$korzen$ pisze:kibicLBN pisze:Korzeń pewnych rzeczy nie rozumie i nie pojmuje, jest przekonany że wszyscy w klubie mobilizują swe siły i atuty żeby tylko zakontraktować PK, a tak nie jest, dlatego czekają, bo nie zależy panom D.S i G.D na Szwedzie jak koledze, Gelowi czy nawet mnie. I część osób mówi jaak nie będzie Pikeja to koniec świata! Jakby to nasz klub walczył o niego przez 2 miesiące jak lew.
Czytaj dokładnie człowieku, ja napisałem że mi właśnie zależy. Jak masz tak czytać to nie włączaj forum.
$korzen$ pisze:skoro odpada Miskowiak, to wybor moze byc tylko jeden. Tyle w temacie.
Niby dlaczego odpada jakaś wyliczanka była, "Raz dwa trzy do Ostrowa trafisz Ty! ? Wytłumacz bo nie pojmuję.
pilanin pisze:Bedziecie najsłabsi w 1 lidze bo u nas podpisał ....Damian Celmer
"Kolejnym zawodnikiem, który zdecydował się na podpisanie kontraktu z Polonią jest Damian Celmer. Wychowanek klubu z Torunia w ubiegłym sezonie występował w barwach KSM Krosno. Damian legitymował się będzie KSM równym 2,50.
"
za oficjalna strona Polonii
Oj ja to Wam pilanom wspólczuję że musicie patrzeć jak waszym klubem kierują kretyni, szkoda was kibiców że o sporcie ważnym dla tego miasta decydują upośledzeni ludzie...