Motor Lublin - Orzeł Łódź 15.07.2012 godz. 18:00
Re: Motor Lublin - Orzeł Łódź 15.07.2012 godz. 18:00
I pomyśleć że jeszcze niedawno myślą przewodnią forum była taczka dla Dariusza S.
W Obi sewgo czasu ponoć bardzo podskoczyla sprzedaż sprzetów ogrodowych
Teraz prośby i błagania, itp itd 
Taczka to uj
"Panie Darku", "Panie Prezesie"....
Ale spoko, jak sie okaze, ze nie da rady to wszystko wroci na swoje tory, tak jak ze dwa posty wyzej
edit
"przedostatni na poprzedniej stronie" powinni być
Ale spoko, jak sie okaze, ze nie da rady to wszystko wroci na swoje tory, tak jak ze dwa posty wyzej
edit
"przedostatni na poprzedniej stronie" powinni być
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
meesha pisze:Tak normalnie to by tak było, ale to prosta baba mówiła, gwarom
Prosta baba powiadasz...to dlaczego ja do Ciebie mowie 'prosze pana'?
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
bo masz wąsy uciapane kiełbasą 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Przecież to jest taktyczne zagranie naszego Prezesa nie dość że tor będzie pod nas to jeszcze jazda w upale drużyny z Łodzi do Lublina to jeszcze sam mecz w upale, kto jak kto ale nasz Prezes wie jak zmęczyć rywala już przed meczem i fizycznie i psychicznie 
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Manitou pisze:Najlepsze będą jaja, jak się posłucha a potem odwołają mecz, bo o 19:30 przejdzie letnia burza z gradobiciem i piorunami ^^
Ciekawe kto wtedy za to odpowie
No jak to kto? Dariusz Sprawka
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Dzisiaj tak sobie pomyślałeml czy warto wygrywac z Łodzia za 3 pkt. Nie liczyłem dokładnie, ale czy nie lepiej miec w czwórce Ostrów i Łodz. Jesli Ostrów wygra z Grudziadzem za 2 pkt a Grudziadz z nami rownież za 2 to jest szansa ze Łodz i Ostrów razem z nami w pierwszej czworce. Tylko ze jak Grudziadz wygra w Ostrowie i z nami za 3 to nas przeskoczy, wiec nie ma sie co oglądać na innych. Takie jakies głupie pomysly mi chodzą po łbie.
Wszystko pięknie, tylko że to żywi ludzie chcący zarabiać pieniądze na swej pracy w tym uczestniczą. To nie "managier braci Mańskich" 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jinxsior pisze:Dzisiaj tak sobie pomyślałeml czy warto wygrywac z Łodzia za 3 pkt. Nie liczyłem dokładnie, ale czy nie lepiej miec w czwórce Ostrów i Łodz. Jesli Ostrów wygra z Grudziadzem za 2 pkt a Grudziadz z nami rownież za 2 to jest szansa ze Łodz i Ostrów razem z nami w pierwszej czworce. Tylko ze jak Grudziadz wygra w Ostrowie i z nami za 3 to nas przeskoczy, wiec nie ma sie co oglądać na innych. Takie jakies głupie pomysly mi chodzą po łbie.
Stary to od upału te pomysły. Ja miewam jeszcze lepsze a sadychor w innym wątku pisze wiersze
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
meesha pisze:Wszystko pięknie, tylko że to żywi ludzie chcący zarabiać pieniądze na swej pracy w tym uczestniczą. To nie "managier braci Mańskich"
a Greg Hancock robiacy tasmy i markujacy defekty, zeby w derbach lubuskich mozna bylo zrobic Z/Z za Dobruckiego? :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ja tam tego nie widziałem 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Plany są z Łodzią wygrać za 3 i w Grudziądzu wygrać za 3. A co. Wiedzą co robią. 
szkoda ze nasi nie zrobia jakiegos treningu w niedziele
Dokładnie. Jakiś turniej par czy coś 
A po co marnowac kasę? Środek sezonu, jazdy raczej nikomu nie brakuje. Poza tym już w walce o skład mogłyby się dziać nieprzyjemne rzeczy. Lepiej nie ryzykować. W piatek i sobote przed meczem pewnie będa treningi i to wystarczy.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
lombard pisze:Plany są z Łodzią wygrać za 3 i w Grudziądzu wygrać za 3. A co. Wiedzą co robią.
