TZ SIPMA LUBLIN - KM OSTRÓW WLKP 56:34

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#176 Postautor: Talib » 28 kwietnia 2004, o 16:53

Więcej optymizmu, panowie. Przed sezonem zakładałem, że pojedziemy komplet zwycięstw u siebie i dwa-trzy wyjazdowe (Gniezno, Rzeszów i ktoś z dwójki Ostrów - Grudziądz). Jak na razie idzie planowo, a to że mamy dużo szczęścia? I co z tego, szczęście sprzyja lepszym.

soltys

#177 Postautor: soltys » 28 kwietnia 2004, o 16:55

Zabawię się w typownie zawodników z Lublina i Ostrowa :

1.Jędrzejak 14(w 6 biegach)
2.Dym 4
3.Pietrzyk 9
4.Fajfer 7
5.Ferjan 10
6.Bruchajser 2
7.Liberski 1

9.Karlson 13
10.Knapp 2
11.Piszcz 4
12.Franków 7
13.Śledź 10
14.Stachyra 3
15.Jeleniewski 4

43- 47 NIESTETY ;)
wygra Intar :evil:
"RIF WIECZNIE ŻYWY"

Awatar użytkownika
michalw

#178 Postautor: michalw » 28 kwietnia 2004, o 16:56

jest jeszcze inne przysłowie o tym kto ma szczęście...................... :lol: :lol: :P :P

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#179 Postautor: Talib » 28 kwietnia 2004, o 16:59

3 maja przekonasz się, które jest słuszniejsze w tym przypadku.

Awatar użytkownika
toni

#180 Postautor: toni » 28 kwietnia 2004, o 17:06

soltys pisze:Zabawię się w typownie zawodników z Lublina i Ostrowa :

4.Fajfer 7

POWARIOWAŁES Z TYM FAJĄ?????????????????.......OCJEM SPADKU WYBRZEŻA DO I LIGI..........

CHYBA 2 A NIE 7........?!

Piotrbaz

#182 Postautor: Piotrbaz » 28 kwietnia 2004, o 17:30

1.Jędrzejak 12(w 6 biegach)
2.Dym 5
3.Pietrzyk 9
4.Fajfer 3
5.Ferjan 9
6.Bruchajser 0
7.Liberski 1

9.Karlson 13
10.Knapp 6
11.Piszcz 7
12.Franków 9
13.Śledź 10
14.Stachyra 3
15.Jeleniewski 3

51: 39 i jest luz 8)

nie wiem dlaczego dajecie tyle knappowi ale tomkowi.. jezeli knap bedzie normalnie jechał a piszcz juz sie dogadał ze sprzetem chyba .. przynajmni ejeździ 2 razy epiej niz z grudziadzem....

soltys

#183 Postautor: soltys » 28 kwietnia 2004, o 17:31

moje typowanie mialo na celu pokazanie jakie to jest słuche typowac wynik tydzien przed meczem!!! a kto wie czy naprzykłd karlson sie dzies nierozwali w srodku tygodnia. a co do fajfera to niewiadomo czy niepojedzie za niego taja a on po tym co pokazal w niedziele jest nieoblizalny i te 7 pkt jest w jego zasiegu. a uwas tyz bieda tylko karlson i sledz cos jada a reszta to hu.jnia z grzybnią knap, piszcz, franków ubaw po pachy buehehehe. :twisted: razem jak zrobia 7 to bedzie dobrze ale ja mysle ze zrobia po 3pkt razem 9 karlson ze sledziem 26 i młodzi z 7 razem 42. i tak bedziecie w pierwszej 4 bo reszta druzyn to parodia rzeszów - gniezno mecz na sazczycie 45-45 :twisted: . a czy ktos sie wybierze do lublina na mecz wątpie bo poco na taka wioske jechac podobno koło stadionu jest obornik i niezle zajezda. :twisted: moze ze 5 pojedzie ale słyszalem ze na stadion wpuszczaja tylko w gumowcach i słomą w butach :twisted:
"RIF WIECZNIE ŻYWY"

