Stadion
- Egon
- Zawodowiec
Re: Stadion
Przecinek za "każdy", czy przed? Jeśli przed, to u nas wyjdzie dużo taniej.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Grudziądz będzie miał 30 słupów po 17 metrów każdy za nieco więcej niż 800 tysięcy a u nas ?
U nas slupy beda za trybunami, a nie jak w Grudziadzu miedzy torem a widzami. Myslee, ze to tez ma wplyw na cene, prace ziemne w wale trybun sa bardziej kosztowne niz w pasie bezpieczenstwa.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Ładny mi pas "bezpieczeństwa" gdzie co kilka metrów można przydzwonić w latarnię 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ja nie będę, ale powiedz to Gollobowi, Świstowi i paru innym, którzy wybrali się w podróż na drugą stronę bandy, że zamiast miejsca na "miękkie lądowanie" będzie "las słupów" (Świst akurat i tak na betonie lądował bo aż do trybun doleciał, no ale mógł się na słupie zatrzymać już na zawsze, gdyby takowy stał w Wiener Neustadt w pasie rzekomego bezpieczeństwa)...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Zamurowało mnie. Naprawdę nie trzeba wielkiej wyobraźni, żeby zrozumieć do czego służy bas bezpieczeństwa na stadionie. I nie jest to zdecydowanie miejsce do stawiania słupów.
Bardzo proszę moderatorów o nieusuwanie posta powyżej mojego