Stadion
Re: Stadion
Ciekawe czy podpisali umowe z KMZtem na korzystnie z energii elektrycznej

Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Aleśmy czasów dożyli. Nie dość, że pół składu józefów to na dodatek stadion przejęliObecnie obiekt w Lublinie jest zgłoszony jako stadion "domowy" PGE Marmy Rzeszów. - W tym momencie, stadionem na którym mecze PGE Marmy mają być rozgrywane, jest stadion w Lublinie.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Tych meczow bedzie tyle co kot naplakal 
będzie zakaz wnoszenie słoneczników? 
Wróciłem właśnie ze stadionu był odbiór toru i z tego co słyszałem wszystko jest ok.Harry pewnie zaraz wróci napisze więcej szczegółów.
fanatys, a jak jego stan po dzisiejszych opadach ?
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Wg mnie tragedii nie ma,ale nie mi to oceniać jest delikatne błotko ale źle nie jest,jezeli nie bedzie padało jutro i jest planowany trening to napewno się odbędzie.Powiem wam szczerze pod dużym wrażeniem jestem oświetlenia toru,szkoda tylko że nasz stadion nie jest tak ładny jak w Toruniu czy Gorzowie.
Co do toru to nam mówiąc bardzo delikatnie mieszane odczucia.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ale harry napisz coś więcej co mówił weryfikator bo widziałem jak z nim rozmawiałeś.Wiem ze zastrzeżenia miał do świateł przy bramie wyjazzdowej z parku maszyn.
Robiliśmy materiał do kolejnego magazynu. Będzie na itvl-u.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Chcesz wiedzieć więcej masz dwie opcje: oglądać premierę magazynu lub zapłacić wysłając SMSa aby obejrzeć powtórkęFantys pisze:Ale harry napisz coś więcej co mówił weryfikator bo widziałem jak z nim rozmawiałeś.Wiem ze zastrzeżenia miał do świateł przy bramie wyjazzdowej z parku maszyn.
Biznes to biznes.
Ale strona klubowa powinna to wyjaśnić za darmo
Ale strona klubowa powinna to wyjaśnić za darmo
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Co racja, to racja 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- rafal13056
czyli kiedy bedzie material na itvl o tym ??? a co z dzisiejszym teningiem bedzie czy nie bedzie ???