Ostrovia Ostrów Wlkp. - Motor Lublin 11/09/2011, godz. 16:00
Re: Ostrovia Ostrów Wlkp. - Motor Lublin 11/09/2011, godz. 1
Szczerze mówiąc to bez szału jak na najważniejszy mecz w sezonie. Zwykłe pyrkanie w Rzeszowie, jakich już było kilka i to w krajowym składzie. Kiedy czas na korekty ze sprzętem itp. jak dopiero w piątek się obudzili na trenowanie?
z wypowiedzi trenera mozna wywnioskowac, ze plan jest taki - jedziemy składem z Opola, z Woodwardem zamiast Proctora. i chyba jest to w tej chwili najbardziej optymalne rozwiązanie - chociaz bardzo ryzykowne (Zbyszek). Wiem, że takie porownania nie mają wiekszego sensu ze wzgledu na roznych rywali - ale dwa ostatnie mecze - Stead+Proctor=14, Puzon+Zbyszek=21.
Wstawiajac Sucheckiego do skladu to tak jakbysmy jechali nasza ulubiona taktyka... Lubelska taktyka, brak zawodnika
przeciez on tam bedzie tylko statysta.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dlatego Gelo napisał że to skład ryzykowny, ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana 
Jesli bedzie awizowany jak obstawia Gelo ,to dla mnie osobiscie kicha...za 3-4 godziny bedzie wiadom co i jak ,choc mozna zrobic dwie zmiany ,przez ksm bedzie widac koncepcje na mecz.
Na memoriale w Rzeszowie ,Lelek przewalal wszystkie starty i dopiero na dystansie cos wywalczyl i to w dwoch biegach ,a sklad turnieju byl powiedzmy ....wyrownany
Ja jestem za ekipa jaka typowalem wczesniej (Baran,Stead,Puszak,Suchy,Woodie,Lukasz,Malitowski??) ,ale pewnie z roznych powodow nieprzejdzie.....
Kto wygra mecz??......KMZ
Na memoriale w Rzeszowie ,Lelek przewalal wszystkie starty i dopiero na dystansie cos wywalczyl i to w dwoch biegach ,a sklad turnieju byl powiedzmy ....wyrownany
Ja jestem za ekipa jaka typowalem wczesniej (Baran,Stead,Puszak,Suchy,Woodie,Lukasz,Malitowski??) ,ale pewnie z roznych powodow nieprzejdzie.....
Kto wygra mecz??......KMZ
Nie wiem czy to prowokacja czy nie, ale jestem za tym, żeby za takie teksty karać banemKto wygra mecz??......KMZ
To bylby chyba pierwszy przypadek, zeby na tym forum za mowienie prawdy karac banem.
Chociaz nie, juz pare takich przypadkow bylo
Chociaz nie, juz pare takich przypadkow bylo
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
istred pisze:Nie wiem czy to prowokacja czy nie,Kto wygra mecz??......KMZ
"To jest policzek w twarz dla całej ekipy!"
PS. Teraz koszulki i flagi które klub sprzedaje, to będą jak ten pruski mundur
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Bany może nie, ale jakiś filtr treści(słów kluczowych) można chyba na forum zapodać
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN