Mariusz Fierlej

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
fafel16
Szkółkowicz

Re: Mariusz Fierlej

#26 Postautor: fafel16 » 11 września 2011, o 20:10

szykuje się powtórka z Zielińskim? 8) odpukać.

verter

#27 Postautor: verter » 13 września 2011, o 16:16

jerry78
Trener

#28 Postautor: jerry78 » 13 września 2011, o 16:18

Sympatyczny zawodnik opowiadał też NiceSport.pl o perturbacjach, które uniemożliwiły mu wcześniejsze występy w tym sezonie. - Byłem z Krakowem dogadany od samego początku, ale można powiedzieć, że było troszkę namieszane. Poszedłem do Lublina, ale tam nie spodobałem się trenerowi Dzikowskiemu. To chory człowiek dla mnie! Cztery mecze jestem "do tyłu", a najpierw blokował mnie pół sezonu PZM, bo musiałem czekać na licencję - wyjaśniał nie owijając w bawełnę nowy nabytek Wandy. Przypomnijmy, że zawodnik rodem z Leszna pierwotnie porozumiał się z... Kaskadem Równe, jednak z powodu niedopełnienia formalności przez działaczy ukraińskiego klubu ostatecznie nie występował w jego barwach. - Można powiedzieć, że trafiłem z Ukrainy przez Lublin do Krakowa - żartował Fierlej.

Czy można liczyć na starty Fierleja w Krakowie także za rok? - Jeszcze jest obecny sezon, jest jeszcze parę meczów i zajmijmy się tym, a od zastanawiania się jest zima. Na pewno jednak nie wrócę do Lublina, tam mi nie pasuje - stwierdził sam zainteresowany, który już za niecały tydzień otrzyma szansę zrewanżowania się lubelskim działaczom za to, że nie został przez nich doceniony. - Do Lublina trzeba będzie przygotować rakietę i zrobić parę punktów - śmiał się Fierlej.

Awatar użytkownika
Hayden
Trener