Kargolo pisze:Jamroży jest świetny!Poprawił mi chłopak humor tym tekstemKod: Zaznacz cały
Szkoda że nie zaczęło padać 5 minut przed moim biegiem, może byłbym teraz cały i zdrowy.![]()
co w tym śmiesznego i dziwnego?
Kargolo pisze:Jamroży jest świetny!Poprawił mi chłopak humor tym tekstemKod: Zaznacz cały
Szkoda że nie zaczęło padać 5 minut przed moim biegiem, może byłbym teraz cały i zdrowy.![]()
Grucha18 pisze:Dzikowski mówi w wywiadzie dwie poważne kontuzje obojczyk i ręka czyżby Robertowi coś się stało ?
Czym handlują?Ge(L)o pisze:A przed meczem poznaliśmy panów Garcarków czy jak im tam.
Jeden z nich to burak, jakiego dawno nie widziałem. Taką wiochą zaleciało, że o rany
Mercedesamiravajas pisze:Czym handlują?Ge(L)o pisze:A przed meczem poznaliśmy panów Garcarków czy jak im tam.
Jeden z nich to burak, jakiego dawno nie widziałem. Taką wiochą zaleciało, że o rany
moko pisze:Jak nasze gwiazdy nie poprawią refleksu na starcie to w powtórce Zerowia złoi nam dupsko...
A żeby go pobodło?Gelo pisze:Panie trenerze - czas na pobódkę!!!
harry pisze:moko pisze:Jak nasze gwiazdy nie poprawią refleksu na starcie to w powtórce Zerowia złoi nam dupsko...
Refleksu już nie poprawią bo refleks można kształtować góra do dwudziestego roku zycia.
Natomiast należy się zastanowić dlaczego tak słabe starty mieliśmy?
Ja osobiście jak zobaczyłem tor godzinę przed meczem to pomyślałem, że niedawno co przestało padać, a potem pomyślałem że to jakieś jaja są z tym torem. Dobrze bowiem pamietam, że na treningu przed tym meczem jak taki był tor to zawodnicy nie chcieli na nim jeździć. Ubijano go przez dobre pół godziny i zawodnicy naprawdę zaczęli fajnie jeździć. I co? Ano na mecz przygotowano taki tor na jakim nie chcieli jeździć i na jakim się nie pasowali.
Nie rozumiem tego ale się specjalnie nie przejmuję bo widocznie ustalono wspólnie że jednak tor taki jak był na początku treningu będzie lepszy i na takim jedziemy.
Tylko lepszy dla kogo?
Gelo pisze:jak zaznaczył tezetomaniak - po dwóch biegach poninniśmy przegrywać i to 2:10. Nowaka przecież postawiło na pierwszym łuku i tylko dlatego Łukaszewski go wyprzedził. Dla mnie powód jest jeden - mamy za mało treningów na naszym torze i ponoćsami zawodnicy mocno na to narzekają. Taki Miśkowiak jedził na nim może ze trzy razy, Korneliussen może dwa. Jest początek maja i jeździmy w 1 lidze. Panie trenerze - czas na pobudkę!!!
Gelo pisze:przyczyna jest taka jak napisalem - nasi zawodnicy powinni wiedziec z zamknietymi oczami co zrobic jak jest ciepło, jak jest zimno, jak sucho, jak mokro oraz jak to sie zmienia w trakcie meczu. Ale nie może byc tak, że przyjeżdza taki Staszewski z 2 ligi i bez spasowania wygrywa start z Miśkowiakiem o długość motocykla.
istred pisze:https://lh4.googleusercontent.com/-SR8O929lIe0/T6bm9cneXII/AAAAAAAADfc/-FTp55V8ouY/s897/DSC_0046-1.jpg
To dwa zdjęcia chyba mówią jasno, że Mads ma z 10 kg nadwagi...
Czy trener naprawdę tego nie widzi?