Warto powalczyc o awans w tym roku, nawet 'papierkowy'. Raz ze w przyszlym sezonie bedzie wiecej sponsorow, a dwa trzeba dalej wykorzystywac to ze Żuk jest prezydentem. Zrobil duzo i chce promowac miasto poprzez zuzel. Moze by sie infrastruktura naszego koloseum poprawila, moze zaczeli by myslec jak w przyszlosci zrobic ten stadion na ektralige.
Póki co mają koło 40 osób zapisanych więc nie jest źle 
Awizowane:
Łódź: 1. Kildemand 2. Gustafsson 3. Trojanowski 4. Mat. Szczepaniak 5. Mi. Szczepaniak 6. Wawrzyniak
Lublin: 9. Miśkowiak 10. Miesiac 11. Stachyra 12. Woodward 13. Jeleniewski 14. Kostro
Ciekawie, zwłaszcza pierwsza para w Orle.
EDIT: Dziwne, ze kierownik drużyny mowi inaczej a na fb jest inaczej. O_o Na stronie KMŻ jest Łukaszewski i Adamczak pod 14 i 6. Nie wiem o co chodzi...
Łódź: 1. Kildemand 2. Gustafsson 3. Trojanowski 4. Mat. Szczepaniak 5. Mi. Szczepaniak 6. Wawrzyniak
Lublin: 9. Miśkowiak 10. Miesiac 11. Stachyra 12. Woodward 13. Jeleniewski 14. Kostro
Ciekawie, zwłaszcza pierwsza para w Orle.
EDIT: Dziwne, ze kierownik drużyny mowi inaczej a na fb jest inaczej. O_o Na stronie KMŻ jest Łukaszewski i Adamczak pod 14 i 6. Nie wiem o co chodzi...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Masi pisze:Ciekawie, zwłaszcza pierwsza para w Orle.
bardzo fajna para, jesli tylko tor pozwoli to Panowie zadbaja o widowisko.
carpe diem!
No to drugi bieg będziemy mieli super. Łódzka Skandynawia vs Nieoceniony Misiek 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ta pierwsza para w Orle to dla mnie wielka niewiadoma, mogą jechać albo super albo tragicznie. Licze na to drugie, ale rzeczywiście stać ich na fajne ściganie. W sumie to nich powalczą na trasie, ale bez rezultatów, z korzyścią dla widowiska. 
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
W moim przekonaniu, zwyczajnie latwiej pokonac wyrownana druzyne, niz druzyne z jednym pewniakiem i jedna dziura w skladzie. Lodz nie ma takich zawodnikow jak Toninio, Bjarne,Watt czy Ljung, ktorych to smialo mozna wystawiac z rezerwy taktycznej za slabiej dysponowanego kolege.
W tym meczu cele mamy podobne czyli walczymy o bonus. Droga to tego wydaje sie jednak troszke dluzsza dla KMZ. Przyjezdza do nas bowiem najskuteczniejszy junior ligi, a w ostatnich meczach to wlasnie juniorzy robili znakomita roznice na nasza korzysc. Mimo tego, licze ze Lukaszewski i Borowicz podtrzymaja te korzystna tendencje z ostatnich meczow i zdobeda wiecej punktow od pary Adamczak/Wawrzyniak. Jesli tak sie stanie mozemy byc optymistami i mozemy w tym tonie przewidywac wynik meczu. Moj typ to wiec skromne
55:35.
W tym meczu cele mamy podobne czyli walczymy o bonus. Droga to tego wydaje sie jednak troszke dluzsza dla KMZ. Przyjezdza do nas bowiem najskuteczniejszy junior ligi, a w ostatnich meczach to wlasnie juniorzy robili znakomita roznice na nasza korzysc. Mimo tego, licze ze Lukaszewski i Borowicz podtrzymaja te korzystna tendencje z ostatnich meczow i zdobeda wiecej punktow od pary Adamczak/Wawrzyniak. Jesli tak sie stanie mozemy byc optymistami i mozemy w tym tonie przewidywac wynik meczu. Moj typ to wiec skromne
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Kargolo pisze:No to drugi bieg będziemy mieli super. Łódzka Skandynawia vs Nieoceniony Misiek
Do tego Miesiąc
"Kiril Filinov mode on"
Ech te piekne czasy radzieckiej fantazji i "pociaglo sie" by Franciszek
Ech te piekne czasy radzieckiej fantazji i "pociaglo sie" by Franciszek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji