Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Re: Żużlowe różności

#9151 Postautor: Gelo » 24 października 2011, o 10:47

mam nadzieje ze ktos wrzuci filmik z Ostrowa, Rzeszowa czy Gniezna a nie z najsłabszego meczu Karlssona w naszych barwach. wiem wiem - ale tamte mecze nie byłyby juz tak zabawne.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#9152 Postautor: istred » 24 października 2011, o 10:55

Luz.
Filmik pojawił się na SF dlatego, go wrzuciłem. I to bardziej ze względu na Mordela niż Karlssona.
Z ciekawości sobie sprawdziłem i Karlsson pojechał wtedy w Grudziądzu całkiem nieźle - to było jego jedyne zero, chyba jeszcze dwójkę przywiózł, a pozostałe biegi wygrał.

Myślę, że każdy by chciał żeby Peter jeździł w Lublinie.
Choć to nie jest już ten sam zawodnik co w 2004 roku, to wciąż raczej pewniak do TOP 10 I ligi, nawet jeśli będą u nas jeździć zawodnicy z GP.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#9153 Postautor: Gelo » 24 października 2011, o 11:33

nie mamy wiedzy czy to ten sam zawodnik czy nie - po prostu nie jezdził w 1 lidze kilka sezonów. jezdzil z najlepszymi na swiecie i to tez nie aż tak tragicznie. Zrobił mi na złość i zawalił baraż ;) ale zdaje sie kilka dni wczesniej narzekał w wywiadzie na sprzęt na Polskę. To nie jest zadne wytłumaczenie ale on raczej nigdy nie zwalał na motocykle - musiało byc cos naprawde "na rzeczy". Kwestia najwazniejsza jaka moze wywoływac ewentualne watpliwosci co do jego jazdy u nas to fakt, że kiedys ta w miare rowna jazda sie skonczy - kwestia czy to bedzie teraz, za rok czy za dwa. Facet nie jest młodzieniaszkiem, organizm gorzej regeneruje sie po upadkach czesciej tez zamyka sie gaz w "podbramkowych sytuacjach". A Peter jak to Peter - kraweznik i do przodu. Z takim torem jaki był u nas w tym roku - dla niego rewelacja :)