Stadion
Re: Stadion
Ciekawe czy podpisali umowe z KMZtem na korzystnie z energii elektrycznej

Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Aleśmy czasów dożyli. Nie dość, że pół składu józefów to na dodatek stadion przejęliObecnie obiekt w Lublinie jest zgłoszony jako stadion "domowy" PGE Marmy Rzeszów. - W tym momencie, stadionem na którym mecze PGE Marmy mają być rozgrywane, jest stadion w Lublinie.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Tych meczow bedzie tyle co kot naplakal 
będzie zakaz wnoszenie słoneczników? 
Wróciłem właśnie ze stadionu był odbiór toru i z tego co słyszałem wszystko jest ok.Harry pewnie zaraz wróci napisze więcej szczegółów.
fanatys, a jak jego stan po dzisiejszych opadach ?
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Wg mnie tragedii nie ma,ale nie mi to oceniać jest delikatne błotko ale źle nie jest,jezeli nie bedzie padało jutro i jest planowany trening to napewno się odbędzie.Powiem wam szczerze pod dużym wrażeniem jestem oświetlenia toru,szkoda tylko że nasz stadion nie jest tak ładny jak w Toruniu czy Gorzowie.
Co do toru to nam mówiąc bardzo delikatnie mieszane odczucia.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski