Mecz z GKS-em będzie jednym z ważniejszych meczów w tym sezonie!
Bądzmy dobrej myśli i miejmy nadzieje że nie będziemy musieli oglądać Bałabucha i Wrone na torze
Chłopaki mają czas aby podładować czyt.(przygotować) swoje maszyn.
JUÅ»
Ja-Jacek pisze:Liczycie na powrót podstawowych juniorów...Jakiego typu są to kontuzje (chyba złamania?). Coś mi się wierzyc nie chce aby Jeleń po złamaniu ręki w 2 tygodnie był gotowy do jazdy (i walki!)...
Nie nakręcajcie spirali oczekiwań...Mimo wszystko czeka was pierwsza porażka na własnym torze
Ja-Jacek pisze:Liczycie na powrót podstawowych juniorów...Jakiego typu są to kontuzje (chyba złamania?).
Ja-Jacek pisze:Liczycie na powrót podstawowych juniorów...Jakiego typu są to kontuzje (chyba złamania?). Coś mi się wierzyc nie chce aby Jeleń po złamaniu ręki w 2 tygodnie był gotowy do jazdy (i walki!)...
Nie nakręcajcie spirali oczekiwań...Mimo wszystko czeka was pierwsza porażka na własnym torze
wersyl pisze:Nie bądźcie takimi pesymistami. Ja od początku myślałem że wyjazdy do Lublina i Gorzowa mogą być wygrane przez gospodarzy. Lecz ja pozostanę optymistą i typuję 43:47 dla Gdańska. Wszystko rozegra się w ostatnim biegu. A jak wy typujecie?
Gelo pisze:Ja typuję taki sam wynik ale dla nas. Są sposoby żeby zniwelować braki sprzętowe. Mam nadzieję, że jeden z nich zostanie wykorzystany.Inaczej nie wyobrażam sobie wyrównanej walki