puzona nikt mu nic nie powie i łba nie urwie bo gość trzasnął czysty komplet (co się Stead'owi dotąd nie zdarzyło) w poprzednim meczu i jest podstawa do wystawienia go w meczu. A może się mylę?
Niezależnie od tego, kto pojedzie, chciałbym bardzo aby Dzikowski tak zestawił skład i nie ważne kto w nim będzie, ale żeby była walka do upadłego w Ostrowie i co ważniejsze - skuteczna.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
ta, w przeciągu tygodnia starty poprawi,
on nie jest typem "startowca"
w przeciwieństwie do Puszakowskiego.
Jeśli chce się awansować to ten mecz trzeba wygrać
i sentymenty nie mają nic do tego.
A Ostrów to nie Kraków i kiedy to było.
on nie jest typem "startowca"
w przeciwieństwie do Puszakowskiego.
Jeśli chce się awansować to ten mecz trzeba wygrać
i sentymenty nie mają nic do tego.
A Ostrów to nie Kraków i kiedy to było.
- niespokojny
- Trener
Stead jest podobnym zawodnikiem do Puzona. I tu bym stawial rownosc przed meczem w Ostrowie. A co takiego pokazuje Puzon, skoro mowisz ze jazda Steada jest bez wyrazu? Przypominam Ci ze Puszakowski jako jedyny nie potrafil wyprzedzic i przegral z Bruchaiserem. Tez jazda bez wyrazu, jak wyjdzie ze startu tak dojedzie. Tak samo zreszta jak Stead.
Proctor za to w kazdej chwili moze walnac dwucyfrowke. W Pile jako jedyny nawiazywal walke z Pawlickimi, mimo ze dal plame w Rawiczu. Kwestia jakim dysponuje sprzetem.
14. Minimum. A ile przewidujesz, ze zrobi Suchecki? 1,2,3 pkt? Bo wg mnie cale jajo. Gosc ma swiadomosc, ze albo teraz sie pokaze albo ma koniec sezonu i co? I przegrywa z Lisieckim na swoim torze
Do tej pory nie potrafie rozkminic, jak on wykrecil 11 pkt w Opolu.
Proctor za to w kazdej chwili moze walnac dwucyfrowke. W Pile jako jedyny nawiazywal walke z Pawlickimi, mimo ze dal plame w Rawiczu. Kwestia jakim dysponuje sprzetem.
Maxx pisze:Jaki zatem dorobek przewidujesz w wykonaniu jego i Proctora razem wziętych? 8? 10? 12?
14. Minimum. A ile przewidujesz, ze zrobi Suchecki? 1,2,3 pkt? Bo wg mnie cale jajo. Gosc ma swiadomosc, ze albo teraz sie pokaze albo ma koniec sezonu i co? I przegrywa z Lisieckim na swoim torze
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Typowy żużlowy dzień konia. Zdarza się i największym cieniasom.