nie wiem, obrazek mi sie nie otwiera :]
Stadion
Re: Stadion
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Smirnek_
- Senior
I tu jest zawarta odpowiedź dlaczego została wprowadzona ta ustawa. Dla mniej kumatych proponuję spojrzeć, który koncern piwny jest oficjalnym sponsorem EURO 2012.Cooper pisze:Wiecie do czego zmierzam? W UK kojarze, ze jest bodajze Carlsberg o voltazu 4%.
Łe miałem właśnie o tym pisać, to mnie wyprzedziliście.
Wie ktoś może jak tam prace remontowe na naszym śnieżnym stadionie?
Wie ktoś może jak tam prace remontowe na naszym śnieżnym stadionie?
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2012, o 12:55 przez KeslleY, łącznie zmieniany 1 raz.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
Dzisiaj widziałem trzech osobników w ubraniach cywilnych, z łapami w kieszeniach oglądali miejsca, gdzie mają montować słupy oświetleniowe. Zero ubrań roboczych czy sprzętu.
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Smirnek_ pisze:I tu jest zawarta odpowiedź dlaczego została wprowadzona ta ustawa. Dla mniej kumatych proponuję spojrzeć, który koncern piwny jest oficjalnym sponsorem EURO 2012.Cooper pisze:Wiecie do czego zmierzam? W UK kojarze, ze jest bodajze Carlsberg o voltazu 4%.
Podczas Euro na stadionach jak i w najblizszym otoczeniu stadionow i tak nie bedzie mozna kupic piwa.
http://www.rmf24.pl/raport-euro2012/fak ... nId,360974

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
29 lutego 2012 ma być już gotowe oświetlenie toru żużlowego:
http://www.itvl.pl/news/oswietlenie-sta ... ie-na-czas
Jest też informacja o kratach i sjenicie. Nie mogło zabraknąć pytania o...piwo
http://www.itvl.pl/news/oswietlenie-sta ... ie-na-czas
Jest też informacja o kratach i sjenicie. Nie mogło zabraknąć pytania o...piwo
Brawo! Dosypią wiosną nową nawierzchnię! Ciekawe czy do czerwca zdążą zrobić tor.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- Egon
- Zawodowiec
Przecież obowiązku sprzedaży piwa nie będzie. Będzie możliwość, ale jeśli organizator nie będzie chciał, to chyba nie będzie do tego zmuszony. My się boimy..no tak, jak zwykle myślimy nie w tą stronę co trzeba.
Jeśli nawierzchnia zostanie dosypana na wiosnę to gratulacje. W ubiegłym roku została dosypana glinka i były cuda z torem, w tym dosypią sjenitu
a nuż się uda
A kraty..ja z tej wypowiedzi wywnioskowałem, że zostaną. Policja co roku dokłada..czemu teraz mieliby wszystko zdjąć. A oddzielanie sektorów kibiców miejscowych takimi zasiekami jak teraz to już totalna paranoja. Zostaje tylko podłączyć pod prąd i rzucić kilka ptaków, żeby było widać, że się można usmażyć.
Jeśli nawierzchnia zostanie dosypana na wiosnę to gratulacje. W ubiegłym roku została dosypana glinka i były cuda z torem, w tym dosypią sjenitu
A kraty..ja z tej wypowiedzi wywnioskowałem, że zostaną. Policja co roku dokłada..czemu teraz mieliby wszystko zdjąć. A oddzielanie sektorów kibiców miejscowych takimi zasiekami jak teraz to już totalna paranoja. Zostaje tylko podłączyć pod prąd i rzucić kilka ptaków, żeby było widać, że się można usmażyć.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Zaraz zaraz a co ma policja do stadionu??? przecież oni nie pilnują porządku na stadionie podczas trwania meczy tylko wynajęta firma ochroniarska.
Czy ktos mi wytłumaczy po jakiego h..a się wtrajają.
Na dobra sprawe to ich powinno h....j obchodzić czy sa kraty czy ich niema
oni maja zapewnic porządek poza stadionem a nie na nim
ps. komuna nigdy nie odejdzie
edit by grzesiecek - jezeli nie chcesz narazac sie forumowym polonistom, to proponuje na przyszlosc zebys uzywal formy 'meczów' : )
Czy ktos mi wytłumaczy po jakiego h..a się wtrajają.
Na dobra sprawe to ich powinno h....j obchodzić czy sa kraty czy ich niema
ps. komuna nigdy nie odejdzie
edit by grzesiecek - jezeli nie chcesz narazac sie forumowym polonistom, to proponuje na przyszlosc zebys uzywal formy 'meczów' : )
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
-
alfkrystian
- Szkółkowicz