Motor Lublin - GKM Grudziądz 24.06. godz. 18:00
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz 17.06. godz. 19:00
Odwołany został o 18:50 :p To se do jutra pooglądamy wszystkie dotychczasowe mecze na ITVL :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
ja mam nadzieje, ze trafie jakis ciekawy program o uprawie kalarepy
METHANOL ADVENTURE TEAM
Sprzedam bilet na powtorke, cena nominalna, szczegoly na PW 
Motor mocny
Odwołuj mecze- płacz, że nie masz pieniędzy...
KPINA!
KPINA!
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
Ale jaja nie chca wypuści zawodników z Grudziądza
to oni nie chcą jechać panikarze
nasi nie narzekają na tor 
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
To było wiadome od początku, że gwiazdy z Grudza nie będą chciały jechać na przyczepnym, a że jeszcze popadało to była woda na ich młyn, wypłakali przełożenie meczu chyba licząc na to że za tydzień będzie betonowo... 

To jest kpina. Padało około godziny 17:30, pozostało półtorej godziny do meczu.
Przyjeżdżam na stadion, kupuje program z kwietnia, wszystko pomieszane, ze można go użyć jako papier toaletowy, kupuję "hamburgera" za 6 zł ( pomimo, że to miał być mięsny to dostałem w większości sałate, choć vega nie chciałem), dalej kupiłem sobie "piwo" ( half and half) za 5 zł, po czym dowiedziałem się, że mecz został odwołany.
Jestem strasznie zirytowany, bo skoro padało wcześniej to po jakiego ... wpuszczano ludzi na stadion?
Wydałem 5 na pseudo program, 6 na pseudo hama, 5 na pseudo piwo i 15 na pseudo żużel.
30 dychy poszły się walić. Dziękuję bardzo za takie coś.
Sprzedam bilet na mecz, ulgowy, 15 zł.
Przyjeżdżam na stadion, kupuje program z kwietnia, wszystko pomieszane, ze można go użyć jako papier toaletowy, kupuję "hamburgera" za 6 zł ( pomimo, że to miał być mięsny to dostałem w większości sałate, choć vega nie chciałem), dalej kupiłem sobie "piwo" ( half and half) za 5 zł, po czym dowiedziałem się, że mecz został odwołany.
Jestem strasznie zirytowany, bo skoro padało wcześniej to po jakiego ... wpuszczano ludzi na stadion?
Wydałem 5 na pseudo program, 6 na pseudo hama, 5 na pseudo piwo i 15 na pseudo żużel.
30 dychy poszły się walić. Dziękuję bardzo za takie coś.
Sprzedam bilet na mecz, ulgowy, 15 zł.
- luckylukelbn
Dziwna decyzja. Tym bardziej, ze na poczatku mieli czekac do 19.30 az tor przeschnie - info od trenera Wardzaly, a tu 18.50 i dziekujemy. Mysle ze do 20 tor spkojnie nadawalby sie do jazdy, ale Grudziadz mocno forsowal odwolanie...
A te programy tez mnie juz denerwuja. Jak sprzedaja stary to neich chociaz dadza kartke z nowymi skladami!
A te programy tez mnie juz denerwuja. Jak sprzedaja stary to neich chociaz dadza kartke z nowymi skladami!
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2012, o 19:40 przez luckylukelbn, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale niema tego złego
Bedzie u nas jechał jako gość Malitowski (info 90%)
ps.kur..a to jak ja sprawdziłem ze oni nie jada 24
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2012, o 19:47 przez Deri, łącznie zmieniany 1 raz.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
Info 100% KMO?
A Wrocław za tydzień nie ma przypadkiem meczu z Toruniem u siebie? I tak chętnie go puszczą?

Nie Grudziądz chciał odwołać, tylko żaden z zawodników (naszych i ich) nie chciał jechać. Poza tym napierdalanie w brame, rzucanie w ochrone puszkami, wrzuty na własnych zawodników, wyrywanie krzesełka, "Jebanie Grudziądza"... Brawo "kibice"
Dla mnie to farsa. Przyszedłem na stadion ok 18.30 i tor wyglądał dobrze, spokojnie można było poczekać do 19.15-19.30 i rozpocząć zawody bez prezentacji. Tor by spokojnie przesechł a była godzina na przygotowanie. Kompletnie niezrozumiała decyzja tym bardziej, że od dawna wszyscy u nas pieją, żeby było pod koło więc tor był dla naszych idealny.
