Kaskad Równe-Motor Lublin 29.09.2011, 16:00[UA]/15:00[PL]
Re: Kaskad Równe- Motor Lublin 29.09.2011, godz. 16:00
A skad ten Proszowski? Mam nadzieje, ze nie z Ostrowa
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Jest przewidziana jak ktos zapłaci 25 tys zł.
Jeżeli nie to nie będzie transmisji na telebimie
Proszowski jest z Tarnowa
Proszowski jest z Tarnowa
Ostatnio zmieniony 22 września 2011, o 14:39 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
25 zl za jeden mecz w Rownem to za duzo i obawiam sie, ze itvl sie na tym przejedzie.
Richie Faulkner:
Rozumowanie było chyba takie:
Jeżeli płacą ludzie za bilety 20zł i ogladaja chałe typu Krosno czy Wandę Kraków to pewnie zapłacą za najważniejszy mecz sezonu 25zł.
sam jestem lekko zszokowany tą ceną. Najpierw miało być 12 zł + VAT, to juz myslałem że to za drogo...
Jeżeli płacą ludzie za bilety 20zł i ogladaja chałe typu Krosno czy Wandę Kraków to pewnie zapłacą za najważniejszy mecz sezonu 25zł.
sam jestem lekko zszokowany tą ceną. Najpierw miało być 12 zł + VAT, to juz myslałem że to za drogo...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Jest przewidziana jak ktos zapłaci 25 tys zł.
To trochę wyjdzie kicha bo prezydent Żuk już zaproszony
Pan Kwiek nie tak dawno napisał:
Kod: Zaznacz cały
Dobra wiadomość dla kibiców żużla. Prezydent jest pod wrażeniem atmosfery, jaką potrafili stworzyć na deptaku kibice speedwaya w pamiętną niedzielę 11 września przy okazji relacji ITVL z Ostrowa Wielkopolskiego. Był też na meczu z Wandą a tym razem zaimponował mu rodzinny charakter kibicowania żużlowcom. Na następne spotkanie umówiliśmy się na 29 września „pod telebimem”.
- Będę na pewno – zapewnił prezydent Krzysztof Żuk. - Lublinowi potrzebny jest sukces.
- Ja też będę tyle, że z drugiej strony kamery – zrewanżowałem się.
To dla porównania:Rozumowanie było chyba takie:
Cena transmisji walki Adamek Kliczko - 40 zł
Cena biletów - od ok. 150 - 250 zł (niby były jakieś za 80 zł, ale było ich bardzo mało).
Do tego jakość transmisji i ranga wydarzenia nieporównywalna.
Jeśli jeszcze nie ma oficjalnej decyzji, to polecam się nad tym bardzo mocno zastanowić, bo całkiem niezły wizerunek, na który iTVL długo pracowała, może zostać nadszarpnięty.