Motor Lublin - Speedway Wanda Kraków 18/09/2011, godz. 15.00
Re: Motor Lublin - Speedway Wanda Kraków 18/09/2011, godz. 1
Legionista ....Po nim by się przydało pojechać, oj przydało by się 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Co Wy wszyscy z tym pojeżdżaniem ? Swoją opinię o kandydatach każdy wyrazi na wyborach. W niedzielę jest ostatni mecz w Lublinie w sezonie i w 2 lidze. Jest okazja żeby się cieszyć i podziękować zawodnikom za występ w Ostrowie a nie skupiać się na politykach, transparentach i gwizdach.
yamahaR1 pisze:Co Wy wszyscy z tym pojeżdżaniem ? Swoją opinię o kandydatach każdy wyrazi na wyborach. W niedzielę jest ostatni mecz w Lublinie w sezonie i w 2 lidze. Jest okazja żeby się cieszyć i podziękować zawodnikom za występ w Ostrowie a nie skupiać się na politykach, transparentach i gwizdach.
Ja mam dosyć milczenia gdy ludzie, którzy dla nas (dla Lubelszczyzny i dla Polski) nic nie zrobili, a wręcz nam szkodzą bezczelnie, publicznie robią dobrą minę do złej gry. Dlatego na p. Żuka i p. Wojciechowskiego nie mam zamiaru gwizdać, a pozostałym (z wyjątkami, których na stadionie się nie spodziewam) pokazuję środkowy palec.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Ja tam nie jestem zwolennikiem gwizdów. Nigdy nie wiadomo, co kto będzie mógł, gdzie kto sie dostanie.
A może wtedy okazać sie pomocny?
Wydaje mi się że wystarczy zachować milczenie.
A jak jest za co to poklaskać można.
A może wtedy okazać sie pomocny?
Wydaje mi się że wystarczy zachować milczenie.
A jak jest za co to poklaskać można.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Otóż to.Trzeba politycznie podejść do tematu