Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Mariusz F nadal niepokorny http://www.pzm.pl/pliki/komunikat/gksz/ ... 442012.pdf 

- Lublin_Fan
- Zawodowiec
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/292769/irlandczycy-na-meczu-unibax-betard-sparta
Bardzo fajna inicjatywa.
W Lublinie baze ma niewielka grupka dunskich fanow kopanej. Ciekawe czy wiedza o dzisiejszym meczu z Grudziadzem. Wystapi ich krajan...
Moze ma ktos do nich kontakt
Bardzo fajna inicjatywa.
W Lublinie baze ma niewielka grupka dunskich fanow kopanej. Ciekawe czy wiedza o dzisiejszym meczu z Grudziadzem. Wystapi ich krajan...
Moze ma ktos do nich kontakt
Wątpię, aby wybrali żużel w Lublinie, zamiast Dania-Niemcy na żywo na Ukrainie, bo w takim celu tutaj przyjechali.
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2012, o 12:27 przez Hela, łącznie zmieniany 1 raz.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Nie, no czego ? Ja wybralbym zuzel :]
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Nie wiedzialem, ze dzis maja swoj mecz 
Ja tam wybralbym zuzel, podobnie jak kilar
Ja tam wybralbym zuzel, podobnie jak kilar
Jedzie na starej prasowce, ona teraz tam gdzie malzonek - w Gdansku.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Mega fota:

Tylko ja jej nie widzę?
Dzięki Hayden
Polfinal IMP w Pile:
W naszym programie, bodajze w tym z emczu z Grudziadzem, tez jest jakas zajawka o mozliwych odwiedzinach Hansa. Ktos cos wie blizej w tym temacie?
Na zawody w Pile przyszło mniej osób niż na spotkania ligowe. Na trybunach jest ok. 1500 kibiców. Okrążenia honorowe wykonał Hans Nielsen.
W naszym programie, bodajze w tym z emczu z Grudziadzem, tez jest jakas zajawka o mozliwych odwiedzinach Hansa. Ktos cos wie blizej w tym temacie?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- luckylukelbn
Jak wyzej. Tez mialem o to pytac 
moze na meczu z gnieznem bedzie 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Moze niedokladnie przeczytalem, ale wywiad wydaje sie tylko normalny.
Jedyna kwestia to to, ze chyba mam cos ze sluchem. Ale nie napisze wiecej, bo jeszcze przyjezdni beda latali po parkingu i sluchali...
Jedyna kwestia to to, ze chyba mam cos ze sluchem. Ale nie napisze wiecej, bo jeszcze przyjezdni beda latali po parkingu i sluchali...
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Dlaczego kompromituje? Przecież zapłaci za protest, tylko nie z kasy klubowej.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Chodzi o to:
Z tego co wiem to zawodnicy w ten sposób się rzadko zachowują i mają szacunek nawzajem do siebie. Chyba że jakieś wyjątkowe szuje. Nie wierzę w to i sądzę że sprawdzali Jelenia bo był zbyt dobry.
A w to to już ciężko mi uwierzyć na serio no ,ale kto wie może zawodnicy się poziomem dostosowują do działaczy...
Jeśli to prawda to okazuje się że komuś takiemu się potrafi jednak głupio zrobić.
zawodnicy wraz z mechanikami i Rafałem Wojciechowskim przyszli do nas i powiedzieli, że mają pewne podejrzenia co do motoru Daniela Jeleniewskiego. Zapytaliśmy, o co chodzi, a oni uzasadnili, że wydobywa się z niego jakiś dziwny dźwięk.
Z tego co wiem to zawodnicy w ten sposób się rzadko zachowują i mają szacunek nawzajem do siebie. Chyba że jakieś wyjątkowe szuje. Nie wierzę w to i sądzę że sprawdzali Jelenia bo był zbyt dobry.
Mało tego, zawodnicy powiedzieli, że dorzucą się do protestu.
A w to to już ciężko mi uwierzyć na serio no ,ale kto wie może zawodnicy się poziomem dostosowują do działaczy...
Przeprosiłem też zawodnika gospodarzy za całe zamieszanie.
Jeśli to prawda to okazuje się że komuś takiemu się potrafi jednak głupio zrobić.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nie rozumiem Twojego oburzenia. Zrobili jak zrobili, z forsy popłynęli, temat zakończony.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
- Łoptymista
- Trener
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/wydarzenie/6871
Niezla niespodziewanka
Lodz odpuscila, czy Ostrow tak nabral sil
Niezla niespodziewanka
Lodz odpuscila, czy Ostrow tak nabral sil
I czy to dobrze czy zle dla nas?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
jak wygramy z Gnieznem za 3 pkt, to chyba nie ma to dla nas zadnego znaczenia
METHANOL ADVENTURE TEAM
Najpierw wygrajmy
.
Richie Faulkner: