Oprawa meczu z Gdańskiem !!!
-
Gość
Oprawa meczu z Gdańskiem !!!
Ten tamat pewnie już jest ale za zamkniętymi drzwiami na forum fan clubu! Dlatego pisze do wystkich żyletowców itp.
W tym meczu na szczycie trzeba pokazać że Lublin to wiocha.
Przede wszystkim trzeba połączyć wszystkich krzykaczy w rejon żylety , sam zawsze ze swoją flagą siedze na pierwszym łuku ale w tym meczu przenoszę się na żylete. Flagi powinny być jak najbliżej siebie , a nie rozwiane po całym stadionie !!! , co do oprawy to jestem skłonny się zrzucić na race , świece dymne , petardy i wulkany iskrzące !
Kto będzie chętny niech pisze na GG 4218379 to coś kupimy !
Piszcie coś więcej jak macie pomysły !
Mam nadziej że nie usuniecie tego tamatu , bo nie wszyscy mogą wejść na forum dla Fan Clubu.
W tym meczu na szczycie trzeba pokazać że Lublin to wiocha.
Przede wszystkim trzeba połączyć wszystkich krzykaczy w rejon żylety , sam zawsze ze swoją flagą siedze na pierwszym łuku ale w tym meczu przenoszę się na żylete. Flagi powinny być jak najbliżej siebie , a nie rozwiane po całym stadionie !!! , co do oprawy to jestem skłonny się zrzucić na race , świece dymne , petardy i wulkany iskrzące !
Kto będzie chętny niech pisze na GG 4218379 to coś kupimy !
Piszcie coś więcej jak macie pomysły !
Mam nadziej że nie usuniecie tego tamatu , bo nie wszyscy mogą wejść na forum dla Fan Clubu.
s
dzieciaku jaka zyleta........))))))))))))))))))))))))naczytales sie pewnie kuriera.zyleta to jest w warszwaie na legii.u nas jest trybuna od bystrzycy.nie ma jak blysk intelektu.a po 2 nie wiesz chyba ile takie zabawki kosztuja jak chcesz sie tak skaldac.jedna raca to bodajze 30zl...........
Re: Oprawa meczu z Gdańskiem !!!
Hollywood pisze:W tym meczu na szczycie trzeba pokazać że Lublin to wiocha.
uchowaj panie
- _piotrusss
- Kadrowicz
Re: s
dziki pisze:dzieciaku jaka zyleta.......
każdy nazywa to jak chce... jednoczesnie, każdy wie o co chodzi, więc się nie czepiaj... zresztą o ile mi wiadomo nie ma oficjalnej nazwy tej trybuny... jak chce ją nazwę sam dla siebie Reksio... i co?
dziki pisze:nie ma jak blysk intelektu
Czy wg. Ciebie na podstawie takiej krótkiej odpowiedzi można kogoś ocenić w przymacie intelektualności?
dziki pisze:nie wiesz chyba ile takie zabawki kosztuja jak chcesz sie tak skaldac.jedna raca to bodajze 30zl...........
Dowiedz się dokładne ceny i podaj a nie krytykujesz...
ps. Fan Klub organizuje oprawe meczu i jednoczesnie prowadzi zbiórkę pieniędzy na kolejne... dorzucając się stajecie się tworcą efektu końcowego...
pozdrawiam
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
-
Gość
Dziki ! Nie podskakuj zasrańcu , bo jesteś zbyt mały żeby nawiązywać do moich wypowiedzi , sektoru od Bystrzycy ja tak nie nazwałem tylko małoletni dresiarze , więc skończ mnie pouczać , bo jak ty ssałeś mleko matki to ja żylete warszawską miałem przed sobą na wyjazdach Śląska Wrocław.Nikt nikomu nie każde się zrzucać , ja tylko zaproponowałem kto ma ochotę przyłączyć sie do tworzenia atmosfery meczowej.
-
Gość
Gawrzyk & Shack szefowie Fan Clubu ! potraficie tylko krytykować , a flagę Fan Clubu zrobiliście taką wypasioną że śmiech na stadionie !!!!!
Gdyby nie wsparcie tzw.żylety to doping fan clubu wypadł by miernie.
Taka jest prawda , a prawda w oczy kole.
ps. Gawrzyk na spotkania Fan Clubu nie każdy ma czas chodzić , bo nie każdy jest studenciakiem co ma kupę czasu wolnego.
Gdyby nie wsparcie tzw.żylety to doping fan clubu wypadł by miernie.
Taka jest prawda , a prawda w oczy kole.
ps. Gawrzyk na spotkania Fan Clubu nie każdy ma czas chodzić , bo nie każdy jest studenciakiem co ma kupę czasu wolnego.
-
Gość
.... "drugi blad. flag nie widziales wiec raczej ciezko Ci to ocenic.
a po drugie kto tu potrafi tylko krytykowac?? "
A ta flaga Fan Clubu co wisi na meczach to niby flaga kółka różańcowego ?
Ja do żadnych konfliktów nie zmierzam , taki już mam charakater , że mówie to co myśle i nie pier.... się w szczególy.
Mam nadzieje że nie urażam ego niektórych forumowiczów , ale błędne stwierdzenia trzeba wytykać i zmierzać do doskonałości , krytykę na mój temat przyjmuje i wiem że nie jestem czasem bez błedu.
Oby mecz z Gdańskiem wypadł jak najlepiej i na torze i na trybunach!
a po drugie kto tu potrafi tylko krytykowac?? "
A ta flaga Fan Clubu co wisi na meczach to niby flaga kółka różańcowego ?
Ja do żadnych konfliktów nie zmierzam , taki już mam charakater , że mówie to co myśle i nie pier.... się w szczególy.
Mam nadzieje że nie urażam ego niektórych forumowiczów , ale błędne stwierdzenia trzeba wytykać i zmierzać do doskonałości , krytykę na mój temat przyjmuje i wiem że nie jestem czasem bez błedu.
Oby mecz z Gdańskiem wypadł jak najlepiej i na torze i na trybunach!
Hollywood Zacznijmy od tego ze na jednym ze spotkan Fan Klubu wszyscy członkowie wybierali flage więc czepiasz się teraz całego FC a nie tylko Shacka i Gawrzyka to raz Dwa nikt Cie nie zmusza zebyś przychodził co tydzień na spotkania Mozesz nam np zasponsorować nową flage lub składać się co miesiąc na oprawe meczu Skoro potrafisz tylko się wymądrzać bo własnie takie są twoje posty To bardzo serdecznie zapraszamy do wykazania się swoją umiejętnościa w organizowaniu oprawy meczu Przyjdz na Fan Klub chociaz raz podziel sie swoimi pomysłami, dowiesz się przy okazji ile osób jest w FC i moze zrozumiesz wtedy ze nie jestesmy w stanie w dopingu przekrzyczec całego stadionu !! Wiesz my jestesmy dumni z tego ze po takich trudach FC w końcu powstał Nie podoba Ci Twoja sprawa ale wszelkie krytyki pod naszym adresem zostaw dla siebie !!!!!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Gość
Dear Gosiu :
Nie należe do Fan CLubu gdyż , nie mogłbym uczęszczać na większości spotkań , więc moje należenie byłoby nie poważne.
Jak pewnie nie zauważyłaś pierwszego postu w tym temacie , skierowany on był do osób które nie należą do Fan Clubu , a licznie zajmują sektor zwany żyletą! Skoro mówisz że również przyczyniłaś się do wyboru tej pierwszej flagi fan clubowej , to gratuluje !!! Po wypowiedzi Gawrzyka domyślam się że są nowe flagi , skomentuje je po meczu!
Co do mojego sponsorowania Fan Clubu co nierozumiem , skoro macie własne liczne gronu to chyba sobie radzicie . Ten temat skierowny jest do tych wszystkich którzy chcieli być się włączyć w oprawę meczu.
Nie należe do Fan CLubu gdyż , nie mogłbym uczęszczać na większości spotkań , więc moje należenie byłoby nie poważne.
Jak pewnie nie zauważyłaś pierwszego postu w tym temacie , skierowany on był do osób które nie należą do Fan Clubu , a licznie zajmują sektor zwany żyletą! Skoro mówisz że również przyczyniłaś się do wyboru tej pierwszej flagi fan clubowej , to gratuluje !!! Po wypowiedzi Gawrzyka domyślam się że są nowe flagi , skomentuje je po meczu!
Co do mojego sponsorowania Fan Clubu co nierozumiem , skoro macie własne liczne gronu to chyba sobie radzicie . Ten temat skierowny jest do tych wszystkich którzy chcieli być się włączyć w oprawę meczu.
Hollywood Ale moze zamiast skomentowac po meczu nasze nowe flagi sam nam jakas zaprojektujesz Skoro ta którą teraz mamy jest tak fatalna więc na pewno nowe tez Ci się nie spodobają...