Deri pisze:Ale niema tego złegoBedzie u nas jechał jako gość Malitowski (info 90%)
Jaki Malitowski, Sparta jedzie z Toruniem u siebie za tydzień.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dobromir pisze:Kompletnie niezrozumiała decyzja tym bardziej, że od dawna wszyscy u nas pieją, żeby było pod koło więc tor był dla naszych idealny.
Ostateczną decyzję podejmuje sędzia, który raczej nie zastanawia się w takim wypadku czy tor był dla naszych idealny.
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Deri pisze:Ale niema tego złegoBedzie u nas jechał jako gość Malitowski (info 90%)
Deri a gdzie twój post ,że mecz odbędzie się na 100% ,zmyło go ?
Properr pisze:Nie Grudziądz chciał odwołać, tylko żaden z zawodników (naszych i ich) nie chciał jechać. Poza tym napierdalanie w brame, rzucanie w ochrone puszkami, wrzuty na własnych zawodników, wyrywanie krzesełka, "Jebanie Grudziądza"... Brawo "kibice"
Dokładnie tak było. Decyzja była obustronna. Nasi przez ten tor też stracili handicap własnego toru, bo musieliby szukać od nowa ustawień. Jeszcze raz powtarzam, decyzja taka była po stronie Grudziądza i naszej również.
A to co odwalili kibice pod bramą, to szczyt głupoty i prostactwa. Kopanie w bramę, plucie w ochroniarzy, którzy wypełniali tylko swoje obowiązki, tak się nie powinni zachowywać kibice żużla. Szkoda, że tyle buractwa przychodzi również na żużel, bardziej bym się spodziewał na meczu piłkarskim. Wstyd.
Koper pisze:Dobromir pisze:Kompletnie niezrozumiała decyzja tym bardziej, że od dawna wszyscy u nas pieją, żeby było pod koło więc tor był dla naszych idealny.
Ostateczną decyzję podejmuje sędzia, który raczej nie zastanawia się w takim wypadku czy tor był dla naszych idealny.
Decyzję podejmuje sędzia na podstawie konsultacji z zawodnikami. Jakby nasi chcieli jechać to mecz by się odbył.
- luckylukelbn
A to dlaczego to bydlo kopalo w brame i plulo ? Mieli jakis powod czy Tyskie 3,5 % zaszumialo w glowie i chcieli sie wyzyc za brak meczu ?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dobromir pisze:Koper pisze:Dobromir pisze:Kompletnie niezrozumiała decyzja tym bardziej, że od dawna wszyscy u nas pieją, żeby było pod koło więc tor był dla naszych idealny.
Decyzję podejmuje sędzia na podstawie konsultacji z zawodnikami. Jakby nasi chcieli jechać to mecz by się odbył.
Jesli nasi chcieliby jechać a Grudziądz nie chciałby jechać to ja nie mam żadnej pewności że mecz odbyłby się, tak jak napisałem, to do sędziego należy ostateczna decyzja.
luckylukelbn pisze:A to dlaczego to bydlo kopalo w brame i plulo ? Mieli jakis powod czy Tyskie 3,5 % zaszumialo w glowie i chcieli sie wyzyc za brak meczu ?
Może odreagowywali wczorajszą porażkę z Czechami...
- tezetomaniak
- Trener
kibice to lamusy w wiekszaści, czego sie spodziewacie : ] "Jebał" ktoś Jelenia pod parkingiem moze ? ; > Akurat nie miałem przyjemności obserwować.
luckylukelbn pisze:A to dlaczego to bydlo kopalo w brame i plulo ? Mieli jakis powod czy Tyskie 3,5 % zaszumialo w glowie i chcieli sie wyzyc za brak meczu ?
Właśnie tak.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
- Łoptymista
- Trener
niektorym zaszkodzilo piwo
inni ci spokojniejsi chcieli DZISIAJ odzyskac kase za bilety, a byli olewani przez naszych dzialaczy.
Łoptymista pisze:inni ci spokojniejsi chcieli DZISIAJ odzyskac kase za bilety, a byli olewani przez naszych dzialaczy.
Był komunikat spikera, że od jutra będzie można oddać bilet, ale faktycznie niektórzy przyjeżdzają na mecz po 30-50 km i nie uśmiecha się im jechać drugi raz specjalnie w tym celu. Można to było lepiej rozwiązać.