remont stadionu

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#301 Postautor: Talib » 11 maja 2004, o 12:33

dziki napisał:

"chyba sie upije fani zuzla gratululuja kibicom motoru"

I to ci, których posądzasz o zerową inteligencję :lol:

Czarek
Trener

#302 Postautor: Czarek » 11 maja 2004, o 13:06

dziki pisze:no i wpuscili 9 kibicow z rzeszowa z stali ktorzy siedzieli z nimi na sektorze a w 2 polowie na sektorze skrajnym od polewaczki.no to mamy swieto.chyba sie upije fani zuzla gratululuja kibicom motoru.

POS MOZE TO W KONCU POWROT DO NORMLANOSCI I SPOJRZENIE OBIEKTYWNE NA SPRAWY BANDYTOW I PILKI NOZNEJ OSOBNO

Co!?!? Nie wierzę. Może są jakieś zdjęcia z tego historycznego wydarzenia?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

dziki

s

#303 Postautor: dziki » 12 maja 2004, o 23:02

byl uklad na ten mecz zdjecia sa na strionie motoru.stal miala zakaz ze niby jest remontowany sektor gosci.i oni weslzi z kibicami motoru ( w ich obstawie).a jest tez nowa wiadomosic na mecz z korona mamy 50 plakatow mpk dodtakkowo 1 autobus mpk ma byc pomalowany w barwy motoru plus fota pilkarzy i kibicow.nie ma jak silna lubelska pilka

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#304 Postautor: Talib » 13 maja 2004, o 10:05

"nie ma jak silna lubelska pilka"

=

9 miejsce w IV grupie trzeciej ligi ?! Warto byłoby się czasami zastanowić nad tym co się pisze, albo choćby z raz przeczytać swój post.

LSM

#305 Postautor: LSM » 13 maja 2004, o 18:09

Co Wy wiecie o Motorze :?: przyjdziecie raz w sezonie na mecz i tylko krytykować potraficie, a to przyśpiewki wam sie nie podobają a to kibice, grć nie umieją itp. Zajmijcie sie lepiej tzcikiem bo wy nawet nie umiecie sie zdecydować czy spiewać TŻ czy MOTOR...

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#306 Postautor: Erwin » 13 maja 2004, o 19:56

Byłem na prawie wszystkich meczach Motoru rozegranych na zygmuntowskich i nadal podtrzymuję swoją krytykę, gra mnie nie satysfakcjonuje, przeważnie kopanina, gdy jeden z zespołów strzeli bramkę zaczyną się bronić całym zespołem co powoduje żmudne i nieciekawe widowisko szczególnie jak żadna z drużyn nie potrafi sklecić jakiejś składnej akcji. Może troche zapominam że to POLSKA III LIGA, ale jednak coś trzeba wymagać, bo każdy chce oglądać intersujący futbol.
I niech towarzysz LSM nie porównuje mi tu lubelskiej piłki do żużla, bo te dwie dyscypliny dzieli ogromna przepaść (oczywiście na korzyść speedway'a), podam jeden argument o tym świadczący - frekwencja :!:

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#307 Postautor: Talib » 14 maja 2004, o 10:48

LSM napisał:

"Co Wy wiecie o Motorze przyjdziecie raz w sezonie na mecz i tylko krytykować potraficie"

Na mecze to chodzę i rzadko bo nie mieszkam w Lublinie, ale jak tylko mam okazję to jestem. Flagi macie b. atrakcyjne, przyśpiewki pomysłowe, fajne programy na mecze i na dodatek wpuszczają kobitki za darmo. To plusy, ale jeśli chodzi o grę to jest to niemiłosierna kopanina, jak zresztą w większości klubów w Polsce. Byłem w ostatnią niedzielę na Lubliniance i musze przyznać, że grają dużo bardziej pomysłowy i lepszy taktycznie futbol. W Motorze poza Prędotą nikt jak na razie mnie nie zaskoczył dobrą grą, czy wyszkoleniem. Motor ze swoja 9 lokatą w III lidze jest gdzieś tak na 75 miejscu w Polsce, więc pisanie o potędze lubelskiej piłki trąci kretynizmem. Taki był sens mojej wypowiedzi.

Nie rozumiem również po co i na co niektórzy usiłuja wprowadzić element niezdrowej rywalizacji pomiędzy kibicami Motoru i TŻ-u. Przecież te kluby ze swoją wspólną historią są w zasadzie jak rodzeństwo. Ja lubię zarówno piłkę nożną, jak i żużel. Dlatego też chodzę na mecze i kibicuję obu zespołom.

I daruj sobie LSM takie protekcjonalne wypowiedzi, a jak jesteś takim znawcą Motoru to napisz mądralo gdzie np. w tej chwili gra Leszek Iwanicki, jeśli w ogóle wiesz o kogo chodzi.

Gość

#308 Postautor: Gość » 14 maja 2004, o 11:33

Szczerze mówiąc , z szacunkiem oczywiście dla kibiców Motoru , wolałbym pójść na trening naszych juniorów niż na mecz motoru.
Twierdze ponadto że żużel to najbardziej emocjonujący sport !
Nawet mecze piłkarski na najwyższym poziomie typy LM czy UEFA nigdy nie wprowadzą takich emocji i adrenaliny w kibicach.

Awatar użytkownika
piotrek2004

#309 Postautor: piotrek2004 » 16 czerwca 2004, o 21:58

Pytanie może nie dotyczące dyskusji, choć topik ma temat stadiomu :lol: (nie będe zakładał nowego tematu)...

hym... jeśli Tż zdoła awansować do ekstraligi to czy niema czasem wymogu żeby stadion miał oswietlenie??
Jeśli ktoś "kumaty" się oriętuje niech sie na ten temat wypowie, z góry dzieki...

Awatar użytkownika
PAJDA

#310 Postautor: PAJDA » 17 czerwca 2004, o 11:39

"Kolejnym warunkiem dopuszczenia drużyny do rozgrywek ekstraligi 2005 ma być posiadanie przez dany klub stadionu z oświetleniem elektrycznym zgodnym z wymogami Międzynarodowej Federacji Motocyklowej. "

jest na ten temat dyskusja w temacie: Reforma lig żużlowych.