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#185 Postautor: Gelo » 28 kwietnia 2004, o 17:40

soltys pisze:moje typowanie mialo na celu pokazanie jakie to jest słuche typowac wynik tydzien przed meczem!!! a kto wie czy naprzykłd karlson sie dzies nierozwali w srodku tygodnia. a co do fajfera to niewiadomo czy niepojedzie za niego taja a on po tym co pokazal w niedziele jest nieoblizalny i te 7 pkt jest w jego zasiegu. a uwas tyz bieda tylko karlson i sledz cos jada a reszta to hu.jnia z grzybnią knap, piszcz, franków ubaw po pachy buehehehe. :twisted: razem jak zrobia 7 to bedzie dobrze ale ja mysle ze zrobia po 3pkt razem 9 karlson ze sledziem 26 i młodzi z 7 razem 42. i tak bedziecie w pierwszej 4 bo reszta druzyn to parodia rzeszów - gniezno mecz na sazczycie 45-45 :twisted: . a czy ktos sie wybierze do lublina na mecz wątpie bo poco na taka wioske jechac podobno koło stadionu jest obornik i niezle zajezda. :twisted: moze ze 5 pojedzie ale słyszalem ze na stadion wpuszczaja tylko w gumowcach i słomą w butach :twisted:

W gumowcach i słomą wpuszczają tylko sołtysów. Dopóki nie miał przyjechać do nas Ostrów to nie zajeżdżało. Ostatnio rzeczywiscie jakby mocniej zalatywało - jakimiś kurami czy czymś. Może do autokaru trochę gnoju z ulic zbierzecie, żeby swojski klimat utrzymać.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#186 Postautor: grzesieck » 28 kwietnia 2004, o 17:46

soltys pisze:moje typowanie mialo na celu pokazanie jakie to jest słuche typowac wynik tydzien przed meczem!!! a kto wie czy naprzykłd karlson sie dzies nierozwali w srodku tygodnia. a co do fajfera to niewiadomo czy niepojedzie za niego taja a on po tym co pokazal w niedziele jest nieoblizalny i te 7 pkt jest w jego zasiegu. a uwas tyz bieda tylko karlson i sledz cos jada a reszta to hu.jnia z grzybnią knap, piszcz, franków ubaw po pachy buehehehe. :twisted: razem jak zrobia 7 to bedzie dobrze ale ja mysle ze zrobia po 3pkt razem 9 karlson ze sledziem 26 i młodzi z 7 razem 42. i tak bedziecie w pierwszej 4 bo reszta druzyn to parodia rzeszów - gniezno mecz na sazczycie 45-45 :twisted: . a czy ktos sie wybierze do lublina na mecz wątpie bo poco na taka wioske jechac podobno koło stadionu jest obornik i niezle zajezda. :twisted: moze ze 5 pojedzie ale słyszalem ze na stadion wpuszczaja tylko w gumowcach i słomą w butach :twisted:

Boże...widzisz i nie grzmisz, skad takie pizdeczki sie biora na swiecie?Nie dosc ze burak to jeszcze glupi...plakac sie chce - glupi burak...tacy to chyba tylko w ostrowie (nie zasluguje to na to zeby to napisac duzą literą), macie jednego normalnego kibica ktory sie udziela u nas na forum a reszta to szkoda gadac...i pewnie tylko ten jeden kibic cos napisze na forum 3 maja o 20, reszta pojdzie sie najebac tanim winem zeby zapomniec o kompromitujacej porazce :twisted:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
michalw

#187 Postautor: michalw » 28 kwietnia 2004, o 17:55

widze ze uogolniacie tu wszystkich z ostrowa. rzeczywiscie soltys sie osmieszyl. nikt normalny u nas z rzeszowa sie nie bedzie nabijal. co do tego kto tu bedzie 3 maja o 20, to ja napewno nie, bo musze wrocic z meczu, a to troche potrwa. wiec napewno zawitam tu w troche pozniejszym terminie i obiektywnie ocnie mecz i postawe poszczegolnych zawodnikow.

P.S. dla mnie porazka z wami nie bedzie zadną kompromitacja, ale moze sie zdarzyc odwrotnie, wiec wtedy nocny monopolowy pod stadionem bedzie mial ppotem nezly utarg, jesli by myslec twoim sposobem, bo trzeba jakos osłodzic gorycz kompromitujacej porazki

Piotrbaz

#188 Postautor: Piotrbaz » 28 kwietnia 2004, o 18:02

boże co za frajer... ty już mozesz do lublina nie przyjeżdzac..

jędrzejak Mistrz Swiata!! haha ubaw po pachy.. ffajfer i ferjan to raczej frajer nie bede pisał na dalszą częsci zawodników bo nawet nie wiem jak sie nazywa ten na B.. co to jest wogule .. człowieku .. zobaczysz inaczej bedziesz gadał po meczu a narazie to widac ze cos masz z głową bo widac ze Km jest narazie mistzrem ligi i wygrał wszystkie mecze :D

P.S moze to taka cecha ostrowian ale musze wytlumaczyc: to ostatnie zdanie to ironia 8)

Awatar użytkownika
czarny

#189 Postautor: czarny » 28 kwietnia 2004, o 18:08

Na pewno jadą 2 busy (8-osobowe) z FC plus osoby własnymi autami. Nie wiem ile dokładnie osób będzie, to okaże się w poniedziałek.

ps. Niestety jest duże prawdopodobieństwo, że pojedziemy w krajowym składzie :( Chyba, że działacze cudów dokonają aby sprowadzić na ten mecz Niklasa...

Może do autokaru trochę gnoju z ulic zbierzecie, żeby swojski klimat utrzymać.

Mów za siebie! Na pewno niejeden człowiek z Ostrówka prezentuje się znacznie lepiej niż 'Pan' z Metropolii Lubelskiej, więc wyluzuj nieco... nie musisz zniżać się do czyjegoś poziomu a jeśli już koniecznie chcesz to tylko o tobie świadczy...

tacy to chyba tylko w ostrowie

Przyjedź i sie przekonaj :twisted: Rewanż już niedługo! :wink:
Obrazek

soltys

#190 Postautor: soltys » 28 kwietnia 2004, o 18:13

WIDZE ZE BARDZO ŁATWO WAS SPROWOKOWAC !!!!
co do meczu to bedzie w granicach remisu ze wskazaniem leciutko na gospodarzy.
A ty człowieku jestes z ostrowa i mówisz ze Rzeszów jest mocny jak by byli mocni to by nam w niedziele skopali dupy. bo my tez poza ogórem iobcokrajowcem to zalezy od pogody ;) jak maja dzien to jada jak nie to lipa :evil:
"RIF WIECZNIE ŻYWY"

Awatar użytkownika
toni

#191 Postautor: toni » 28 kwietnia 2004, o 18:25

soltys pisze:WIDZE ZE BARDZO ŁATWO WAS SPROWOKOWAC !!!!
co do meczu to bedzie w granicach remisu ze wskazaniem leciutko na gospodarzy.
A ty człowieku jestes z ostrowa i mówisz ze Rzeszów jest mocny jak by byli mocni to by nam w niedziele skopali dupy. bo my tez poza ogórem iobcokrajowcem to zalezy od pogody ;) jak maja dzien to jada jak nie to lipa :evil:

Rzeszów to wam skopie dupy ale u siebie razem z Ogórem :twisted:

Co do meczu w Lublinie to chyba się trochę zapędzacie z tym optymizmem...? Nie ulega wątpliwości,ze to jest sport i wszystko jest możliwe ale na dzień dzisiejszy jechaliście 4 mecze ,w tym 3 U SIEBIE: Gorzów,Grudziądz,Rzeszów i WYJAZD:Gdańsk (jeśli dobrze pamiętam)
My odwrotnie: 3 wyjazdy i GrudziÄ…dz u siebie,
To,że wygraliście u siebie z Grudziądzem(praktycznie bez Hamilla) i Rzeszowem, który was walił po dwóch biegach 2:10 :lol: :lol: to nie jest powód do dumy.....
Gdybyście juz tego nie wygrali to :arrow: ku II LIDZE........
Przyjezdzacie do Lublina i nawet w 1% nie jesteście faworytem :!: :!: :!: tymbardziej bez Klingberga!!!!!!
DAJCIE WIĘC SOBIE SPOKÓJ I ZNAJCIE SWOJE MIEJSCE W SZEREGU........

Awatar użytkownika
czarny

#192 Postautor: czarny » 28 kwietnia 2004, o 18:29

A ty człowieku jestes z ostrowa i mówisz ze Rzeszów jest mocny

Do mnie pijesz :?: A słaby jest? Moim zdaniem nie, zresztą przekonasz się jak do nich pojedziemy... Ty pewnie nie pojedziesz, bo idąc Twoim tropem myślenia, skoro Rzeszów leży 'blisko' Lublina to tam pewnie też wpuszczają tylko w gumowcach. :evil: Ech, co za ludzie :?
Obrazek

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#193 Postautor: luCas » 28 kwietnia 2004, o 19:01

:shock: :shock: :shock:
Czytam i nie wiem co mam robic, czy sie smiac czy plakac....3/4 wypowiedzi na poziomie podstawowki!!! Ludzie!! Jakis pajac pisze ze w Lublinie g..... smierdzi na stadionie??W ten sposob obrazasz tylko siebie ILE TY MASZ LAT CZLOWIEKU???.BTW zeby nie byc posadzonym o stronniczosc powiem, ze lubelscy kibice tez nie sa lepsi :D ...
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Karolina M.

#194 Postautor: Karolina M. » 28 kwietnia 2004, o 19:18

Ludzie opanujcie się. Tego naprawdę coraz bardziej niechce się czytać. Nie udzielam sie zbytnio na forum, bo szczerze mówiąc wolę poczytac kto jakie ma zdanie, ale jak ja tu wchodzę i mam czytać o gnoju, gumowcach ze słomą i oborniku koło stadionu to naprawdę szkoda czasu na czytanie takich głupot.
Jakby nie patrzec to nasza druzyna ma duzo wieksze szanse na zwyciestwo i mysle, ze kibice z Ostrowa powinni pogodzic sie z tym, że naprawde ciezko bedzie ich druzynie ten mecz wygrac, tymbardziej ze jak to ktorys z forumowiczow napisal, pojada najprawdopodobniej w krajowym skladzie. Kazdy z naszych zawodnikow na wlasnym torze zrobi swoje. Śledź 10 punktów , Franków 6, Knapp 6, Piszcz 8, Karlsson spokojnie 15, Stachyrka 4 i Jeleniewski 2-3. No i jakos tak wychodzi, że wygrac musimy :wink: .

nichollsowa

#195 Postautor: nichollsowa » 28 kwietnia 2004, o 19:37

Hollywood pisze:Ja się z nikim nie zamierzam kłucić , napisałem swoje zdanie , nikt go komentować nie musi , zastanawia mnie tylko fakt dalczego większość z was nie szanuje rywala.Ostrów to dobra drużyna i napewno powalczy!
Pisząc takie bzdury że Karlson zrobi komplet , równie dobrze Jędzejak może zrobić komplet , Ostrów to nie chłopczyk do bicia.
Jednakże upieram się że wygra Tż niewielką różnicą punktową.

pozdro dla Kibiców z Ostórwa , oraz fanek speedwaya z tego miasta !!!

widze, że jako jeden z nielicznych potrafisz pokazać klase swoich wypowiedzi :wink:

a co do wpisów nijakiego sołtysa......to jedanym słowem...żenada....nic dodać nic ujać.....oj skompromotowałes sie......i pzry okazji Ostrow......a myslalam, że rola błazna zanikła w XVIIIwieku....(widocznie mamy do czynienia z ewenementem :twisted:)...jesteś, więc naszym "skarbeczkiem"....dlatego mamy nadzieje, że ukradną nam cie jacyś piraci :twisted: :twisted: :twisted:

Hollywood.......pozdrawiam również :P

lemmy

#196 Postautor: lemmy » 28 kwietnia 2004, o 19:43

CYTAT :
To,że wygraliście u siebie z Grudziądzem(praktycznie bez Hamilla) i Rzeszowem, który was walił po dwóch biegach 2:10 to nie jest powód do dumy.....

no coz, w zeszlym roku z Grudziadzem przegralismy nawet u siebie, teraz wygralismy, wiec sie mamy prawo cieszyc...
a to ze wygralismy z Rzeszowem mimo iz przegrywalismy 2-10 to chyba akurat dobrze swiadczy o druzynie, ze walczy mimo przeciwnosci...

Nie ulega watpliwosci ze jestescie faworytem...
Jezeli pojedziemy z obcokrajowcem mecz moze byc wyrownany...
jezeli bez wygracie zdecydowanie

btw mam pytanko - jak dojechac u Was na stadion?
do zobaczenia w poniedzialek :)
Demon Of The Fall

łukasz

#197 Postautor: Å‚ukasz » 28 kwietnia 2004, o 20:02

soltys pisze:Zabawię się w typownie zawodników z Lublina i Ostrowa :

1.Jędrzejak 14(w 6 biegach)
2.Dym 4
3.Pietrzyk 9
4.Fajfer 7
5.Ferjan 10
6.Bruchajser 2
7.Liberski 1

9.Karlson 13
10.Knapp 2
11.Piszcz 4
12.Franków 7
13.Śledź 10
14.Stachyra 3
15.Jeleniewski 4

