Coś się zanosi, że kopacze tak szybko nie wyniosą się z Zygmuntowskich na swój nowy stadion. Teraz wydadzą kasę, później będą mówić że nie mają
http://www.mmlublin.pl/418142/2012/6/29 ... egory=news
Stadion
- michal5555
Re: Motor Lublin - Start Gniezno 01.07, godz. 17:00
Czarek pisze:
Lublin i Łódź nie awansują ze względu na brak kasy i stadionu.
Co jest nie tak z naszym stadionem?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
No ja właśnie też jestem ciekaw. Można się tylko czepić parkingu maszyn który nie spełnia wymogów ekstraligi ale cała reszta jest ok. Więc co z tym stadionem nie tak?

Nikt za niego jeszcze nie przepłacił, a tylko takie stadiony w Polsce są dobre 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Hela pisze:Czarek pisze:
Żadna telewizja nie zrobi profesjonalnej transmisji przez te kraty.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Remus pisze:No ja właśnie też jestem ciekaw. Można się tylko czepić parkingu maszyn który nie spełnia wymogów ekstraligi ale cała reszta jest ok. Więc co z tym stadionem nie tak?
A co z parkingiem jest nie tak?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
kibic LBN przy dzisiejszych realiach Twoja odpowiedz jest calkiem sensowna i logiczna.
Ostatnio zmieniony 1 lipca 2012, o 13:30 przez Scibi, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarek pisze:Hela pisze:Czarek pisze:
Żadna telewizja nie zrobi profesjonalnej transmisji przez te kraty.
Aha. Dzięki za odpowiedź. I przez to, po awansie, nie daliby kaemżecikowi licencji?
chyba spełnia wszelkie wymogi jeśli dla Rzeszowa był stadionem rezerwowym
Poza tym, że to rozlatująca się ruina, różnice poziomów pofalowanych płyt na trybunach dochodzą do pół metra, zasieków, krat i siatek jest tyle, że jeszcze tylko brakuje pod prąd je podłączyć, to tak - stadion mamy iście ekstraligowy...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Czy mi się wydaje czy w Gdańsku czy Tarnowie wiele lepiej nie jest panie meeshu?
Nigdy nie byłem w Tarnowie (aż dziwne, ale to prawda), a w Gdańsku z 5 lat temu więc nie wiem jak jest teraz (zasieków sobie nie przypominam), ale nawet jeśli to czy mamy równać do najgorszych???
To nie chodzi o kwestie licencyjne tylko o to jaki produkt (widowisko + komfort jego obserwacji) chcemy ludziom sprzedać za te 40 złotych. Ja bym tyle za siedzenie na tej ruinie nie dał. A nie sądzisz chyba, że bilety na E-lige będą kosztować 20 zł?
To nie chodzi o kwestie licencyjne tylko o to jaki produkt (widowisko + komfort jego obserwacji) chcemy ludziom sprzedać za te 40 złotych. Ja bym tyle za siedzenie na tej ruinie nie dał. A nie sądzisz chyba, że bilety na E-lige będą kosztować 20 zł?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- niespokojny
- Trener
Re: Stadion
W Bydgoszczy maja podobne zasieki, tylko kolor przyjemniejszy.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Re: Stadion
Za oglądnie Motorku moge dać i 100 jeśli było by mnie stać, ale ja nie tylko pieniądze mogę poświęcić ale zwykli obywatele za siedzenie na ruinie nie wybulili by tyle, ci co chodza teraz zaplacili by za eligę więcej ,ale mało nowego naroda by doszło. Tylko że 40zl to tylko w Zielonce bilety kosztuja a tak to głównie 30 zl chyba ze inflacja się rozkręciła 
PS. Meesha Zadajesz pytanie i uciekasz i ze swoim postem do innego wątku, ostrzegaj na następny raz
PS. Meesha Zadajesz pytanie i uciekasz i ze swoim postem do innego wątku, ostrzegaj na następny raz