Oficjalny sklep KMŻ
Oficjalny sklep KMŻ
Czy istnieje coś takiego jak oficjalny sklepik KMŻ gdzie mógłbym kupić koszulkę albo szalik? Czy w ogóle klub zarabia na gadżetach i akcesoriach klubowych?
Re: Oficjalny sklep KMŻ
1. Nie, jedynie kramik podczas meczów.
2. Tak, przy czym j.w.
2. Tak, przy czym j.w.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Uzupełnię informację którą podał meesha:
http://kmzlublin.pl/index.php?option=co ... Itemid=191
Gadżety mogą Państwo nabywać od poniedziałku do piątku w godzinach od 10.00-15.00 w siedzibie klubu przy Al. Zygmuntowskich 5, oraz w trakcie zawodów rozgrywanych na torze w Lublinie na stoisku zlokalizowanym przed wieżyczką sędziowską.
http://kmzlublin.pl/index.php?option=co ... Itemid=191
O, nie wiedziałem że na co dzień też można kupić 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Mam taki pomysł na doping, żeby na mecze PO wszyscy przychodzili w białych koszulkach LW KMŻ i przez cały mecz kręcili szalikami i śpiewali "Hej Kaemżeeet sialalalalalala". Co Wy na to?

Mani, mądrego zawsze warto posłuchać 
Manitou pisze:Mam taki pomysł na doping, żeby na mecze PO wszyscy przychodzili w białych koszulkach
A to Platforma drużynę wystawiła w lidze?
Nie mów, że nie wiedziałeś!?!
W następnej kolejce mają derby z PiSem.
W następnej kolejce mają derby z PiSem.
A jakimi szalikami
Bialymi 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Biało-zielono-czarnymi. Trzeba Egonowi powiedzieć żeby akcję szykował 

mmm... ekstra!
mmm... ekstra!
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
To był żart - odpowiedź na posta Sadychora. Egon faktycznie robi świetne akcje i naprawdę chwała mu za to bo pewnie wielu innym nie chciałoby się za to zabierać. Nigdy nie napisałem że jest inaczej.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- Egon
- Zawodowiec
Ej poważnie to jest przeznaczone dla kibiców? Ja do dziś myślałem, że jest to kolekcja dedykowana przeznaczona dla piekarzy 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."