Motor Lublin - GKM Grudziądz (17.06.2012, godz. 19:00)
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz (9.04.2012, godz. 15:00)
Koper na fejsie stworzył wydarzenie. Tak to sięteraz załatwia, a nie jakieś plakaciki. Nie znasz się to się nie wtrącaj 
- Egon
- Zawodowiec
No tak..świat idzie do przodu, a ja nadal stoję w miejscu..
Ale to bardziej chodzi o to, że "po co coś robić, skoro ludzie i tak sami przyjdą"
Ale to bardziej chodzi o to, że "po co coś robić, skoro ludzie i tak sami przyjdą"
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Egon pisze:Czy ja jestem ślepy i głuchy czy nigdzie na mieście nie widać, że jest w poniedziałek jakiś mecz? Gdzie plakaty, bilboardy, reklamy w autobusach, ulotki, jeżdżące reklamy, sterowce (), cokolwiek?? COKOLWIEK..
Dodałbym Windymana.
Ale słuszna uwaga, NIC nie widziałem na temat meczu na miescie do tej pory...
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Podobno ktos ma wieszac plakaty w poniedzialek ;]
bo speedway to jest sport niszowy i tylko dla wtajemniczonych:)
carpe diem!
Manitou pisze:Koper na fejsie stworzył wydarzenie. Tak to sięteraz załatwia, a nie jakieś plakaciki. Nie znasz się to się nie wtrącaj
A jak ktoś nie ma internetu
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jedno z drugim nie ma nic wspólnego, fejsa ma każdy 
- Egon
- Zawodowiec
Jeszcze nie było tak, że o meczu nie słyszało/widziało się kompletnie niczego..chyba naprawdę chce się to spotkanie za wszelką cenę przełożyć i taki jest plan..a rozegranie meczu to jest tylko plan awaryjny..
Motor! Motor! Tylko Motor!
Koper pisze:Jedno z drugim nie ma nic wspólnego, fejsa ma każdy
Ja nie mam
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Ja tez nie mam. Chcialem miec, ale na zapytanie o znajomych odpowiedzialem RadeKas i Manitou i napisali cos zebym wyp***l czy jakos tak...
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
- stefanzdzialek
- Senior
Ja mogę rozwiesić baner na tyłach ogródków działkowych, zawsze to jakaś reklama, wielu emerytów tamtędy przechodzi.
A Tyskie?Ono miało zająć sie promocją!Dziwie się że nie ma nowych nalepek na piwie że mecz w poniedziałek. 
Alez sa! Podobno trafia do sklepow w Lublinie, w pazdzierniku.
gorzej bedzie jak Grudziadz przyjedzie z obserwatorem i przygotuja sobie tor pod siebie. tam sa zbyt doswiadczeni wyjadacze, zeby pozwolic sobie na przelozenie meczu. trzeba wylac duzo swieconej wody na tor, bo na deszcz nie ma co liczyc.
carpe diem!
Witam. Jestem z Grudziądza i planuję z rodzinką przyjechać na to ciekawie zapowiadające się widowisko. Moglibyście mi zdawać relację jakąś, co z torem, czy uda się go przygotować, czy nie pada?
Nie chciałbym wydać niemałą sumkę, na to, aby pocałować bramę stadionu, tylko zobaczyć widowisko żużlowe.
Pozdrawiam serdecznie z Grudziądza!
Czyżby miał deja vu sprzed paru lat i meczu z Gorzowem (?) 
edit. Tarnowem nie Gorzowem
edit. Tarnowem nie Gorzowem
Ostatnio zmieniony 5 kwietnia 2012, o 14:26 przez smerf_997, łącznie zmieniany 1 raz.

Może tak jak wtedy goście zabiorą się do szczotek 
Nie ma co się oszukiwać - zrobimy wszystko żeby tego meczu w poniedziałek nie jechać. Jakikolwiek deszcz będzie usprawiedliwieniem, no bo jeśli nie popada, to chcąc nie chcą jechać trzeba będzie. Też chciałbym w końcu zobaczyć żużel, ale chyba będę musiał poczekać do 15 na wycieczkę do Łodzi.
Nie ma co się oszukiwać - zrobimy wszystko żeby tego meczu w poniedziałek nie jechać. Jakikolwiek deszcz będzie usprawiedliwieniem, no bo jeśli nie popada, to chcąc nie chcą jechać trzeba będzie. Też chciałbym w końcu zobaczyć żużel, ale chyba będę musiał poczekać do 15 na wycieczkę do Łodzi.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
-
mariusz1987
- Junior
upału nie zapowiadają,wystarczy wylać kilka beczkowozów wody na pola 3-4 i problem z głowy 
Zastanówcie się czasami co wypisujecie na forum PUBLICZNYM. Myślenie nie boli. Dobrze życzycie swojej drużynie, czy stać was tylko, żeby jej szkodzić?
Moderatora uprasza sie o wypelnienia luki po mozgu u niektorych userow.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
To nic nie da, skoro akceptują posty frustratom, którzy zamiast rejestrować się do psychologa, rejestrują się na forum.
Rozumiem, że każdy może sobie myśleć co myśli, być wkurzony itd, ale inteligentny człowiek powinien wiedzieć co można napisać publicznie, a co nie.
Rozumiem, że każdy może sobie myśleć co myśli, być wkurzony itd, ale inteligentny człowiek powinien wiedzieć co można napisać publicznie, a co nie.
- tezetomaniak
- Trener
gdyby nie zuzel.info, Grudziadz nigdy by sie nie dowiedział o mozliwosci zatopenia toru 
Czy ja dobrze rozumiem czy nikt z naszych zawodników jeszcze nie jeździł po naszym torze w tym sezonie? Mam nadzieję, że nikt nie będzie kombinował i jak najszybciej zobaczymy normalny żużel w Lublinie.
Jeleniewski wczoraj jeździł 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!