Popek pisze:Przeciez juz roztrzygnieto przetarg i Budimex(ktory wygral) musi to zbudowac w terminie bo kary zaplaci.
Już pare miesięcy temu ktoś odpowiedział mi tak samo. I coś się zmieniło? Nie zauważyłem
Popek pisze:Przeciez juz roztrzygnieto przetarg i Budimex(ktory wygral) musi to zbudowac w terminie bo kary zaplaci.

Mielibyśmy jeden z najładniejszych stadionów żużlowych w Polsce, nie to co terazKoper pisze:Hela pisze:Myślę, że nie masz racji. Patrząc na inwestycje i inne działania wygląda na to, że mamy w końcu prezydenta który mniej gada, a więcej robi. Myślę, że stadion powstanie w obiecanym terminie.
Gdyby takim samym prezydentem był Wasilewski to przy Zygmuntowskich stałby już taki stadion jak na tej wizualizacji:

Łoptymista pisze:ale u nas nie ma na to tyle miejsca
wspolny to mozna postawic mur
dannie pisze:Poza tym u nas problemem nie jest stadion lekkoatletyczny, ale hala
Manitou pisze:Koper a gdzie zdjęcia sąsiadujących stadionów Motoru i Startu? Cóż za rażący brak konsekwencji...

Koper pisze:Hala do wyburzenia. Ważniejsze jest domknięcie stadionu dookoła trybunami.
meesha pisze:Ej typie, a Ty nie miałeś już spać?
Kargolo pisze:Koper pisze:Hala do wyburzenia. Ważniejsze jest domknięcie stadionu dookoła trybunami.
A mają burzyć halę Startu?
Koper pisze:Proszę...
Manitou pisze:Koper pisze:Proszę...
Dziękuję![]()
Teraz mamy pełny obraz sytuacji.
Wiedziałem, że można na Ciebie liczyć Koperku.
meesha pisze:Ale jakas starozytna ta fotka - krzeselka tylko nj dwoch sektorach, 1/13 Trasy Zielonej jeszcze nie otwarta... Mogl sie Koper bardziej postarac
Manitou pisze:Z obu zdjęć wynika jedno. Choćbyśmy się zesrali to trybuny nie zamkniemy w taki sposób jak w Lesznie. Za wąsko