Chyba kazdemu zalezy na tym zeby oprawy meczu były jak najlepsze i Fan Klub naprawde się stara ale niestety jest nas troche mało I wcale nie jest tak jak to pisze Erwin ze do nas daleka droga Mozna połączyć swoje siły a efekt wyjdzie na pewno lepszy niż dotychczas było to na meczach
Chyba kazdemu zalezy na tym zeby oprawy meczu były jak najlepsze i Fan Klub naprawde się stara ale niestety jest nas troche mało I wcale nie jest tak jak to pisze Erwin ze do nas daleka droga Mozna połączyć swoje siły a efekt wyjdzie na pewno lepszy niż dotychczas było to na meczach
-
Gość
Dear Gosia :
Dlaczego z góry zakładasz że mi się nowe flagi nie spodobają ???
Ja wcale nie krytykuje Fan Clubu ! tylko tÄ… pierwszÄ… flagÄ™ !
Zgadzam się z Tobą i Gawrzykiem że najlepiejby było połączyć siły na oprawę meczu.Co do projektowania flag to mam parę projektów , ale co z tego? Mam też możliwość załatwienia taniego materiału , ale nie mam dojścia do nadruków! Co do jutrzejszego spotkania fan clubu przyjde , ale co z tego , skoro większość fanclubowiczów nie jest co do mojej osoby przychylnie nastawiona?
Dlaczego z góry zakładasz że mi się nowe flagi nie spodobają ???
Ja wcale nie krytykuje Fan Clubu ! tylko tÄ… pierwszÄ… flagÄ™ !
Zgadzam się z Tobą i Gawrzykiem że najlepiejby było połączyć siły na oprawę meczu.Co do projektowania flag to mam parę projektów , ale co z tego? Mam też możliwość załatwienia taniego materiału , ale nie mam dojścia do nadruków! Co do jutrzejszego spotkania fan clubu przyjde , ale co z tego , skoro większość fanclubowiczów nie jest co do mojej osoby przychylnie nastawiona?
- _piotrusss
- Kadrowicz
Nikt nie mówi, że fan klub ma przekrzykiwac reszte "żylety..." My zajmujemy się głownie oprawą meczu, czyli race, śweicie, serpentyny, confetti, flagi (ta pierwsza to była tylko flaga z logo fan klubu, żeby było widaczie ejsteśmy... teraz są dwie, które wybraliśmy) oraz organizowaniem wyjazdow... Ja sam jeszcze w tamtym sezonie siedziałem w centrum żylety... i to że teraz jestem w Fan Klubie i siedzę tuz obok zylety jest dla mnie powodem do dumy, bo wiem, ze poza okrzykami moge innymi sposobami wspomagać naszych zużlowcow... organizowaniem oprawy z prawdziwego zdarzenia. Nikt nie cche rywalizować z żyleta... łączmy się a naprawdę bedą super oprawy... przecież serpentyn nie rzucaliśmy sami... rozdawaliśmy ludziom, tak samo confetti... (przynajmniej w Rzeszowie) i baloniki, wiec my nie chcemyu się odlączac...
ps. Pomożecie???
ps. Pomożecie???
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Hollywood To nie tak ze wszyscy są do Ciebie zle nastawieni Przyjdz na FC pokaz chłopakom swoje projekty flag Moze razem uda się coś zdziałać
Mnie niestety z przyczyn wiadomych na tym spotkaniu nie będzie chociaz bardzo chetnie zobaczyłabym te projekty
Kazdy ma wiele pomysłow gdyby udało się to wszystko sensownie połączyć może dorownalibyśmy kibicom z Gdańska
Pozdrawiam
Pozdrawiam
s
mowisz ze ejstes stary i jezdziles na pilke .to super.wiec nie rozumeim dlaczego gadasz o zylecie jak ejstes taki wielki fan pilki noznje............ja do mlodych tez nie naleze.a to moze nie uslsyzles .te bzdury wypisuje kwiek z kuriera.co do oprawy chtenie dam kase tak jak daje zawsze na pilce
Re: s
dziki pisze:mowisz ze ejstes stary i jezdziles na pilke .to super.wiec nie rozumeim dlaczego gadasz o zylecie jak ejstes taki wielki fan pilki noznje............ja do mlodych tez nie naleze.a to moze nie uslsyzles .te bzdury wypisuje kwiek z kuriera.co do oprawy chtenie dam kase tak jak daje zawsze na pilce
Wydaje mi się, że określenie "żyleta" odnosi się do sektora dopingującego wyjątkowo aktywnie i nie ma w tym nic złego bo wszyscy wiedzą od razu o co (kogo?) chodzi. A że fani Legii siedzieli akurat pod reklama żyletek to nabiera podwójnego znaczenia...
-
Gość