Znowu sie zaczyna!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#51 Postautor: GIGI » 17 maja 2004, o 15:11

Geest pisze:calkowicie sie zgadzam, co zreszta bylo do przewidzenia. swoja droga to z pewnoscia milo jest komus, jezeli sie stara i zapiernicza na treningach, nagle odnosi kontuzje i zewszad zaczynaja na niego wrzucac. nie ma to jak wsparcie ze strony kibicow, cholera jasna...

Stara na treningach???? Co z tego przecież ten człowiek nie wiedział jak się złożyć w zakręt, zauważyłeś że Jeleniewski nie potrafi jeździć na łuku?;) Popatrz na Stachyre młodego jak trzyma krawężnik i porównaj z Jeleniewskim , styl jazdy napewno nie jest podobny ;)

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#52 Postautor: Talib » 17 maja 2004, o 15:29

No cóż powtarzam się zapewne, ale praktycznie w żadnej formacji nie mamy przyzwoitej rezerwy. Każda kontuzja oznacza więc bardzo poważne osłabienie składu, czego najlepszym dowodem jest sytuacja obecna.

Geest
Senior

#53 Postautor: Geest » 17 maja 2004, o 15:34

nie jest podobny i widac, ze Jeleniewski ma problemy na lukach, nie chce tego kwestionowac. chodzi mi jednak o cos zupelnie innego. bo czy to, ze ma problemy, ze cos mu nie idzie to powod, zeby na niego wjezdzac? jakby nie trenowal to mozna by sie wnerwiac, ale trenuje i sie stara, wiec moze odrobina wyrozumialosci ze strony kibicow. to nie jest obcokrajowiec, ktoremu sie duzo placi i od ktorego sie duzo wymaga. nieco zawodzi to fakt, ale chlopak sie stara, nie mamy lepszych na jego miejsce i, co chyba najwazniejsze, jest zawodnikiem naszej druzyny, z ktora podobno jestesmy na dobre i zle. nie mowie, zeby nie wiadomo co robic, ale czesc komentarzy mozna sobie bylo darowac...
GIGI pisze:Stara na treningach???? Co z tego przecież ten człowiek nie wiedział jak się złożyć w zakręt

nigdy nie bylo tak, ze sie bardzo starales, a mimo to Ci nie wychodzilo? chyba nie, bo wyraznie nie potrafisz nawet uszanowac faktu, ze Daniel cos zrobic probuje, zamiast zalozyc rece i powiedziec: "nie wychodzi, poszukam innego zajecia".

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#54 Postautor: GIGI » 17 maja 2004, o 17:30

Geest pisze:nigdy nie bylo tak, ze sie bardzo starales, a mimo to Ci nie wychodzilo? chyba nie, bo wyraznie nie potrafisz nawet uszanowac faktu, ze Daniel cos zrobic probuje, zamiast zalozyc rece i powiedziec: "nie wychodzi, poszukam innego zajecia".

tylko dlaczego z Jeleniewskim jest tak co roku????

On jedyne co może zrobić i jakie pytanie sobie zadać to : "K..... czego znowu przespałem zimę?? , wydawało mi się że jak jestem młody to jestem i silny , ależ głupi byłem "

To o to w tym wszystkim chodzi , n ie wierzę że tu biega o kasę , przecież ten Czarny to tyle kasy wali w Daniela że aż głowa puchnie. Podziwiam człowieka , bo ja już dawno bym się do Jelenia zniechęcił

Geest
Senior

#55 Postautor: Geest » 18 maja 2004, o 16:07

coz tu chyba nasza polemika sie zakonczy. ja nie mam pojecia jak wygladaly przygotowania Daniela do sezonu. po efektach mozna rzeczywiscie sadzzic, ze cienko. osobiscie zas wierze, ze wcale nie olal sobie zimy. jakkolwiek teraz to zyczmy mu zdrowia i jak najwyzszej formy.

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#56 Postautor: KubuÅ› » 23 maja 2004, o 13:11

Co sie dzieje z Dawidem jak jego noga :?: Wie ktos moze kiedy zacznie trenowac i czy pojedzie w meczu z Wybrzezem :?:

Awatar użytkownika
ozzyman

#57 Postautor: ozzyman » 23 maja 2004, o 13:18

Właśnie niech ktoś napisze o stanie zdrowia naszych kontuzjowanych zawodników i jaka jest szansa na ich występ w niedzielę. Wtedy będzie można coś więcej powiedzieć na temat naszych szans w meczu z Wybrzeżem.

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#58 Postautor: Kubbas » 27 maja 2004, o 22:20

No i kolejna informacja o kontuzjowanym zawodniku !!
Rano Bajerski teraz Ulamek (m.in polamali obojczyki)
Co to sie dzieje!!
J.Gollob,Drabik,Bajerski,Ulamek,Burza sa polamani !!
z czego czterech pierwszych odnioslo kontuzje (powazne) za granicami naszego kraju!!

A do kontuzjowanych zawodnikow nalezy doliczyc tez Juniorow (kosciuch,Kajoch) czy Kuciape itd.

Zapowiada sie powtorka z 2003r.?
OBY NIE

Pozdrawiam
Kubbas

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#59 Postautor: Radzio » 28 maja 2004, o 07:09

ozzyman pisze:Właśnie niech ktoś napisze o stanie zdrowia naszych kontuzjowanych zawodników i jaka jest szansa na ich występ w niedzielę. Wtedy będzie można coś więcej powiedzieć na temat naszych szans w meczu z Wybrzeżem.

Jeleniewski - nie ma sznas na wystep w niedziele. Z tego co wiem, nawet mu nie zaczeła sie zrastać kość.

Dawid - pisza w gazecie (dw), że już trenuje ale do pełni dyspozycji troszkę brakuje.

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#61 Postautor: piwo__ » 28 maja 2004, o 09:48

Szkoda ze jest tak kiepsko z juniorami... Mysle ze jak Dawid pojedzie to nawet z lekka kontuzja powinien poradzic sobie z Pacholakiem... Niestety szans na pokonanie Jabola w takiej sytuacji nie widze... ale coz :twisted: cuda sie zdarzaja i bardzo w nie wierz :lol:
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#62 Postautor: Kubbas » 28 maja 2004, o 14:03

Z tego co mowil Daniel gips moze miec jeszcze przez nawet 2 tyg.
Dawid tez pewnie nie pojedzie w meczu.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#63 Postautor: GIGI » 28 maja 2004, o 14:14

Kubbas pisze:Z tego co mowil Daniel gips moze miec jeszcze przez nawet 2 tyg.
Dawid tez pewnie nie pojedzie w meczu.

Trudno się mówi pierwszy bieg 1:5 to jest najgorsze ;( Niedobrze zaczynać tak mecz

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#64 Postautor: KubuÅ› » 28 maja 2004, o 15:26

Szkoda ze tak sie stalo i to przed tak waznym meczem, ale lepiej niech Dawid sie wykuruje do konca i dopiero wtedy jezdzi bo jak by mu sie cos tam pokomplikowalo to moze go wtedy na dluzej zabraknac. A tak zawsze moze Pacholak bedzie mial defek albo cos i bedzie 3:3 :twisted:

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#66 Postautor: jacur78 » 28 maja 2004, o 15:46

e tam smiga. kelner i tyle. jezdzic to sobie moze na rowniutkim jak bilardowy stol torze w gdansku a nie u nas :) w lublinie bedzie sie na 3 razy skladal ide o zaklad :)

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#67 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 28 maja 2004, o 15:49

No szkoda bardzo. A i nie ma co mażyć o 3:3 w pierwszym. Na bank 1:5 :( ale potem myśle że można walczyć!!

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#69 Postautor: kuba » 28 maja 2004, o 23:15

moze to nie oni sa tacy slabi tylko Klimek jest taki dobry i kreci czasy cos kolo rekordu :wink:

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#71 Postautor: Cz@rek » 29 maja 2004, o 14:54

No i zaczeło się...Rafało Klimkowomania!
Chłopak ma talent to fakt,ale do licencij ma jeszcze sporo
czasu. I według mnie marnuje się teraz. Zamiast śmigać z rówieśnikami
na minitorach w całej Polsce,On daje się "zagłaskiwać"tu na miejscu.
Mam wrażenie że bardzo mu odpowiada klimacik lokalnej gwiazdy.
Zobaczcie na treningach wszyscy go poklepujÄ…,gratulujÄ….
Tylko czego :?: :?: Tego domniemanego tytułu IMŚJ :?: (oby).
Ale narazie jest jedynie chwilowym pogromcą takich tuzów jak
Bałabuch i Wrona!-z całym szacunkiem dla tych ostatnich.
Rafał ma szanse być kiedyś dużego formatu zawodnikiem,
ale narazie nie dolewajmy "sodówki"do jego głowy. :idea:

max3
Zawodowiec

#72 Postautor: max3 » 29 maja 2004, o 16:29

Rafal powinien powoli zaczynac startowac w przeruznych turniejach za granica ,zarowno w niemczech jak i w austrii nabrac doswiadczenia ,uczyc sie dobierac przelozenia poznawac nowe tory.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#73 Postautor: Gelo » 29 maja 2004, o 16:34

max3 pisze:Rafal powinien powoli zaczynac startowac w przeruznych turniejach za granica ,zarowno w niemczech jak i w austrii nabrac doswiadczenia ,uczyc sie dobierac przelozenia poznawac nowe tory.

A kto ubezpieczy starty zawodnikowi bez licencji?

Awatar użytkownika
istred
Trener

#74 Postautor: istred » 29 maja 2004, o 17:18

Moze mi ktos napisac jak jest z licencjami ? Dlaczego Klimek nie moze jej zrobic. Czytalem, ze niedawno byl egzamin. Moze chodzi o wiek ?

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#75 Postautor: DonKamizi » 29 maja 2004, o 17:44

Dokładnie chodzi o wiek.Nie wiem ale Rafał ma chyba 14 lat a licencję można zdawać po ukończeniu 16 i chłopak sie jeszcze najeździ przed egzaminem :lol: :lol:
Gelo pisze:
max3 pisze:Rafal powinien powoli zaczynac startowac w przeruznych turniejach za granica ,zarowno w niemczech jak i w austrii nabrac doswiadczenia ,uczyc sie dobierac przelozenia poznawac nowe tory.

A kto ubezpieczy starty zawodnikowi bez licencji?

Nie wiem czy powinien zaczynać startować za granicą ale zgodzę się z Czarkiem, że czas już na turnieje z rówieśnikamiz z całej Polski na minitorach.Takich chłopaków jak on napewno jest więcej.U nas na torze może sobie wygrywać z wiadomo kim :twisted: :twisted: ale niech spróbuje gdzieś poza Lublinem bo mi to już by nie sprawiało przyjemności.Nie wiem tylko czy jest na to ochota ze strony klubu może boją się, że ktoś nam go podpatrzy :?: :?: No i czy jest taka chęć u samego Rafała....
Ostatnio zmieniony 29 maja 2004, o 17:45 przez DonKamizi, łącznie zmieniany 1 raz.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413