Motor Lublin - GKM Grudziądz (17.06.2012, godz. 19:00)
- niespokojny
- Trener
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz (9.04.2012, godz. 15:00)
Ale amatorka. Do tej pory jeszcze chyba tak nie bylo ze jechalismy bez treningu przed pierwszym meczem? Nie wiem na co w klubie licza, bo im wyzsza liga tym wieksze cwaniaki i kluby dobrze wiedza o klopotach rywali. Przyjada i beda ubijac tor chocby pol dnia. No chyba, ze Sprawka zna jakiegos szamana i juz zamowil deszcz na swieta.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Amatorka to jest mało powiedziane, bo nawet Wanda Kraków jeździła już na swoim torze. Ja się modle, żeby inauguracja została przełożona, bo przyjedzie Grudziądz z grajkami co już po kilka imprez odjechali i nam wklepią jak w 2005 roku Rzeszów.
a ja się modlę żeby nie była przełożona, nie po to czekam pół roku
kilka nowych osób też zaprosiłem, a zawodnicy to zawodowcy i mają być gotowi z formą i sprzętem od 1 kolejki. Grudziądz też sobie u nas nie trenował, jeżeli tor będzie równy i bezpieczny to wygra drużyna lepsza i tyle
Gorsza drużyna raczej nie wygra
,ale niestety z takim podejściem to w tym sezonie daleko nie zajedziemy.
jakby dzisiaj zaczęli i jeździli do niedzieli włącznie (nierealne) możnaby powiedzieć że jest w miarę "planowo" chociaż 2 tygodnie po czasie. Dwa treningi na taśmę wszystkich zawodników i można pięciu najlepszych wybrać. nasi obco jadą 6 kwietnia mecze wiec najwcześniej mogą się zjawić w sobotę. Ale jak sie patrzy na obecne prognozy to naprawdę trzeba będzie karkołomnych wytłumaczeń dlaczego nie udało się toru doprowadzić do treningów i do zawodów. http://www.pogodynka.pl/polska/lublin_lublin
Jak kombinują jak koń pod górę, to się zemści na nich. Jeśli toru nie przygotują, (jeśli nie będzie padać) , to GKSŻ powinien solidną karę finansową dowalić, aby mieli nauczkę.
- niespokojny
- Trener
Alarm powinien byc podniesiony przynajmniej od wczoraj. No ale lepiej pozniej niz wcale. Ten mecz jest bardzo wazny, bo moze dac przepustke do pierwszej 4. No chyba, ze dla prezesa dodatkowe mecze to problem, bo juz kiedys cos takiego wspominal 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
meesha pisze:Gdyby Korneliussen był Australijczykiem to miałby takie samo doświadczenie w DPŚ czyli żadne...
A Gdyby był Kubańczykiem ,to byłby jedynym i niezastąpionym
Jako ten jedyny Kubańczyk raczej by w DPŚ nie startował :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Razem z bobsleistami Jamajki se by zrobił drużyne 
Przydzielono sędziego na poniedziałkowy mecz:
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - GTŻ Grudziądz - sędzia T.Proszowski
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - GTŻ Grudziądz - sędzia T.Proszowski
O, świetna wiadomość 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Pewnie dlatego że z Tarnowa. Jak sędziował mecz u nas to zawsze Motor wygrywał.
Hayden pisze:dlaczego?
A jakos nie wiem czemu ale to jeden z moich ulubionych sedziow (kiedys byl nim Jolant Szczepanek) to i sie ucieszyłem
Wiecie może ile biletów będzie w sprzedaży i czy będzie można jakoś wcześniej kupić np. na tym złotym kasku żeby nie stać w kolejkach?
Pewnie zmyslam, ale cos mi sie obilo o uszy/oczy, ze na meczyk ma byc przedsprzedaz, na ZK sprzedaz tylko w dniu zawodow.
Trzeba czekac na info na stronie klubowej albo od Kopera. Chociaż w sumie na jedno wychodzi.
Trzeba czekac na info na stronie klubowej albo od Kopera. Chociaż w sumie na jedno wychodzi.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Z tego co w niedziele w TVL w programie sportowym Dariusz mówił to przedsprzedaż ma być w piątek od 14... no chyba, że pijany byłem i mi się wydawało 
Dobrze usłyszałeś. Przedsprzedaź w piątek. Ale czy od czternastej to sam nie wiem.
Stadion dopuszczony rzekomo na ok. 7500 miejsc, więc pewnie tyle biletów będzie w sprzedaży.
A w tamtym roku podobno bylo na 3000 pozwolenie, a wydaje mi sie ze z Pila czy Ostrowem bylu "ciut" wiecej
stiffler pisze:Stadion dopuszczony rzekomo na ok. 7500 miejsc, więc pewnie tyle biletów będzie w sprzedaży.
Sprawka w niedziele w sporcie nawinął że na razie jest 5 tyś, a stara się na 7
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
W Magazynie Sportowym padła liczba nawet 8 200.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Awizowane składy
GKM Grudziądz :
1. Hans ANDERSEN
2. Norbert KOŚCIUCH
3. Davey WATT
4. Andrij KARPOV
5. Peter LJUNG
6. Łukasz CYRAN
Motor Lublin
9. Robert MIŚKOWIAK
10. Paweł MIESIĄC
11. Daniel JELENIEWSKI
12. Mads KORNELIUSSEN
13. Dawid STACHYRA
14. Mateusz BOROWICZ
GKM Grudziądz :
1. Hans ANDERSEN
2. Norbert KOŚCIUCH
3. Davey WATT
4. Andrij KARPOV
5. Peter LJUNG
6. Łukasz CYRAN
Motor Lublin
9. Robert MIŚKOWIAK
10. Paweł MIESIĄC
11. Daniel JELENIEWSKI
12. Mads KORNELIUSSEN
13. Dawid STACHYRA
14. Mateusz BOROWICZ
- Egon
- Zawodowiec
Czy ja jestem ślepy i głuchy czy nigdzie na mieście nie widać, że jest w poniedziałek jakiś mecz? Gdzie plakaty, bilboardy, reklamy w autobusach, ulotki, jeżdżące reklamy, sterowce (
), cokolwiek?? COKOLWIEK..
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."