Pozdrowienia dla kibiców Wybrzeża
30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41
Mam nadzieję, że żużlowcy Wybrzeża podejdą do tego meczu równie lekceważąco jak ich kibice. To by była najlepsza rzecz jaka mogłaby nam się przytrafić, bo często takie lekceważenie przeciwnika kończy się bardzo przykro dla "faworytów". Poza tym to teraz mu jedziemy u siebie i jeśli ktoś uważa, że to nie ma znaczenia to chyba w ogóle nie ma pojęcia o specyfice tego sportu...
Gelo pisze:rafal pisze:Gelo wyluzuj już cała brać żużlowa i Sportsboard na którym się udzielasz z ciebie się śmieje.
Gdańska brać - zapomniales dodac. Może nadmiar jodu albo nadmierny odór śledzi odbiera niektórym rozum.
Ty pacanie jaką ty miałeś ocene z geografii śledzie kolego są 25 kilometrów od Gdańska i jak niewiesz to zobacz sobie mape.
Ps.Dzięki kolegom za wytłumaczenie odnosnie grobu Dadosa.
rafal pisze:Gelo pisze:rafal pisze:Gelo wyluzuj już cała brać żużlowa i Sportsboard na którym się udzielasz z ciebie się śmieje.
Gdańska brać - zapomniales dodac. Może nadmiar jodu albo nadmierny odór śledzi odbiera niektórym rozum.
Ty pacanie jaką ty miałeś ocene z geografii śledzie kolego są 25 kilometrów od Gdańska i jak niewiesz to zobacz sobie mape.
Ps.Dzięki kolegom za wytłumaczenie odnosnie grobu Dadosa.
Wyluzuj sie
-
Gość
"Gelo raczej nieodpuści bo to jego musi być na wierzchu"
A propos Gela. Nie chciałbym żeby dyskusja znów zboczyła z tematu na manowce w stare koleiny, ale w meczu z Ostrowem jeden z tych jak to ładnie ich Gelo określił "zawodników o których rozszarpywały się czołowe kluby ekstraligi, a oni dobrowolnie wybrali pierwszoligowy chleb"
pokazał już co potrafi. Mam na myśli Jędrzejaka i lekcję, którą "udzielił" Piszczowi. Czas teraz na nauczycieli z Gdańska...
A propos Gela. Nie chciałbym żeby dyskusja znów zboczyła z tematu na manowce w stare koleiny, ale w meczu z Ostrowem jeden z tych jak to ładnie ich Gelo określił "zawodników o których rozszarpywały się czołowe kluby ekstraligi, a oni dobrowolnie wybrali pierwszoligowy chleb"
to że ileś tam osób pisze tak , nie znaczy że wszyscy tak myślą. Nic nie poradze że ktoś żyje w świecie złudzeń, mało prawdopodobne jest powtórzenie osiągnięcia Unii Leszno - jest jeszcze runda finałowa , więc sporo ciężkich meczy. Nie rozumie Waszego podniecania że kilku 15 latków zjeżdża na ręcznym i myśli że liga juz sie skończyła i wynik jest oczywisty.
Będzie ciężki mecz , ale mam nadzieje że 2 punkty przybedą nad morze
Będzie ciężki mecz , ale mam nadzieje że 2 punkty przybedą nad morze
Talib pisze:"Gelo raczej nieodpuści bo to jego musi być na wierzchu"
A propos Gela. Nie chciałbym żeby dyskusja znów zboczyła z tematu na manowce w stare koleiny, ale w meczu z Ostrowem jeden z tych jak to ładnie ich Gelo określił "zawodników o których rozszarpywały się czołowe kluby ekstraligi, a oni dobrowolnie wybrali pierwszoligowy chleb"pokazał już co potrafi. Mam na myśli Jędrzejaka i lekcję, którą "udzielił" Piszczowi. Czas teraz na nauczycieli z Gdańska...
Gelo odpusci - a jakże
-
Kamil232
Gelo pisze:rafal pisze:Gelo wyluzuj już cała brać żużlowa i Sportsboard na którym się udzielasz z ciebie się śmieje.
Oj nie tylko jestes znany(a raczej twoja głupota) juz w całej Polsce...i ty mówiłes, ze cos o mnie moga powiedziec kibice z Gdanska
No tak, ale ja nie zdałem jeszcze matury to sie wypowiadac nie moge...buhahah
rafal pisze:Oj nie tylko jestes znany(a raczej twoja głupota) juz w całej Polsce...i ty mówiłes, ze cos o mnie moga powiedziec kibice z Gdanska![]()
![]()
I ty podobno chodzisz na zuzel od 15 czy ilus tam lat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No tak, ale ja nie zdałem jeszcze matury to sie wypowiadac nie moge...buhahah![]()
![]()
![]()
![]()
cicho sledziu
-
Kamil232
Shack pisze:rafal pisze:Oj nie tylko jestes znany(a raczej twoja głupota) juz w całej Polsce...i ty mówiłes, ze cos o mnie moga powiedziec kibice z Gdanska![]()
![]()
I ty podobno chodzisz na zuzel od 15 czy ilus tam lat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No tak, ale ja nie zdałem jeszcze matury to sie wypowiadac nie moge...buhahah![]()
![]()
![]()
![]()
cicho sledziupowiem Ci ze nie tylko na sportsbordzie Gela znaja, Rzeszowiaczki tez :] swego czasu chcielismy ich nauczyc na czym polega zuzel
Gdansczanie najwiekszym waszym przeciwnikiem bedzie OGROMNY FART lublina , jesli nie wywala wam nikogo lub nie bedziecie mieli 100 defekótw to wygracie. Niestety my to mielismy i dlatego przegralismy wyjebali nam Trojana, nie wspominaja o absencji Macka, a te defekty Gjeede normalnie na 20 m przed meta to juz parodia....
POWTARZAM JAK GDANSK NIE BEDZIE MIAŠDEFEKTÓW, LUB JAK NIKOGO NIE WYPIERDZIELI PISZCZ LUB KTOS INNY TO WYBRZEZE WYGRA NA 100%.....
Kamil232 pisze:[...] a zuzla to nas nauczylisie rzeczywiscie chyba rozwlania przeciników......
tak, oczywiście (co miał na myśli
Kamil232 pisze:[...] a te defekty Gjeede normalnie na 20 m przed meta to juz parodia....
defekty - liczba mnoga, przypomnę koledze, że jeden to - DEFEKT.
pozdrawiam CiÄ™ polonisto
Kamil232 pisze:![]()
![]()
jaki rafał.....
![]()
ja jestem własnie z Rzeszowa i poznałem sie na głupocie gela, a zuzla to nas nauczylisie rzeczywiscie chyba rozwlania przeciników......
Gdansczanie najwiekszym waszym przeciwnikiem bedzie OGROMNY FART lublina , jesli nie wywala wam nikogo lub nie bedziecie mieli 100 defekótw to wygracie. Niestety my to mielismy i dlatego przegralismy wyjebali nam Trojana, nie wspominaja o absencji Macka, a te defekty Gjeede normalnie na 20 m przed meta to juz parodia....
POWTARZAM JAK GDANSK NIE BEDZIE MIAŠDEFEKTÓW, LUB JAK NIKOGO NIE WYPIERDZIELI PISZCZ LUB KTOS INNY TO WYBRZEZE WYGRA NA 100%.....
a ja bym Ci radził prosty Rzeszowiaczku zająć się swoją drużyna, bo jak tak dalej pójdzie to śmigacie na playoff'y do Lwowa. O defekty to możesz miec pretensje do Charliego albo do waszego ukraińskiego szczescia. Zobaczymy czy znów będziecie zwijac flagi ze wstydu jak przyjedziecie na rewanż do Lublina.
CHrzanowski awansował do finału żużlowych mistrzostw świata
Kolejność
1. Antonin Svab (Czechy)
2. Tomasz Chrzanowski (Polska)
3. Stefan Dannoe (Szwecja)
4. Laszlo Szatmari (Węgry)
5. Mathias Schultz (Niemcy)
6. Josef Franc (Czechy)
-----------------------------
7. Tomas Topinka (Czechy)
8. Craig Watson (Australia)
Chrzanek na pewno nie jest w złej formie, ale to nic nadzwyczajnego wygrać z takimi zawodnikami.
Kolejność
1. Antonin Svab (Czechy)
6. Josef Franc (Czechy)
Chrzanek na pewno nie jest w złej formie, ale to nic nadzwyczajnego wygrać z takimi zawodnikami.
Hehe. Ci rzeszowianie to maja jakies kompleksy. Moze to dlatego ze regularnie dostaja od nas baty
. Narzekaja na swe defetkty i to ze ich zawodnicy sie rozbijaja. Smieszne bo wychodza tu braki sprzetowe albo zwyczajny brak umiejetnosci jazdy
hyhy Ciezko dwukrotnie z rzedu przezywac gorycz porazki na wlasnym torze ze slabiutkim Lublinem:)
Ale zajmijcie sie swymy problemami bo niedlugo znowu bedzie miernota
Trojan to sredniak, Rempale sie skonczy motor i przestanie jechac Barnan gwiazdor Kuciapa znowu sie rozbije i kicha
A Kamil twe przemyslenia sa niewiele warte bo juz nie raz rzeczywistosc pokazala ze to co piszesz to stek bzdur
Ale zajmijcie sie swymy problemami bo niedlugo znowu bedzie miernota
A Kamil twe przemyslenia sa niewiele warte bo juz nie raz rzeczywistosc pokazala ze to co piszesz to stek bzdur
CHrzanowski awansował do finału żużlowych mistrzostw świata
Kolejność
1. Antonin Svab (Czechy)
6. Josef Franc (Czechy)
Wlasnie tam nie jezdzili zbyt dobrzy zawodnicy, Drabik mial wypadek i nie jezdzil, a sadze ze by wygral te zawody.Co do meczu u nas to sadze ze Chrzanowski przywiezie okolo 8 punktow, mysle ze na wiecej mu nasi nie pozwola.
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Powiedzmy sobie szczerze czy to sie podoba kibicom z Gdanska czy nie.
Przegralismy u was w mocno okrojonym skladzie wy u nas polegniecie w najsilniejszym.I niech nikt mi nie pisze z Wybrzeza ze nie bylo Kargera bo zrobil by tyle samo pkt co wasz senior.Gdyby jechali nasi juniorzy i Karlson mecz byl by na remis(nie licze straconych pkt Piszcza).
Tak wiec panowie z GKS-u milej podrozy wam zycze do naszego pieknego miasta,ale nastawcie sie na baty.Jak do tej pory to jedziecie na opini takiego mocarza co to nikt z nim nie wygra,bardzo sie mylicie i my wam to udowodnimy.Tak naprawde to wasz zespol ciagnie dwoch zawodnikow i wrazie tfu tfu nieszczescia, Wybrzeza nie ma i nie ma wygrywania.
Przegralismy u was w mocno okrojonym skladzie wy u nas polegniecie w najsilniejszym.I niech nikt mi nie pisze z Wybrzeza ze nie bylo Kargera bo zrobil by tyle samo pkt co wasz senior.Gdyby jechali nasi juniorzy i Karlson mecz byl by na remis(nie licze straconych pkt Piszcza).
Tak wiec panowie z GKS-u milej podrozy wam zycze do naszego pieknego miasta,ale nastawcie sie na baty.Jak do tej pory to jedziecie na opini takiego mocarza co to nikt z nim nie wygra,bardzo sie mylicie i my wam to udowodnimy.Tak naprawde to wasz zespol ciagnie dwoch zawodnikow i wrazie tfu tfu nieszczescia, Wybrzeza nie ma i nie ma wygrywania.
$Kuba$ pisze:Wlasnie tam nie jezdzili zbyt dobrzy zawodnicy, Drabik mial wypadek i nie jezdzil, a sadze ze by wygral te zawody.Co do meczu u nas to sadze ze Chrzanowski przywiezie okolo 8 punktow, mysle ze na wiecej mu nasi nie pozwola.
Chyba troche Chrzanka nie doceniasz, na pewno stac go na wygranie z kazdym z naszych zawodnikow...ciezko go bedzie objechac za tydzien ale nie mialbym nic przeciwko jakby zrobil te ok. 8 pkt
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jinxsior pisze:Powiedzmy sobie szczerze czy to sie podoba kibicom z Gdanska czy nie.
proponuje oddać mecz walkowerem - zawsze to tylko -40 małych punktów , a uniknie sie batów i straszliwej kompromitacji