43- 47 NIESTETY ;)
wygra Intar :evil:

dym 4? tu sie zgodze ale chyba w dziesieciu biegach!!!!
trzeba bylo zobaczyc jak jezdzil ostatnio w lublinie. po prostu poezja

marius

#198 Postautor: marius » 28 kwietnia 2004, o 20:07

Maxx pisze:Mecz będzie niewątpliwie bardzo zażarty ale my po prostu musimy wygrać i tyle. Co prawda nie będzie na pewno łatwo ale mimo wszystko personalnie nasz skład prezentuje się dużo lepiej niż ostrowskiego teamu. Wiele jest jeszcze rzeczy do poprawienia u nas, ale czas najwyższy aby uporać się wreszcie z wszelkimi problemami.

Zgadzam sie z toba co do pierwszej polowy pierwszego zdania ( :twisted: ), ale patrzac na same nazwiska to my powinnismy w ciemno liczyc na zwyciestwo, niestety tak nie jest i nazwiska same nie jada.

Duzo zalezec bedzie od tego na jakim torze bedzie mecz bo jesli przygotujecie beton to nasze szanse mocno zmaleja.

Ale osobiscie mam nadzieje ze przejdzie nad lublinem z 2 godzinki przed meczem jakas burza i wtedy szanse sie wyrownaja. :twisted:

Co do wypowiedzi soltysa to niech mowi za siebie bo nie wiem na jakiej podstawie twierdzi ze z ostrowa nikt nie przyjedzie.

Wybieramy sie na ten mecz swoim autem we 4 lub w 5, i do tego napewno jeszcze kilka tkich skladow sie znajdzie, i z tego co tu widze pojada jakies busy z FC.

Jak juz wczesniej pisalem licze na nasze zwyciestwo 47-43 bo inaczej nie wybieral bym sie na ten mecz, a zycie zweryfikuje moje lub wasze typy.

Napewno jesli pojedziemy w krajowym skladzie szanse na zwyciestwo mamy bliskie 0 (chociaz nie 0 :twisted: )

A co do przechwalek to w zeszlym sezonie trener Rawicza po meczu z nami w Ostrowie twierdzil ze juz maja pierwsza lige na 200% i teraz on juz w Rawiczu nie pracuje a Kolejarz jest w II lidze.

Mozna smialo powiedziec ze ten mecz zdecyduje kto na polmetku 1 rundy zajmie 3 miejsce w tabeli I ligi. Wiec jest o co powalczyc

łukasz

#199 Postautor: Å‚ukasz » 28 kwietnia 2004, o 20:11

czlowieku przeczytalem twoj pierwszy wpis na temat wyniku i myslalem ze po prostu wierzysz w swoja druzyne i masz do tego prawo.ale to co piszesz w tym wpisie na gorze to zaloje ze nie wpadniesz do nas.
nikt nie przyjedzie do Lublina bo po co ogladac porazke swojej druzyny a po za tym od was to chyba trzeba najpierw dojsc z 10 km do najblizszego przystanku pks!!!
co do zuzla nie bede z toba rozmawial bo widze synku ze nie masz pojecia o czym mowisz. i jak piszesz nazwiska naszych zawodnikow to uzywaj duzych liter buraku!!!

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#200 Postautor: kuki » 28 kwietnia 2004, o 20:18

lemmy pisze:CYTAT :
To,że wygraliście u siebie z Grudziądzem(praktycznie bez Hamilla) i Rzeszowem, który was walił po dwóch biegach 2:10 to nie jest powód do dumy.....

no coz, w zeszlym roku z Grudziadzem przegralismy nawet u siebie, teraz wygralismy, wiec sie mamy prawo cieszyc...
a to ze wygralismy z Rzeszowem mimo iz przegrywalismy 2-10 to chyba akurat dobrze swiadczy o druzynie, ze walczy mimo przeciwnosci...

Nie ulega watpliwosci ze jestescie faworytem...
Jezeli pojedziemy z obcokrajowcem mecz moze byc wyrownany...
jezeli bez wygracie zdecydowanie

btw mam pytanko - jak dojechac u Was na stadion?
do zobaczenia w poniedzialek :)
Typie zawalisty z ciebie fan żużla napisaleś że w zeszłym roku przegraliśmy u siebie z Grudziadzem??hm jak się znam na żużlu to w tamtym roku Grudziądz w 2 lidze jeźdił a my w 1 i nie jeździliśmy ze sobą więc nie przegraliśmy z Grudziądzem u siebie!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