Witam wszystkich i tak sobie pomyslalem ze cos skrobne bo jestem tak zajebiscie szczesliwy ze az sam sie sobie dziwie.Zaczne moze od toru ktory byl juz nie pierwszy raz tragiczny, te dziury ktore sie odsypywaly tragedia, szok ze wszyscy calo dojechali i chwala im za to, minus za to dla organizatora zawodow.Oprawa zawodow genialna,przyszlo duzo ludzi, a mysle ze moglo by byc wiecej gdyby nie dlugi weekend i ten padajacy deszcz ktory mogl troche osob odstraszyc.Co do samego meczu, jestem w takim szoku po czterech biegach ze nie mam pytan, trzy z nich naleza do dwoch Tomkow te mijanki i walka byly jak z meczy eligi, pieknie,czwarty bieg w wykonaniu Piterka gdzie gonil Jedrzejaka,bez komentarza,kocham na takie sceny patrzec.
Tak jak wspomnial moj drogi kolega #T.Z.LBN#R.C.#Ztk co do jazdy para Petera az chcialo by sie krzyknac zeby zaczekal na kolege z druzyny,ja mysle ze tak doswiadczony zawodnik ktory z niejednego pieca chleb jadl umie jezdzic para, trzeba mu moze przypomniec
Podsumowujac tych dwoch panow dzisiaj T.P i P.K ZAJEBISCIE!!!!!!
Juniorzy zrobili swoje, gdyby tyle robili na wyjezdzie bylo by wspaniale.
Knapik na swoim poziomie,ciezko przywiezc 3 jadac z samolubem

w parze.
Franki nadal jezdzi na osiolkach,ale walecznosci mu nie brakuje.
Co do Darka, kazdy musi miec swoj slabszy dzien, mam nadzieje ze ktos bardziej poinformowany uswiadomi nas co sie stalo ze sprzetem Rybki,przykro tylko ze sie darek na rundzie honorowej nie pokazal.
Dzisiaj Gdansk pokazal ze mozna z nimi powalczyc,gdyby sie chlopcy spieli jest szansa o dobry wynik
Pozdrawiam wszystkich.