Maxx, tezetomaniak, owen
wiem, ze mecz przegrany i nastroje nie za wesole, ale dyskutujcie na poziomie, a jak nie potraficie, to nic nie piszcie
Orzeł Łódź - Motor Lublin (15.04.2012 r.)
Re: Orzeł Łódź - Motor Lublin (15.04.2012 r.)
METHANOL ADVENTURE TEAM
istred pisze:Mam nadzieję, że w końcu niektórym się otworzyły oczy. Mamy trzech pierwszoligowych zawodników, z których jeden dziś kompletnie zawiódł.
Pozostali, to drugoligowcy i trzeba było mieć tą świadomość kontraktując tych zawodników, a nie innych.
Jeśli walczymy o utrzymanie, a skład na to wskazuje, to porażka w zasadzie zgodna z planem.
Mnie na plus zaskoczył Miesiąc. Nie spodziewałem się aż 5 punktów po tym zawodniku, ale przypuszczam, że wpływ na to mógł mieć takie, a nie inny tor. Gdyby był planowy beton to pewnie by się skończyło jak u Daniela.
Sam Jeleniewski spieprzył konkretnie. Kraść starty też trzeba umieć, a jak się nie umie, to się startuje normalnie.
Ale Daniel to niezły zawodnik i pewnie jeszcze nieraz w tym sezonie zdobędzie sporo punktów.
Cieszy postawa Miśkowiaka i przede wszystkim Dawida Stachyry. A przed sezonem tak wielu skazywało go na walkę o miejsce w składzie razem z Miesiącem i Baranem
Postawa Miesiąca cieszy (znaczy, zaskoczył cię na plus jak rozumiem tylko nie wiem czym)...
Daniel dzisiaj dał d...py na całej linii mimo tego, iż w ubiegłym sezonie był zawodnikiem Orła. Ze sprzęglem spartaczył konkretnie...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
kilar pisze:ermen pisze:Juniorzy robią różnicę.
Ale to jest nic odkrywczego, ze juniorzy robia roznice.
To nic odkrywczego, bo to "oczywista oczywistość"
Mecz przegrany. nie ma co robić z tego tragedii. Jeszcze wiele zawodów do odjechania. Trzeba wyciągnąc w tej porażki wnioski i tyle.
Każdemu jego Everest...
Ja bym jeszcze obwinił pana Darka bo jakby kazał Miśkowiakowi(na konferencji) robić 18pkt na mecz zamiast 14 to moglibyśmy wygrać 
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2012, o 18:41 przez spokojny, łącznie zmieniany 1 raz.
Hans pisze: a tu koleś kasuje kupe kasy przed sezonem i ślizga mu się sprzegło ?
z tego co zrozumialem z postow i przekazow to chyba nie tyle sie slizga, co przeciwnie - ciagnie?
grzesieck pisze:Maxx, tezetomaniak, owen
wiem, ze mecz przegrany i nastroje nie za wesole, ale dyskutujcie na poziomie, a jak nie potraficie, to nic nie piszcie
Powinieneś kolego przede wszystkim uspokoić niejakiego (i nijakiego) "istred'a", od którego (jak zwykle) zaczynają się nieporozumienia. Czuje się mocny i wszechwiedzący a tak naprawdę ma pojęcie o żużlu jak koza o komputerze...
MOTOR LUBLIN
ze skladu wypadaja jelen,miesiac i korniszon za nich na gniezno jedzie cam,baran i fisher.
po selekcji naturalnej mamy sklad na ostrow
po selekcji naturalnej mamy sklad na ostrow
never ride faster than your angel can fly
Ja się pytam kto przy zdrowych zmysłach wystawił Jelenie do składu? Przecież było wiadomo, że nie ma sprzętu! I kto do cholery wystawił Miesiąca? Przeciweż wiadomo, że nie ma startów, a w Łodzi liczy się tylko ten element! Nie po to na forum jest tak zacne grono ekspertów, żeby je tak poprostu olewać! Najprawdziwszym faktem jest, że demokracja jest najlepszym systemem, więc skład powinni wybierać forumowicze a nie jakiś dyktator Dzikowski, czy szaman Sprawka co nawet pogody dobrze załatwić nie może. 
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2012, o 18:54 przez Kalhorn, łącznie zmieniany 1 raz.
Maxx nie podniecaj sie tak juz, bo nie wiem czy twoj Karol by tak super pojechal, juz pare razy w II lidze tez potrafil dac dupy i to na swoim torze, w Krakowie z tymi lepszymi przegrywal, raptem na jednym treningu sie pokazal z dobrej strony, wiec przestan tu bic piane.
- tezetomaniak
- Trener