TZ SIPMA LUBLIN - KM OSTRÓW WLKP 56:34
No widzę, że mamy do czynienia z zażartą dyskusją na temat tego meczu.Wcale się nie dziwię kibicom z Ostrowa, że widzą szansę na zwycięstwo w Lublinie, bo nie ukrywajmy nasi w najwyższej formie nie są.A oni jako kibice mają prawo wierzyć w swoją drużynę, bo taka jest ich rola jako kibiców.Mimo wszystko to my jestesmy faworytami, a jeśli równo pojadą wszyscy(łącznie nawet z Jeleniem) to zwycięstwo będzie pewne.Pamiętajmy, że u nas jest Peter, a potem długo nic i dlatego liczy się równa jazda pozostałych zawodników.Tak więc kibice z Ostrowa my wygramy u siebie, wy się zrewanżujecie w Ostrowie i będzie na remis. A potem zobaczymy.
Wiadomo, że każdy kibic wierzy w swoją drużynę, tak samo jak my wierzyliśmy jadąc do Gniezna czy Rzeszowa. Kibice z Ostrowa wierzą w swoich i nic w tym dziwnego. Mecz będzie niewątpliwie bardzo zażarty ale my po prostu musimy wygrać i tyle. Co prawda nie będzie na pewno łatwo ale mimo wszystko personalnie nasz skład prezentuje się dużo lepiej niż ostrowskiego teamu. Wiele jest jeszcze rzeczy do poprawienia u nas, ale czas najwyższy aby uporać się wreszcie z wszelkimi problemami.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
"Wiadomo, że każdy kibic wierzy w swoją drużynę"
No bo jaki byłby sens kibicowania, gdyby takiej wiary brakowało. A czytając posty większości kibiców z Ostrowa Wlkp. mam wrażenie, że chyba oczekiwali wypowiedzi w stylu: "O Jezu darujcie nam chociaż ze 30 punkcików. O jak my się strasznie Intaru boimy. Macie taką mocną pakę, a u nas same cieniasy." itd. itp. Z czym do ludzi?! Lublin wygra 3 maja i to pewnie, nie ma innej możliwości. A Karlssona działacze zakontraktowali na mecz nie z obawy przed Ostrowem, ale po to abyśmy mogli nacieszyć swoje oczy jego jazdą. Taki mają gest
!
No bo jaki byłby sens kibicowania, gdyby takiej wiary brakowało. A czytając posty większości kibiców z Ostrowa Wlkp. mam wrażenie, że chyba oczekiwali wypowiedzi w stylu: "O Jezu darujcie nam chociaż ze 30 punkcików. O jak my się strasznie Intaru boimy. Macie taką mocną pakę, a u nas same cieniasy." itd. itp. Z czym do ludzi?! Lublin wygra 3 maja i to pewnie, nie ma innej możliwości. A Karlssona działacze zakontraktowali na mecz nie z obawy przed Ostrowem, ale po to abyśmy mogli nacieszyć swoje oczy jego jazdą. Taki mają gest
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Hollywood pisze:Tż wygra mecz oczywiście ale będzie to wymęczona wygrana m/w 49:41 !
Rybka i Piszczo nie zawiodą , ale nie ma co liczyć na Knappa ! Karlson kto go tam wie jak pojedzie , kompletu napewno nie zrobi !
Z Ostrowa napewno mocni będą Jędzrzejak i Pietrzyk oraz stranieri i myśle że ta trójka przywiezie ok 35 ptk.
A o e-lidze to można zapomnieć , bo nawet jeśli zajmiemy drugie miejsce , to przecieżw barażach nie damy rady Poloni Bydgoszcz !
Chcialbym sie dowiedziec na jakiej podstawie twierdzisz ze Sledz z Piszczem nie zawioda?? Nie bardzo rozumiem takze wypowiedzi na temat Karlsona, ktory jako jedyny do tej pory nas nie zawiodl, z Grzesiem tez moglbys sie powtrzymac bo jest lepszy od Piszcza,dla tego uwazam twoja wypowiedz za zupelnie nie na miejscu.
nie o to chodzi, ze macie na kolana padac, no ale niektórzy z was uważają ten mecz za wygrany jakgdyby juz dzisiaj i nawet nie widza mozliwosci zdobyca przez nas chocby 40 pkt, tym gorzej dla nich
. Z tym karlssonem i gestem tez koles niezle sie popisales
. Taki sam gest dzialacze moga miec na mecz z gnieznem, ale raczej watpie aby tak bylo, wiec pomysl zanim cos napiszesz.
jakoś wasze zarty typu "idiota z biednego miasteczka", czy "kelnerzy" nie za bardzo mnie bawią. A to ze umiesz liczyc do trzech, to nie powód zeby sie tym na forum chwailc.
