TZ SIPMA LUBLIN - KM OSTRÓW WLKP 56:34
o rany, nam rzeczywiscie latwo nie bedzie z Ostrowem i chyba nikt nie mysli inaczej. poki co jednak ja mam wrazenie, ze nasi dopiero sie zaczynaja budzic, a porownujac mecze z grudziadzem i rzeszowem, warto zauwazyc jaka dyspozycje prezentowal wtedy Piszcz. zabraklo jego punktow, ale sie udalo, poza tym i Frankow ma teraz nowy sprzet i Knapp powinien miec mniej defektow niz z GKM-em, wiec ja widze powazne przeslanki ku temu, ze bedzie lepiej. a o Ostrowianach nic nie mowie, bo nie wiem jak wygladaly ich mecze, wiem za to, ze nasi beda dobrze jezdzic. a to podstawa, nie opieram swojej wiary w zwyciestwo na pewnosci, ze Ostrów jest słaby, ale na świadomości, że Lublin będzie mocny. tyle.
czarny pisze:Dopóki obie drużyny ze sobą się nie zmierzą, dopóty realnie nie można ocenić kto jest lepszy a kto gorszy. Wszelkie dotychczasowe porównania są bezcelowe, bo zawsze można powiedzieć, że Lublin to a Ostrów tamto, że w Gdańsku nie zrobiliśmy rezerw taktycznych a gdyby tak sie stało, to na pewno mielibysmy ponad 30 punktów, a Lublin gdyby się mocniej przyłożył to na pewno rozniósłby Grudziądz... bla, bla, bla... jutro okaże się kto miał rację. A jesli wzgracie wzsoko, to w zalewie hurraoptymizmu pamiętajcie tylko o jednym, jest jeszcze rewanz!
Jak w każdym sporcie są rewanże. Tylko że wy jako druzyna pod koniec sezonu nie będziecie mieć już kasy na zawodników. Za bardzo wykosztowaliście się na Jędrzejaka, a on sam meczu nie wygra
A skÄ…d ta pewność, że np. u Was bÄ™dzie kasa na Karlssona?? Bo z tej wypowiedzi (podobnie jak z wielu innych w tym i nie tylko w tym temacie) wynika, że uważacie nas za drugÄ… WarszawÄ™ i dajecie nam niewiele szansy na to, że dojedziemy do koÅ„ca, nie mówiÄ…c już o walce o pierwszÄ… czwórkÄ™. Nie wiem tylko na czym opieracie swe zaÅ‚ożenia, bo jeÅ›li miarÄ… ma być kasa wydana przed sezonem to raczej nie dotyczyć powinna tego, czy dojedziemy do koÅ„ca czy nie, ale tego, że mimo tylu wydanych pieniÄ™dzy nie osiÄ…gamy rewelacyjnych wyników. Różnica miÄ™dzy nami a WawÄ… jest taka, że p. Åyczywek skoÅ„czyÅ‚ z KM-em ubiegÅ‚y sezon na plusie wiÄ™c trudno go posÄ…dzać o to, że teraz wydaje wszystkie pieniÄ…dze na Ogóra a później nagle siÄ™ okaże, że w kasie jest debet... Przynajmniej takie sprawia wrażenie, wiÄ™c myÅ›lÄ™, że w rewanżu nie spodziewajcie siÄ™ krajówki z naszej strony.
A nawet jeśli miałoby się coś podobnego stać (tfu, tfu!) to na pewno nie odpuścimy spotkań u siebie!

-
sledzio
Patrząc na wyniki turnieju Szczakiela to Ferjan jest beznadziejny, nie mówiąc już o Dymie i Tajchercie.Jak Ferjan przegrywa nawet z Chromikiem,który ostatnio w Lublinie nie był tak bardzo mocny(choć Śledzik nie był dużo lepszy) to dobrze o nim to nie świadczy.On nawet nie będzie najlepszy w drużynie KM-u. Także jak przyjadą bez Klingberga, to możemy być spokojni o korzystny wynik i o trochę emocji (szczególnie związanych z biegami Jędrzejaka). Atut własnego toru też wpłynie na wynik i wygra TŻ!!! 
Jak w meczu z Grudziądzem problemem może być prognoza pogody. Stacje ogólnopolskie zapowiadają u nas deszcz i może to dać argument klubowi do zrobienia twardego toru, a wtedy wiadomo co będzie - start i gęsiego do mety. Jednak Radio Lublin zapowiada chmury tylko na rano, a później słońce. Może ich posłuchać, bo w końcu mają prognozy od lokalnych synoptyków i zrobić miękki tor.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze: Stacje ogólnopolskie zapowiadają u nas deszcz i może to dać argument klubowi do zrobienia twardego toru
czasy LKŻu mineły, naszczęscie, w tej chwili wszyscy nasi zawodnicy lepiej prezentują się na torze przyczepnym, wiec robienie toru twardego byłoby kreceniem batu na własną dupe ( patrz mecz z Grudziądzem )
Shack pisze:Czarek pisze: Stacje ogólnopolskie zapowiadają u nas deszcz i może to dać argument klubowi do zrobienia twardego toru
czasy LKŻu mineły, naszczęscie, w tej chwili wszyscy nasi zawodnicy lepiej prezentują się na torze przyczepnym, wiec robienie toru twardego byłoby kreceniem batu na własną dupe ( patrz mecz z Grudziądzem )
W Lublinie przyczepnie? Hmm... zapowiada siÄ™ jeszcze ciekawiej

Shack pisze:czasy LKŻu mineły, na szczęscie, w tej chwili wszyscy nasi zawodnicy lepiej prezentują się na torze przyczepnym, wiec robienie toru twardego byłoby kreceniem batu na własną dupe ( patrz mecz z Grudziądzem )
no, z tego wynika, ze pod tym względem czasy LKŻ-u, o ile rzeczywiście mineły, to mineły wraz z meczem z Grudziądzem, ale lepiej późno niż wcale.
Geest pisze:no, z tego wynika, ze pod tym względem czasy LKŻ-u, o ile rzeczywiście mineły, to mineły wraz z meczem z Grudziądzem, ale lepiej późno niż wcale.
mecz z Grudziadzem byl wypadkiem przy pracy tormistrza jak juz wczesniej informował harry... pozatym dosypane jest 100 ton nawierzchni wiec nie ma prawa byc twardo
marius pisze:No jesli tor bedzie przyczpeny to........................
zreszta zobaczycie jutro![]()
.
Ja osobscie mam nadzieje ze nawet jesli Lublin przygotuje beton to tak z godzinke albo 1,5 przed meczem jednak ta burza bedzie i zrobi sie wlasnie przyczepnie.
Mam nadzieje ze na darmo nie pojade
na darmo napewno nie pojedziesz, bedziesz mógł oglądać piekne zwyciestwo naszych żużlowców :]
ale musze Cie zmartwić, bo jesli tor będzie przygotowany jak należy cieżko wam bedzie wyjsc z 30
W Lublinie w swoja sile tak uwierzyli ze sa macniejsi od Gdanska, skoro daja nam zaledwie 30 pkt
.
Jestem ciekawy i to bardzo co to znaczy dla ciebie dobrze przygotowany tro bo jesli rzeczywiscie myslicie o torze przyczepnym to mozecie sie bardzo mocno zdziwic,
Oczywiscie wszyscy w Polsce wiedza ze Ostrow na betonie nie jedzie za dobrze wiec pewnie juz u was walce drogowe po torze jezdza
wtedy rzeczywiscie nasi zawodnicy nie za bardzo sobie radza,
A co do tego ze pisalem zeby nie jechac na darmo mialem na mysli odwolanie meczu.
Jestem ciekawy i to bardzo co to znaczy dla ciebie dobrze przygotowany tro bo jesli rzeczywiscie myslicie o torze przyczepnym to mozecie sie bardzo mocno zdziwic,
Oczywiscie wszyscy w Polsce wiedza ze Ostrow na betonie nie jedzie za dobrze wiec pewnie juz u was walce drogowe po torze jezdza
A co do tego ze pisalem zeby nie jechac na darmo mialem na mysli odwolanie meczu.
Wjeżdżasz do Lublina i zjeżdżasz z takiej górki dużej, skręcasz w lewo (dokładnie kirujesz się za drogowskazami na Zamość) jedziesz z 3 km dwupasmówką i po prawej mijasz Zamek (trudno nie zauważyć) przy zamku na rondzie skecasz w lewo i jedziesz do następnych świateł i znowu w lewo i masz stadion
Moim zdaniem to najłatwiejsza trasa i najprosztrza...
Jak chcesz to ci wytłumacze na gg 4076460
Jak chcesz to ci wytłumacze na gg 4076460
Ostatnio zmieniony 2 maja 2004, o 22:33 przez Michal_BC, łącznie zmieniany 1 raz.
Best Club rzÄ…dzi w ISQ...
.Michal_BC pisze:Jak chcesz to ci wytłumacze na gg 4076460
No wlasnie caly problem w tym ze od dwoch dni nie moge sie zalogowac na gg nie wiem co mi sie stalo z siecia, juz instalowalem od nowa zakladalem nowe konto i nic z tego.
Wystarczy ze ktos napisze w ktorym kieronku sie kierowac zeby dojechac do tej czesci miasta ktora juz obejmuja ta mala mapka
http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_i ... g=pl#infor
Tu masz dokladniejsza mapke,wjedziesz do Lublina od strony Puław i Wa-wy, stadion masz dokladnie zaznaczony na mapce ktora wczesniej podałem gdzies tu na forum.Najlepiej jechac przez Solidarności, na rondzie skręcic w Unii Lubelskiej, a potem w prawo do Al. Zygmuntowskich(pierwsza w prawo za rzeką) ktore nie są zaznaczone na mapie ale łącza sie z Piłsudskiego i po prawej bedzie stadion, ale samochod najlepiej zostawic po lewej stronie przy hali Mosir, zreszta parking jest na mapie zaznaczony.
Tu masz dokladniejsza mapke,wjedziesz do Lublina od strony Puław i Wa-wy, stadion masz dokladnie zaznaczony na mapce ktora wczesniej podałem gdzies tu na forum.Najlepiej jechac przez Solidarności, na rondzie skręcic w Unii Lubelskiej, a potem w prawo do Al. Zygmuntowskich(pierwsza w prawo za rzeką) ktore nie są zaznaczone na mapie ale łącza sie z Piłsudskiego i po prawej bedzie stadion, ale samochod najlepiej zostawic po lewej stronie przy hali Mosir, zreszta parking jest na mapie zaznaczony.