Start Gniezno - Motor Lublin (22.04.2012r. godz. 16:00 )
Re: Start Gniezno - Motor Lublin (22.04.2012r. godz. 16:00
I ruszyli!!! 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
K***A a bylo 8 pkt przewagi !
Porazka podwojna
Porazka podwojna
Dano trochę dupki w 14 z tym Miesiącem... Szkoda, bo niespodzianka była blisko, a gnieźniaki miały cieplutko.
Ciekawe co powie Gelo na mijanki Daniela? 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
szkoda wygranego meczu
Apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale i tak gratulacje dla naszej drużyny bo nie ukrywam, że spodziewałem się pogromu. Dream team z Gniezna nie taki straszny, bonus w naszym zasięgu.
go! pisze:Dzisiaj podobno Jelen (dla odmiany) ma nabic najwieksza ilosc punktow w naszym zespole.
Slyszalem ze ma to byc dokladnie 10 pkt, ale to jeszcze niesprawdzone info. Pewne informacje mam dostac za 3h.
Sorry - mala korekta. 11 a nie 10
Powiem krótko : BRAWO chłopaki !!! Pokazaliście dziś klasę i pocisnęliście gwiazdy GP. Mało brakło ale wielki szacun.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
- niespokojny
- Trener
Bonus dla nas. Jak tam Miesiac jedzie dwa razy na 5:1 to u nas dwucyfrowka 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
gdyby nie juniorzy to byśmy z 40 nie wyszli 
brawo!! przegrac 4 w gieznie z takim skladem to nie wstyd, wazne ze jest szansa na bonusa
szkoda ze nie pojechalismy tak w lodzi
szkoda ze nie pojechalismy tak w lodzi
Hehe. 95% tego forum taki wynik przed meczem wziełoby w ciemno a teraz płacz
Nie ma w sumie co narzekać bonus można odrobić w dwóch biegach. Ważne tylko żeby chłopaki zajawki nie stracili. Ciekawe co teraz Grudziądz o Gnieźnie myśli
Brawa dla Daniela za występ w nieco innym stylu niż w Łodzi
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2012, o 18:21 przez DrPaiHiWo, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Gelu, chyba przyznasz, ze jak na "beztalencie" to sporo:
Zwlaszcza ze tor w Gnieznie to nie jest raj do wyprzedzania.
Gospodarze jechali na podwójnym prowadzeniu, ale najpierw Jeleniewski uporał się z Lindbaeckiem
Jeleniewski na ostatnich metrach wydarł wygraną Lindbaeckowi.
Zwlaszcza ze tor w Gnieznie to nie jest raj do wyprzedzania.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Daniel Jeleniewski 11 (0,3,2,3,3)
"Jeleniewski daj se spokój z żużlem"
Pozdrawiam wszystkich znafców talentu Daniela.
"Jeleniewski daj se spokój z żużlem"
Pozdrawiam wszystkich znafców talentu Daniela.
- tezetomaniak
- Trener
Gela nie ma co ruszac, jeszcze kopnie w tyłek 
DrPaiHiWo pisze:Hehe. 95% tego forum taki wynik przed meczem wziełoby w ciemno a teraz płaczNie ma w sumie co narzekać bonus można odrobić w dwuch biegach
Jestes urodzonym przegranym? Nie chwytasz okazji, bo i tak zrobiles wiecej niz sie spodziewano? Zrob jeszcze ostatni wysilek i siegnij po slownik.
Tym razem kopnąłbym Dzikowskiego za wystawienie w przedostatnim Miesiąca a nie Korneliussena. W takich momentach stawia się na poważnego gracza, a nie na nieodpowiedzialnego. Przez to przegraliśmy wygrany mecz. Trudno. Szczęście było blisko.
ps. teraz będziecie czekać aż Jeleń zacznie robić dwucyfrówki zeby pytać - no i co Gelu? Odpowiadam po raz kolejny - nic. On może robić same komplety, a i tak zdania nie zmienię. A jako, że to nasz reprezentant jestem zmuszony trzymać kciuki za jego dwucyfrówki, bo w tym celu został tu zakontraktowany.
ps. teraz będziecie czekać aż Jeleń zacznie robić dwucyfrówki zeby pytać - no i co Gelu? Odpowiadam po raz kolejny - nic. On może robić same komplety, a i tak zdania nie zmienię. A jako, że to nasz reprezentant jestem zmuszony trzymać kciuki za jego dwucyfrówki, bo w tym celu został tu zakontraktowany.
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2012, o 18:23 przez Gelo, łącznie zmieniany 2 razy.
po 9biegu mielismy 31 pkt 12pkt zrobili w 6 biegach
Ogólnie pozytywnie. Brawo Dzikowski za dzisiejszy 14 bieg i za brak rezerw taktycznych w Łodzi. 2 karygodne błędy w dwóch meczach tak '' wielkiego'' trenejro.
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2012, o 18:24 przez GIGI, łącznie zmieniany 1 raz.
Gelo pisze:Tym razem kopnąłbym Dzikowskiego za wystawienie w przedostatnim Miesiąca a nie Korneliussena. W takich momentach stawia się na poważnego gracza, a nie na nieodpowiedzialnego. Przez to przegraliśmy wygrany mecz. Trudno. Szczęście było blisko.
Tu akurat pelna zgoda, jedyna szansa bylo to, ze Korniszon wyskoczy ze startu i dowiezie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gelo pisze:Tym razem kopnąłbym Dzikowskiego za wystawienie w przedostatnim Miesiąca a nie Korneliussena. W takich momentach stawia się na poważnego gracza, a nie na nieodpowiedzialnego. Przez to przegraliśmy wygrany mecz. Trudno. Szczęście było blisko.
No widzisz, a ja mam info ze stadionu, że Mads z biegu na bieg gasł w oczach, bardzo wolny na dystansie. Tylko 1 bieg mu wyszedł. Misiąc przynajmniej wygrał 2x po 5:1 z Miśkiem.
Jakby był Baran za Duńczyka można było wygrać.
Co by było gdyby. Mads przyjamniej dzwonow nie zaliczal 
Mało brakowało, szkoda. Jest szansa na bonus. Gwiazdy z Gniezna nie takie groźne jak je kreowano przed sezonem. No i juniorzy wygrali wyścig może szczęśliwie ale wygrali.
- niespokojny
- Trener
Szkoda ze Misiek przegral z Fajfusem. 4 seria zalatwila mecz. I jeszcze Dawid sie dal wywiezc. No ale mozna sobie gdybac to tylko sport. Brakuje tym razem... 4 lidera do zwyciestw na takim ciezkim terenie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
No widzisz, a ja mam info ze stadionu, że Mads z biegu na bieg gasł w oczach, bardzo wolny na dystansie.
A ja mam info z własnej głowy, że Korneliussen jest lepszym żużlowcem niż Miesiąc. Może by nie wygrał ale pewnie by się nie wyłożył.