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2004, o 12:13 przez michalw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gość
... " Jinxior " moja wypowowiedź jest bardzo na miejscu bo przedstawia ona realia naszej drużyny.
Śledź nigdy nie zawodził u nas w Lublinie , dlaczego miałby zawieść z Ostrowem ? , Piszcz będzie chciał się pokazać przes właśną publicznością z jak najlepszej strony , Knapp zawsze był cienki jak barszcz , i niech nikt nie pieprzy że jest lepszy od Piszcza , bo nie jest i nie będzie !!!!
a Karlson kompletu nie zrobi , bo nie zrobi i tyle . !!!
Oby Jasio Stachyra poszedł po rozum do głowy i zestawił pary :
Karlson - Knapp , Franków - Piszcz , Śledź - junior !!!
Śledź nigdy nie zawodził u nas w Lublinie , dlaczego miałby zawieść z Ostrowem ? , Piszcz będzie chciał się pokazać przes właśną publicznością z jak najlepszej strony , Knapp zawsze był cienki jak barszcz , i niech nikt nie pieprzy że jest lepszy od Piszcza , bo nie jest i nie będzie !!!!
a Karlson kompletu nie zrobi , bo nie zrobi i tyle . !!!
Oby Jasio Stachyra poszedł po rozum do głowy i zestawił pary :
Karlson - Knapp , Franków - Piszcz , Śledź - junior !!!
-
Piotrbaz
michalw pisze:jakoś wasze zarty typu "idiota z biednego miasteczka", czy "kelnerzy" nie za bardzo mnie bawią. A to ze umiesz liczyc do trzech, to nie powód zeby sie tym na forum chwailc.
kolego.. nie muszisz odrazu robic burzy na forum ... czytałem cała dyskusje od poczatku ( boshe za jakie grzechy
Mam pomysł.. proponuje zebys sie...zebys troszeczke przystopował a po meczu pogadamy okej?
** ( inf. dla michalw) to jest ....ŻART....
Jinxsior pisze:Hollywood pisze:Grzesiem tez moglbys sie powtrzymac bo jest lepszy od Piszcza,
Po meczu z Ostrowem zmienisz zdanie. Co do meczu nasi maja przed nim porzadnie trenowac i nikt nie dopuszcza mysli ze Ostrow moze wywiezc z Lublina 2 pkt. Jsli nie bedzie pecha tak jak z Grudziadzem to mozemy to wygrac nawet blisko 20 pkt. Bo sorry ale dla mnie Dym i Fajfer sa kompletnie bez formy. Nie bedzie Klingberga ktory razem z ogorem jest motorem napedowym. Czyli uwazam ze grozni moga byc tylko Ogor i Pietrzyk reszta raczej wiele nie zwojuje.
$korzen$ pisze:Jinxsior pisze:Hollywood pisze:Grzesiem tez moglbys sie powtrzymac bo jest lepszy od Piszcza,
Po meczu z Ostrowem zmienisz zdanie. Co do meczu nasi maja przed nim porzadnie trenowac i nikt nie dopuszcza mysli ze Ostrow moze wywiezc z Lublina 2 pkt.
Czy będą pożądnie trenować to nie wiem. Na pewno nie dzisiaj i raczej nie jutro. Na torze jest dosypana glina (jak mowil robotnik ok 100 ton) i Rysio zlewa na tor wodę Piszczyk, który chwilkę przeszedl sie po torze wyglądał na zadowolonego. Mam nadzieje że nawierzchnia nie spowoduje że nasi w poniedziałek pojadą jak na wyjezdzie.
Hmm... CO do tego kibicowania to można wierzyć w drużyne, ale z umiarem. Czy np. kibice Rybnika przed meczem ze Spartą we Wrocławiu pisalibcy takie głupoty, że wygrają? Rozumiem wierzenie w drużyne.. Ale wystarczy popatrzeć na składy obu drużyn, a dodając do tego, żę jedziemy u siebie wychodzi zwycięstwo naszych +10, 15 
Knapp zawsze był cienki jak barszcz , i niech nikt nie pieprzy że jest lepszy od Piszcza , bo nie jest i nie będzie !!!!
Uuuaaa... skÄ…d my to znamy
Hmm... CO do tego kibicowania to można wierzyć w drużyne, ale z umiarem. Czy np. kibice Rybnika przed meczem ze Spartą we Wrocławiu pisalibcy takie głupoty, że wygrają? Rozumiem wierzenie w drużyne.. Ale wystarczy popatrzeć na składy obu drużyn, a dodając do tego, żę jedziemy u siebie wychodzi zwycięstwo naszych +10, 15
Zaiste interesujące porównanie... choć my zdecydowanie mamy więcej wspólnego z Rybnikiem, niż wy z Wrockiem

-
Gość
Ja widzę to tak. Lublin u siebie musi wygrać bez dwóch zdań a w Ostrowie jeśli już mielibyśmy przegrać to tylko tak, żeby bilans małych punktów przemawiał ostatecznie na naszą korzyść. Za całkowicie bezsensowne uważam dyskusje na temat tego kto jest teoretycznie lepszy. Personalnie duzo ciekawiej wygląda lubelski skład i chyba tylko zupełny laik nie mający zielonego pojęcia o żużlu może twierdzić inaczej. Stara prawda jednak jest taka, ze "nazwiska nie jadą" więc skonczcie już licytacje czy Piszczyk lepszy jest od Knappa czy odwrotnie. Przecież to zupełnie bez sensu a już na pewno nie ma co porównywać ich obu gdyż obaj preferują zupełnie inny styl jazdy. Grzesiek to typowy walczak lubiący jechać po szerokiej kiedy jest przyczepnie. Tomek z kolei preferuje spokojniejszy styl choć kiedy sie mocno uprze to też może i umie powalczyć byleby miał na czym.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Jąder tez nie dopuszczał możliwości porażki ZKŻ-tu z CKM-em, no i niestety musiał podać sie do dymisji
. Analogicznie, wam tez moze trzeba będzie sie zdymisjonować z forumowego seniora czy tam administratora i rozpocząć karierę od nowa
.
A propos: Kto pierwszy kogo obraził?? Mozesz mi podać ten moment??
A propos: Kto pierwszy kogo obraził?? Mozesz mi podać ten moment??
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2004, o 15:16 przez michalw, łącznie zmieniany 1 raz.
michalw pisze:Jąder tez nie dopuszczał możliwości porażki ZKŻ-tu z CKM-em, no i niestety musiał podać sie do dymisji![]()
![]()
. Analogicznie, wam tez moze trzeba będzie sie zdymisjonować z forumowego seniora czy tam administratora i rozpocząć karierę od nowa
.
Grunt to porządne poczucie humoru bo jak wszyscy wiedzą śmiech to samo zdrowie
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Ja nie musze niczego stopowac, a raczej niektorzy z was muszą. W zadnym poscie nie napisalem, ze napewno wygramy, albo ze nie macie zadnych szans, wrecz przeciwnie, jestescie faworytem, ale nie znaczy to ze macie juz zwyciestwo w kieszeni i teraz juz mozecie sie wysmiewac z calego biednego miasteczka pelnego idiotow. Jest tu paru rozgarnietych gosci, ktorzy dawają na jakiekolwiek, chocby minimalne szanse. Np Bimmer napisal ze chełpić to możecie sie dopiero po meczu i ma racje. Chociaż tylko częściowo, bo zawsze pozostaje jeszcze rewanż w ostrowie(oby wam kasy na karlssona starczyło, bo wtedy to napewno bedzie pogrom
). A najlepszy jest koles, który stwierdzil ze daje sobie reke obciac, że wygracie. Hehehehehehe oby sie nie pomylil, bo jak sobie nie da tej reki potem obciac to oznacza nie ma żadnego honoru i jest poprostu zwyklym krzykaczem i cwaniaczkiem.
-
Gość
Ja się z nikim nie zamierzam kłucić , napisałem swoje zdanie , nikt go komentować nie musi , zastanawia mnie tylko fakt dalczego większość z was nie szanuje rywala.Ostrów to dobra drużyna i napewno powalczy!
Pisząc takie bzdury że Karlson zrobi komplet , równie dobrze Jędzejak może zrobić komplet , Ostrów to nie chłopczyk do bicia.
Jednakże upieram się że wygra Tż niewielką różnicą punktową.
pozdro dla Kibiców z Ostórwa , oraz fanek speedwaya z tego miasta !!!
Pisząc takie bzdury że Karlson zrobi komplet , równie dobrze Jędzejak może zrobić komplet , Ostrów to nie chłopczyk do bicia.
Jednakże upieram się że wygra Tż niewielką różnicą punktową.
pozdro dla Kibiców z Ostórwa , oraz fanek speedwaya z tego miasta !!!
Podzielam pogląd, żeby świętować zwycięstwo ale dopiero po meczu a nie przed. Jeszcze nie wygraliśmy...
MOTOR LUBLIN