Ostrovia Ostrów Wlkp. - Motor Lublin 11/09/2011, godz. 16:00
Re: Ostrovia Ostrów Wlkp. - Motor Lublin 11/09/2011, godz. 1
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... nieju-par/ tutaj na niedziele jest Malitowski... Co bedzie?
Turniej się odbędzie, a Malitowski pojedzie w Ostrowie.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Każdy inny klub zrobiłby wszystko żeby ściągnąć go na tak ważny mecz ale pamiętajmy, że to Lublin...
Ostrów zapewne tak czy inaczej pojedzie z Ruskimi ale brak Malitowskiego mnie nie zdiwi..
Ostrów zapewne tak czy inaczej pojedzie z Ruskimi ale brak Malitowskiego mnie nie zdiwi..
Dlugo jeszcze bedziecie swoje madrosci na temat Malitowskiego i klubu pisac? Info od zawodnika to za malo?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
W tym klubie to jak zawodnika na prezentacji widać to można powiedzieć, że chyba pojedzie...
Robson pisze:Każdy inny klub zrobiłby wszystko żeby ściągnąć go na tak ważny mecz ale pamiętajmy, że to Lublin...
no tak oczywiscie, bo przeciez duzo latwiej przekonac dwoch Rosjan zeby zamiast zawodow w Rosji pojechali w Polsce, niz jednego Polaka zeby zamiast ogorkowego turnieju w Daugavpils pojechal w meczu ligowym w Polsce...
MALITOWSKI JEDZIE JUTRO W OSTROWIE, A KAZDY NASTEPNY POST Z PYTANIEM CZY PATRYK JUTRO JEDZIE W NASZYCH BARWACH, CZY MOZE JEDNAK W TURNIEJU NA ŁOTWIE, ALBO WSZELKIE INNE POWATPIEWANIA NA TEN TEMAT = BAN
niektorzy z was sa gorsi niz baby, serio
a co do Rosjan to:
http://www.zks-ostrovia.pl/index.php?op ... szym-meczu
METHANOL ADVENTURE TEAM