Stadion
- niespokojny
- Trener
Re: Stadion
Ehh, mnie juz nic nie zdziwi od czasu jak ktos widzial zdjete kraty na naszym pieknym stadionie 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- Egon
- Zawodowiec
A gdzie ja napisałem, że słupy stoją??
, jeśli natomiast ktoś ich nie widział, to powinien czym prędzej udać się do okulisty 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Misiejk pisze:Również dzisiaj odwiedziłem stadion i żadnych masztów nie dojrzałem. A stałem parę minut, żeby dokładnie się upewnić
Słupy leżą przy bocznym wejściu na stadion od strony dawnego komisu.
----- FORZA JUVE -----
Zaraz komisu, to byl salon...i to FSO! Poledery niczym Bentley'e w sloncu sie tam mienily 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Po zamknięciu salonu FSO był tam komis:)
Patrząc na długość tych słupów i miejsca ich rozmieszczenia nie ma szans by świeciły nad kratami. Dlatego albo te kraty zostaną zdjęte albo będziemy mieli atrapę oświetlenia.
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2012, o 17:08 przez Czarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
stoi juz 1 slup widzalem przejazdem 
-
Smirnek_
- Senior
A gdzie zdjęcie słupa ? 
Czarek pisze:Patrząc na długość tych słupów i miejsca ich rozmieszczenia nie ma szans by świeciły nad kratami. Dlatego albo te kraty zostaną zdjęte albo będziemy mieli atrapę oświetlenia.
Jeśli jest tak jak mówisz, każdy przyniesie z domu sprzęt i zrobimy akcje pod tytułem "gumówka" (szlifierka kątowa), a odcięte kraty zamienimy na złocisty płyn.
Smirnek_ pisze:A gdzie zdjęcie słupa ?

Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
O przechodzien Ci fotke pstryknal, czy przypadkiem miales statyw

Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
samowyzwalacz
W nowych komorkach jest wszysto.
Richie Faulkner:
Czarek pisze:Patrząc na długość tych słupów i miejsca ich rozmieszczenia nie ma szans by świeciły nad kratami. Dlatego albo te kraty zostaną zdjęte albo będziemy mieli atrapę oświetlenia.
Bo to chyba ma być tylko po to żeby dostać licencję. Praw do 1 ligi pewnie nie wykupi na szerszą skalę żadna telewizja więc nie trzeba będzie rozgrywać meczów tak późno żeby było potrzebne oświetlenie.