Motor Lublin - GKM Grudziądz (17.06.2012, godz. 19:00)
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Motor Lublin - GKM Grudziądz (17.06.2012, godz. 19:00)
Znana jest już godzina rozpoczęcia tego meczu: 15:00. Można powoli rozpoczynać dyskusję o składzie na pierwszy mecz w sezonie 2012 
Ostatnio zmieniony 6 kwietnia 2012, o 14:12 przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz (9.04.2012, godz. 15:00)
55:35
5. H. Andersen 0,1,d,-
napinke czas zaczac
5. H. Andersen 0,1,d,-
napinke czas zaczac
Motor mocny
Nie wyjdą z 30
A tak na serio to ja tam widzę nas w roli faworytów, o ile w Gnieźnie są typowe armaty (Bjarne, Anton) to Grudziądz takich napieraczy aż nie ma. Na pewno łatwo nie będzie. Oby tylko pogoda dopisała
A tak na serio to ja tam widzę nas w roli faworytów, o ile w Gnieźnie są typowe armaty (Bjarne, Anton) to Grudziądz takich napieraczy aż nie ma. Na pewno łatwo nie będzie. Oby tylko pogoda dopisała
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Czyli jednak jedziemy bez światła :p A o składzie to będzie można podyskutować po jakichś sparingach czy innych zawodach, w których pokażą się nasi zawodnicy. W końcu to jeszcze 3,5 tygodnia...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
No w w końcu się ktoś zreflektował i założył ten temat. Można zacząć napinkę i dyskusję nad składem:) Ja bym widział taki skład:
Miśkowiak
Woodward/Baran/Miesiąc
Korneliussen
Stachyra
Jeleniewski
Borowicz
Łukaszewski
Wiadomo treningi i spraingi (oby były) pokażą kto w jakiej jest formie także może się to jeszcze pozmieniać.
Miśkowiak
Woodward/Baran/Miesiąc
Korneliussen
Stachyra
Jeleniewski
Borowicz
Łukaszewski
Wiadomo treningi i spraingi (oby były) pokażą kto w jakiej jest formie także może się to jeszcze pozmieniać.
15:00? Szkoda że tak wcześnie, bo sporo ludzi spędza drugi dzień świąt po za domem i możą się przed 15 nie wyrobić :/
Skoro mamy jechać "unplugged" to później nie bardzo się da, bo koło 18 będzie już ciemno. Recepta - spędzić pierwszy dzień świąt w rozjazdach, a drugi na stadionie :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
iks pisze:15:00? Szkoda że tak wcześnie, bo sporo ludzi spędza drugi dzień świąt po za domem i możą się przed 15 nie wyrobić :/
mecz przecież można rozegrać o 18 wszak słupy oświetleniowe już są , wiec jaki problem nawet jechać o 19 np ??????
coś czuję że z tym oświetleniem to będzie tak jak na Rusałce
Szczerze, to liczyłem na 14. Pamiętam, że kiedyś o tej porze rozpoczynały się pierwsze w sezonie spotkania.
Ale 15 też nie jest zła
Ale 15 też nie jest zła
o 18 jak na te pore roku moze byc zimno
Się przez chwilę zastanawiałem czy może nie utworzyć specjalnego tematu dla miłośników zegarynki, tak jak jest dla meteorologów, ale widzę, że wszystko zaczyna się ładnie łączyć w jedną całość:

o 18 jak na te pore roku moze byc zimno
To może z innej beczki. Do meczu zostało lekko ponad 3 tygodnie,może by tak przygotować jakąś miłą oprawę i wejść z głośnego C w ten sezon od strony kibicowskiej? Zrzutka po pare złotych,ewentualnie jeszcze spotkanie (o ile byliby chętni i prosperujący czasem). Ja jestem jak najbardziej ZA. Liczę,że znajdzie się sporo chętnych. W końcu mam 1 lige w Lublinie,w dodatku z dwoma wychowankami w składzie.
Ależ owszem czemu nie... Właśnie tworze odpowiednie ogłoszenie w odpowiednim temacie. Za kilka minut się pojawi 
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Nie będziemy się napinac, to nie w naszym stylu. Trzeba im wybić z głowy extra ligę i tyle. Jakim byśmy składem nie pojechali to trzeba ich pocisnac.
To tak na dobry początek sezonu.
Realista pisze:To może z innej beczki. Do meczu zostało lekko ponad 3 tygodnie,może by tak przygotować jakąś miłą oprawę i wejść z głośnego C w ten sezon od strony kibicowskiej? Zrzutka po pare złotych,ewentualnie jeszcze spotkanie (o ile byliby chętni i prosperujący czasem). Ja jestem jak najbardziej ZA. Liczę,że znajdzie się sporo chętnych. W końcu mam 1 lige w Lublinie,w dodatku z dwoma wychowankami w składzie.
izi, oprawa na mecz otwarcia była planowana juz dawno. Jak widać spotkanie rowniez, fajnie jakby sie pojawilo na nim kilka osob, ktore naprawde beda chetne do pomocy.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Mecz powinien się rozpoczac o godzinie 19.00 przy sztucznym oświetleniu ,frekwencja gwarantowana wrażenia nie zapomniane.
Z tego co mówili w itvl krążą pogłoski że półfinał ZK mam być przy sztucznym
Dla kasy klubowej mecz z Grudziądzem przy świetle dziennym jest świetnym rozwiązaniem. Ludzie na inaugurację sezonu i tak przyjdą. Z dużym prawdopodobieństwem można powiedzieć, że przegramy. Mocny skład Grudziądza, nasi zawodnicy jeżdżący "jak na wyjeździe", bez wystarczającej liczby treningów, tor przygotowany pod gości (na 99% sędzia każe go ubić) i skutek wiadomy. Potem niepewny wynik w Łodzi, porażka w Gnieźnie i trzeba jakoś zachęcić ludzi do przyjścia na Ostrovię, zwłaszcza, że ten mecz odbędzie się w długi, majowy weekend. Zatem debiut ligowy oświetlenia: 6 maja.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
No nareszcie
Czekałem na ten moment tyle miesięcy
Liczyłem na 16 minimum by można trochę w święta przy stole posiedzieć, a tak przed samym meczem kolejki będą MA SA KRA, bo zapewne większość ludzi na ostatnią chwile przyjdzie.
Liczę na wygraną, bo innej opcji nie widzę
55:35 Miśkowiak 15 pkt 
Liczyłem na 16 minimum by można trochę w święta przy stole posiedzieć, a tak przed samym meczem kolejki będą MA SA KRA, bo zapewne większość ludzi na ostatnią chwile przyjdzie.
Liczę na wygraną, bo innej opcji nie widzę
Widzę, że u Was sporo optymistów.
Ja póki co nie jestem w stanie typować żadnego wyniku po treningach i sparingach będę mądrzejszy. Jutro, w sumie już dzisiaj o 15 będę mądrzejszy. Pierwszy sparing w Gdańsku, ehh od września czekałem na żużel
Ja póki co nie jestem w stanie typować żadnego wyniku po treningach i sparingach będę mądrzejszy. Jutro, w sumie już dzisiaj o 15 będę mądrzejszy. Pierwszy sparing w Gdańsku, ehh od września czekałem na żużel
Ja rozumiem, wiara w swój zespół, tak samo jak i rozumiem, że niektóre wpisy nie były do końca na serio (np ten, gdzie ktoś pisał, że GKM z 30-tki nie wyjdzie). Dlatego w podobnej konwekcji odniosłem się do tych wpisów.
Ja osobiście liczę na ciekawy mecz, obstawiając jednak niski zwycięstwo przyjezdnych.
Ja osobiście liczę na ciekawy mecz, obstawiając jednak niski zwycięstwo przyjezdnych.
Citas miałeś na myśli "konFekcję", czy "konwencję"? Bo słowa "konwekcja" jakoś sobie nie przypominam z lekcji polskiego ;PCitas pisze:w podobnej konwekcji
P.S.: Żeby nie było OT - 47:43 dla Lublina*
* bym chciał
Z polskiego niekoniecznie, ale ja tam z geografii pamiętam o prądach i opadach konwekcyjnych 
Od czegoś więc ten przymiotnik pochodzić musi :p
Od czegoś więc ten przymiotnik pochodzić musi :p
Mani spójrz na godzinę wysłania posta.
8:44 w niedzielę.
Wiem, że już nie piję, ale mimo to z przyzwyczajenia czuję się w niedzielę rano jak na kacu.
Chodziło mi o konwencję.
8:44 w niedzielę.
Wiem, że już nie piję, ale mimo to z przyzwyczajenia czuję się w niedzielę rano jak na kacu.
Chodziło mi o konwencję.
Genewska czy wiedienska ?

Maniek, spales na fizyce

Maniek, spales na fizyce
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji