30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41

żużel w Lublinie

Kto wygra mecz ?? :D

TÅ» Lublin
70
64%
Wybrzeże Gdańsk
35
32%
Będzie remis
4
4%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#176 Postautor: Ar2rB » 23 maja 2004, o 14:43

Mogłby ktoś coś ciekawego napisać na temat naszych podstawowych juniorów. Czy pojadą, czy będa w nadchodzącym tygodniu trenować... jak poszła młodemu stachyrze matura itd itp ;). Ja mam w przyszły weekend z soboty na iedzielę weselisko (w Częstochowie hehe) i będę pędził na złamanie karku do lublina na meczyk. a chciałbym miec choc cień nadzieji na wyjątkowo pozytywny wynik :). O seniorów jakoś tym razem si enie boję - pojada to czego sie od nich oczekuje! ale może tylko mi sie tak wydaje :).

Kamil232

#177 Postautor: Kamil232 » 23 maja 2004, o 16:49

Nie mam słów do was panowie... :lol:
Do ksiÄ…zek idz synu, bo nie zdasz do drugiej klasy

Podobno to o mnie mieli miec jakies zdanie Gdanszczanie :lol: A to chyba o tobie ciekawe maja...

Zobaczymy czy taki cwaniak bedziesz za tydzien wieczorem, badz 11 lipca kiedy zbiezecie baty wieksze niz ostrow ....

No własnie zobaczymy zobaczymy szczegolnie 11 lipca, jesli pojedziemy w pełnm składzie.. to zobaczymy :twisted: :twisted: :twisted:
a ja bym Ci radził prosty Rzeszowiaczku zająć się swoją drużyna, bo jak tak dalej pójdzie to śmigacie na playoff'y do Lwowa. O defekty to możesz miec pretensje do Charliego albo do waszego ukraińskiego szczescia. Zobaczymy czy znów będziecie zwijac flagi ze wstydu jak przyjedziecie na rewanż do Lublina

I to napisał administrator tego forum :shock: :shock: :shock:
Wogole to :lol: :lol: :lol:
rusku nie wiesz jak było z flagami to nie gadaj a i szczescie i od was sie kiedys odwróci :) :o
Hehe. Ci rzeszowianie to maja jakies kompleksy. Moze to dlatego ze regularnie dostaja od nas baty . Narzekaja na swe defetkty i to ze ich zawodnicy sie rozbijaja. Smieszne bo wychodza tu braki sprzetowe albo zwyczajny brak umiejetnosci jazdy

Znasz sie wogole na zuzlu... Brawo ostatnio chyba defekt miaał Rickardsson a i jeszcze wywalił sie w Grand Prix w Pradze to jest jakis leszcz nie dosc ze ma braki sprzetowe to jeszcze ogromne brak umiejetnosci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: buhaah
Trojan to sredniak, Rempale sie skonczy motor i przestanie jechac Barnan gwiazdor Kuciapa znowu sie rozbije i kicha

Jestem juz pewien ze sie na zuzlu nie znasz...

Po tym co zobaczyłem za co dostał Bana Gdańszczani pewnie i ja teraz dostane.... Jesli adminstrator pisze takie rzeczy to co dopiero reszta no cóz....
Pozdrawiam kibiców z Lublina, znajacych sie na zuzlu, potrafiacych dyskutowac bez obrazania, iii zobaczymy 11 lipca *:twisted: :twisted: :twisted:

* jesli pojedziemy w meczu w pełnym składzie :wink:

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#178 Postautor: jacur78 » 23 maja 2004, o 17:32

Kamil przekonales mnie :) Po raz kolejny popisujesz sie logika Kalego. Prawda jest naaatomiaast taaka ze wy ciagle narzekacie na jakies przypadki losowe podczas gdy to wlasnie od przygotowania zawodnika do sezonu najwiecej zalezy ( czytaj sptrzetowego i kondycyjnego) Upadki a w konsekwencji kontuzje sa efektem braku umiejetnosci lub braku zdrowego rozsadku.
W twoich oczach Trojan to Bog wie jakiej klasy zawodnik, a prawda jest taka ze masz szybki sprzet ktory go wiezie bo jak juz wczesniej wspomnialem zalicza sie on do ligowych sredniakow. Rempala jest jeszcze slabszy tyle ze rowniez sprzet ma przygotowany wysmienicie ale jeszcze 2-3 mecze i sie rozsypie a Rempala wroci do swej normalnej dyspozycji :)

Mowisz ze ja sie na zuzlu nie znam... takie twe prawo...lecz to stwierdzenie nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia :) Ja kieruje sie obiektywizmem, ty zas masz klapy na oczach i palasz nienawiscia do zespolow ktore regularnie ogrywaja Stal. Jak troche dorosniesz to zmadrzejesz .... mam nadzieje bo jak na razie to szkoda czasu na czytanie takich bzdur :)
Twoj obiektywizm szczegolnie jest widoczny w hasle "Glupi ma zawsze szczescie" co juz wystawia ci odpowiednie swiadectwo. Jesli rzeszowscy zuzlowycy czytaja twe wypociny to zapewne sie wstydza ze maja takiego kibica :)
Dolaczam wyrazy sympatii i zyczac wielu lat owocnej edukacji goraco pozdrawiam

Zulu
Junior

#179 Postautor: Zulu » 23 maja 2004, o 18:12

No właśnie Jacur. Rzeszowskie forum to w chwili obecnej niestety chyba najbardziej chamskie forum kibiców żużlowych w Polsce. Oczywiście zdecydowana większość wpisujących się tam ludzi jest OK - bydło robi jedynie kilku małolatów uchodzących za kibiców Stali, a będących de facto żużlowymi anal-fabetami. Niech Kamil wróci na forum Rzeszowa, poczyta swoje posty i zgadnie o kogo mi chodziło. Pozdrawiam.

Shack
Administrator

#180 Postautor: Shack » 23 maja 2004, o 18:12

Kamil232 ja nie moge dać Ci bana bo bawie sie bardzo dobrze czytając twoje posty. Powiedz mi czy ty naprawde masz jakąs nadzieje ze Rzeszów jest w stanie wygrać jakis mecz oprócz Gniezna ? buhahaha no chłopie w jakim ty swiecie zyjesz. Od paru lat macie chore wyobrazenie o swojej druzynie które ciagle sie kończą się walka w dolnej czwórce o utrzymanie sie. My w tamtym roku przetrzebieni kontuzjami dowieźliśmy 3 miejsce na koniec rozgrywek. Wy osłabieni jedynie brakiem Kuciapy broniliście sie przed spadkiem. Drugi rok przegrywacie z nami mecz i dalej nie wiecie gdzie jest wasze miejsce w szeregu. Podejrzewam, że gdyby Stal była w II lidze to też byś tu wchodził i mówił, że wygracie w Lublinie.

Naszczęscie twoja głupote tłumacze sobie od jakiegoś czasu okrzykiem (pochodzącym zreszta z waszego forum )

Ch** z wynikami !!! Stal Rzeszów jestesmy z wami !!!

Awatar użytkownika
istred
Trener

#181 Postautor: istred » 23 maja 2004, o 18:24

Kamil232 pisze:
Hehe. Ci rzeszowianie to maja jakies kompleksy. Moze to dlatego ze regularnie dostaja od nas baty . Narzekaja na swe defetkty i to ze ich zawodnicy sie rozbijaja. Smieszne bo wychodza tu braki sprzetowe albo zwyczajny brak umiejetnosci jazdy

Znasz sie wogole na zuzlu... Brawo ostatnio chyba defekt miaał Rickardsson a i jeszcze wywalił sie w Grand Prix w Pradze to jest jakis leszcz nie dosc ze ma braki sprzetowe to jeszcze ogromne brak umiejetnosci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: buhaah

mozesz mi to napisac jasniej, bo z ktorej strony bym nie czytal to nie widze sensu w twojej wypowiedzi

... no, ale przynajmniej smieszna jest :D:D:D:D:D

Awatar użytkownika
sOKi [HST]
Kontakt:

#182 Postautor: sOKi [HST] » 23 maja 2004, o 18:45

$Kuba$ pisze:
CHrzanowski awansował do finału żużlowych mistrzostw świata
Kolejność
1. Antonin Svab (Czechy)
2. Tomasz Chrzanowski (Polska)
3. Stefan Dannoe (Szwecja)
4. Laszlo Szatmari (Węgry)
5. Mathias Schultz (Niemcy)
6. Josef Franc (Czechy)
-----------------------------
7. Tomas Topinka (Czechy)
8. Craig Watson (Australia)

Chrzanek na pewno nie jest w złej formie, ale to nic nadzwyczajnego wygrać z takimi zawodnikami.

Wlasnie tam nie jezdzili zbyt dobrzy zawodnicy, Drabik mial wypadek i nie jezdzil, a sadze ze by wygral te zawody.Co do meczu u nas to sadze ze Chrzanowski przywiezie okolo 8 punktow, mysle ze na wiecej mu nasi nie pozwola.

Po 1. Moim zdaniem "Chrzanek" wyprzedził tych, których powinien był wyprzedzić, przegrał zaledwie 2 biegi i jest to jak najbardziej dobry wynik.

Po 2. 8pkt - hm... uważam jednak, że zdobędzie nieco więcej punktów. Czym to argumentuję?! Otóż w pierwszej kolejności nasuwa się średnia meczowa "Chrzanka" w dotyczasowych meczach tego sezonu (12pkt). Prócz tego najsłabszy występ w tym roku zanotował w pierwszym meczu i było to 10(+1)p. Zaś w innym meczu wyjazdowym, w Rzeszowie startując 4x zaledwie raz dojechał to mety na 2gim miejscu.
Może i to są tylko statystyki, ale patrząc na dotychczasową postawę Tomka nie chce mi się wierzyć, iż w tym meczu nie przekroczy 10punktów. Ale wporządku, macie prawo w to wierzyć.

Jinxsior pisze:Tak wiec panowie z GKS-u milej podrozy wam zycze do naszego pieknego miasta,ale nastawcie sie na baty.Jak do tej pory to jedziecie na opini takiego mocarza co to nikt z nim nie wygra,bardzo sie mylicie i my wam to udowodnimy.Tak naprawde to wasz zespol ciagnie dwoch zawodnikow i wrazie tfu tfu nieszczescia, Wybrzeza nie ma i nie ma wygrywania.

I tutaj również mam nieco odmienne zdanie. Uważam bowiem, iż w gdańskim zespole zawodnicy jak narazie świetnie się uzupełniają. Jeśli jeden pojedzie słabiej, nadrobi to reszta. Chyba, że padnie więcej kół zębatych w tym mechanizmie (oby nie)... ;) Do tego dochodzi rywalizacja o miejsce w składzie między Pecyną a Stojanowskim i bez względu na to, który z nich pojedzie będzie dawał z siebie wszystko.
Shack pisze:cicho sledziu

Ach... Kolejna osoba myli Gdańsk ze śledziownią... Przypominam tylko, że śledzi najlepiej szukać w sąsiedniej Gdyni a nie u nas ;-).

ReasumujÄ…c:
Moim skromnym zdaniem mecz w Lublinie powinnismy wygrac w przedziale 47:43 - 51:39. Jedyne czego się obawiam to, że (jak zresztą pisałem wyżej) zawiedzie nas więcej niż jeden zawodnik. No i mam nadzieję, iż Dzikowski nie zdecyduje się po raz kolejny na odjechanie meczu w krajowym składzie. Jeśli jednak tak się stanie, a w Waszej drużynie pojedzie Karlsson to może być naprawde gorąco.
Ja się osobiście na ten mecz nie wybieram, lecz mam nadzieję, iż Ci gdańszczanie którzy zawitają na Lubelszczyźnie nie przyniosą nam wstydu. Liczę również na godne i spokojne zachowanie z Waszej strony.

Pozdrawiam, Oski.
ObrazekNIE MA ŻE BOLI ! WYBRZEŻE WSZYSTKICH PIERDOLI !!!

ObrazekWybrzeże > Extraliga 2005

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#183 Postautor: dannie » 23 maja 2004, o 18:56

Liczę również na godne i spokojne zachowanie z Waszej strony.

w Lublinie nigdy nie bylo, nie ma i nie bedzie chamstwa w stosunku do kibicow przyjezdnych! (chodzi mi oczywiscie o kibicow zuzlowych bo za tych pilkarskich wole nie obiecywac :? ) niech pamietaja o tym wszyscy, ktorzy planuja przyjechac do naszego miasta... ja czuje szacunek dla ludzi ktorzy zdecydowali sie przyjechac na mecz do obcego miasta, by wspierac dopingiem swoja druzyne (tak jak ja oczekuje go w innych miastach :) )

Pozdrawiam kibicow z Gdanska!
Herzlich willkommen! :D

maloh
Szkółkowicz

#184 Postautor: maloh » 23 maja 2004, o 19:11

co do śledziów - popatrzcie na herb Gdyni i wszystko sobie wyjaśnicie :)
problemy z geografią ? - a nie... czysta ludzka złośliwość

Kamil232

#185 Postautor: Kamil232 » 23 maja 2004, o 19:32

A wiec wytłumacze wam......
W twoich oczach Trojan to Bog wie jakiej klasy zawodnik, a prawda jest taka ze masz szybki sprzet ktory go wiezie bo jak juz wczesniej wspomnialem zalicza sie on do ligowych sredniakow. Rempala jest jeszcze slabszy tyle ze rowniez sprzet ma przygotowany wysmienicie ale jeszcze 2-3 mecze i sie rozsypie a Rempala wroci do swej normalnej dyspozycji

Smiesza mnie takie wpisy....To moze Tony czy Gollob tez maja tylko sprzety co ich niosa :| Bez przeady....
Ja kieruje sie obiektywizmem, ty zas masz klapy na oczach i palasz nienawiscia do zespolow ktore regularnie ogrywaja Stal.

Zapraszam na forum Gdanskie gdzie jak przegralismi i bylismy rzeczywiscie słabsi to potrafiłem sie zachowac i pogratulowałem zwyciestwa...
właśnie Jacur. Rzeszowskie forum to w chwili obecnej niestety chyba najbardziej chamskie forum kibiców żużlowych w Polsce.

Zapraszam na forum tarnowskie to pogadamy...:|

Powiedz mi czy ty naprawde masz jakąs nadzieje ze Rzeszów jest w stanie wygrać jakis mecz oprócz Gniezna ? buhahaha no chłopie w jakim ty swiecie zyjesz

Zobaczymy...jesli tak sie stanie czyli jesli nie wygramy nic poza Gnieznem to przyznam ci racje i nie bede pisał nic na forum, lecz jesli bedzie na odwrót to przyznajesz mi racje i zreszkasz sie z administratora na tym forum :P
Od paru lat macie chore wyobrazenie o swojej druzynie które ciagle sie kończą się walka w dolnej czwórce o utrzymanie sie. My w tamtym roku przetrzebieni kontuzjami dowieźliśmy 3 miejsce na koniec rozgrywek. Wy osłabieni jedynie brakiem Kuciapy broniliście sie przed spadkiem

Jakim brakiem Kuciapy z wami nie było tez Trojana :|:| w Grudziadzu tez go nie było a potrafilismy powalczyc... :|
Pozatym przekonacie sie u siebie z Gdanskiem co to znaczy z nimi jechac...a w Gorzowie jechaliscie w najsilniejszym składzie a oni jeszce bez FLISA!!! A my walczac i mielismy mecz na styku do kontuzji Macka.....

Awatar użytkownika
sOKi [HST]
Kontakt:

#186 Postautor: sOKi [HST] » 23 maja 2004, o 19:59

dannie pisze:
Liczę również na godne i spokojne zachowanie z Waszej strony.

w Lublinie nigdy nie bylo, nie ma i nie bedzie chamstwa w stosunku do kibicow przyjezdnych! (chodzi mi oczywiscie o kibicow zuzlowych bo za tych pilkarskich wole nie obiecywac :? ) niech pamietaja o tym wszyscy, ktorzy planuja przyjechac do naszego miasta... ja czuje szacunek dla ludzi ktorzy zdecydowali sie przyjechac na mecz do obcego miasta, by wspierac dopingiem swoja druzyne (tak jak ja oczekuje go w innych miastach :) )

Pozdrawiam kibicow z Gdanska!
Herzlich willkommen! :D

No i bardzo fajnie. Ja niestety nie mogę nikogo zapewnić, że ze strony gdańszczan nie doświadczą jakiś przykrych wypadków. Mogę tylko i wyłącznie usprawiedliwić nieco ogół naszych kibiców. W końcu kiedy na mecz przychodzi 10-15tys ludzi to wiadomo, że znajdzie się kilku idiotów, którzy rzucą jakimś kamieniem, lub coś w tym stylu. W każym razie jest to ułamek procenta tych wszystkich ludzi, którzy przychodzą wiernie, w kulturalny sposób dopingować naszą drużynę.

Co do poprzednich postów warto dodać, iż Mirosław Jabłoński przebrnął zdisiaj przez kolejną rundę kwalifikacyjną do IMŚJ zajmując 3miejsce w finale zawodów na Łotwie.
ObrazekNIE MA ŻE BOLI ! WYBRZEŻE WSZYSTKICH PIERDOLI !!!

ObrazekWybrzeże > Extraliga 2005

harry
Trener

#187 Postautor: harry » 23 maja 2004, o 20:28

Ar2rB pisze:Mogłby ktoś coś ciekawego napisać na temat naszych podstawowych juniorów. Czy pojadą, czy będa w nadchodzącym tygodniu trenować... jak poszła młodemu stachyrze matura itd itp ;). Ja mam w przyszły weekend z soboty na iedzielę weselisko (w Częstochowie hehe) i będę pędził na złamanie karku do lublina na meczyk. a chciałbym miec choc cień nadzieji na wyjątkowo pozytywny wynik :). O seniorów jakoś tym razem si enie boję - pojada to czego sie od nich oczekuje! ale może tylko mi sie tak wydaje :).

Dawid - polski - 3; rosyjski - 5( prorok jaki czy co?). Wystep mało prawdopodobny - problemy z nogą.
Jeleniewski - 90% że pojedzie, wybiera się nawet na czwartkowy trening ale chyba sie nie uda.

meesha
Trener
Kontakt:

#188 Postautor: meesha » 23 maja 2004, o 22:03

Zgodnie z nową świecką tradycją (mam nadzieję, że tym razem bez wpadki) przedstawiam bilans spotkań lubelsko-gdańskich na Zygmuntowskich:

1972 Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 46:30
1973 Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 48:30
1974 Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 54:23
1977 Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 56:40
1983 Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 40:50
1992 Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 62:28
1994 Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 54:36
1995 Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 30:59
1996 LKŻ Lublin - Wybrzeże Gdańsk 43:43
1997 LKŻ Lublin - Wybrzeże Gdańsk 24:66
1998 LKŻ Lublin - Wybrzeże Gdańsk 33:57

Bilans: 6 zw. - 1 rem. - 4 por., małe punkty 490:462 (+28 )
średni wynik 46:44

I tak to wszystko wygląda, jeśli znowu coś pomyliłem, to podaję się do dymisji i więcej bilansów nie robię :wink:

Historia wskazuje, że będzie ciekawie...

PS. I nie pytajcie w jaki sposób wyliczam średni wynik meczu, bo tego się nie da wyjaśnić :roll: :lol: 8)

Shack
Administrator

#189 Postautor: Shack » 23 maja 2004, o 22:05

Kamil232 pisze:Zobaczymy...jesli tak sie stanie czyli jesli nie wygramy nic poza Gnieznem to przyznam ci racje i nie bede pisał nic na forum, lecz jesli bedzie na odwrót to przyznajesz mi racje i zreszkasz sie z administratora na tym forum :P

Stanie sie tak bo gdzie wy mozecie wygrac jeszcze ?????? a zebys przestal pisac to moge sprawic w kazdej chwili ;). Co do administratora mojego to masz do powiedzenia tyle co zyd ( sory ukrainiec ) za okupacji, poniewaz tak sie sklada ze ja je zrobilem. Jak ci cos nie pasuje mozesz pisac swoje brednie na stalrzeszow.pl, tam przynajmniej znajdziesz od razu 10 przyglupów co cie poprze.

Jakim brakiem Kuciapy z wami nie było tez Trojana :|:| w Grudziadzu tez go nie było a potrafilismy powalczyc... :|

U nas tez Seba Truminski nie lapie sie w skladzie jakos nikt nie robi z niego bohatera. Nie ublizajac Sebie, Trojan, Wilk czy Fierlej to zawodnicy jego klasy.

Pozatym przekonacie sie u siebie z Gdanskiem co to znaczy z nimi jechac...a w Gorzowie jechaliscie w najsilniejszym składzie a oni jeszce bez FLISA!!! A my walczac i mielismy mecz na styku do kontuzji Macka.....

Tez jestem zdania ze sie przekonamy co to znaczy jechac i mecz wygramy. Po optymistycznych wiesciach harrego jeszcze bardziej sie utwierdzam w tym przekonaniu. Wyjazdowy mecz na styku to mieliscie z 5 lat temu :]

max3
Zawodowiec

#190 Postautor: max3 » 23 maja 2004, o 23:53

a co dolega nodze Dawida,na treningu czwartkowym bedzie caly sklad seniorski????

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#191 Postautor: Radzio » 24 maja 2004, o 07:41

max3 pisze:a co dolega nodze Dawida,na treningu czwartkowym bedzie caly sklad seniorski????

W Czwartek na treningu pojawi się Darek Śledź. (przynajmniej tak mówił:) )

Co do samego meczu z Gdańskiem to jesli Jeleń pojedzie mój typ to 48:42 dla TŻciku :) Jedynie czego się obawiam to .... kibiców :) chciałbym, żeby doping był na wysokim poziomie:) przynajmniej taki jak w Gdańsku :)

Juniorek

#192 Postautor: Juniorek » 24 maja 2004, o 09:17

A ja obstawiam , że TŹ wygra tylko dwoma punktami :/

mikha_el

#193 Postautor: mikha_el » 24 maja 2004, o 09:29

hej...
Razem z moją połową wybieramy się na ten mecz pokibicować Wybrzeżu. Czy możecie zapewnić, że nie narażę sie na uszczerbek na zdrowiu ? Niestety mało wiem o kibicach z lublina, ale mam nadzieję że nie ma takiego buractwa jak w niektórych klubach i będe mógł spokojnie w klubowym szaliku wejść na stadion.

Juniorek

#194 Postautor: Juniorek » 24 maja 2004, o 09:42

Z tego widziałem, jak Tarnów przyjechał do nas to nic się nie stało :) SPokojnie było i chyba mam nadzieję, że nic się Wam nie stanie, a nie tak jak to było w rzeszowie w tamtym roku jak byłem na wyjeździe, że zabrali szalik małolatowi, który przyjechał na mecz z lUblina

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#196 Postautor: jacur78 » 24 maja 2004, o 12:32

Gawrzyk nie przesadzaj :) Ja w Gdansku siedzialem na 1 luku okok kiboli GKS i nawet zywo kibicowalem Tomkowi czy Grzesiowi jak jechali na 1 miejscu i tylko 2 razy dostalem w leb kze nie jest chyba tak zle w tym Gdansku z kibicami :)

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#197 Postautor: GIGI » 24 maja 2004, o 13:29

Ale burzliwa dyskusja ;)

70% postów nie związanych z tematem ;( Aż żal się człowiekowi robi poważnych ludzi wypowiadających się na forum, ciekawe do czego to nas doprowadzi. Proponuję ignorować całkowicie posty osób które piszą tylko po to aby się kłócić !!!!

Robson
Senior

#198 Postautor: Robson » 24 maja 2004, o 14:13

Najgorzej GIGI że i "szeryfy" sie w to angażują.... Po prostu za długa przerwa między meczami i już nie bardzo jest o czym pisać....

Po co sie sprzeczać panowie po co?? I tak żaden nie ustąpi i każdy bedzie ppzy swoim.... A wszystko rozstrzygnie sie po meczu. I wtedy jednym albo drugim bedzie głupio że myśleli że ich drużyna to mocarze.

Kamil232

#199 Postautor: Kamil232 » 24 maja 2004, o 14:27

Stanie sie tak bo gdzie wy mozecie wygrac jeszcze ?????? a zebys przestal pisac to moge sprawic w kazdej chwili . Co do administratora mojego to masz do powiedzenia tyle co zyd ( sory ukrainiec ) za okupacji, poniewaz tak sie sklada ze ja je zrobilem. Jak ci cos nie pasuje mozesz pisac swoje brednie na stalrzeszow.pl, tam przynajmniej znajdziesz od razu 10 przyglupów co cie poprze.

Rusku jak jestes taki pewny to co ci szkodzi sie załozyc :roll: :roll:
Powiem ci to wygramy w Gnieznie u siebie Ostrów,Grudziadz,Gorzów iiii...
jesli nie bedzie wałka z torem to i w Lublinie sie przekonamy...
U nas tez Seba Truminski nie lapie sie w skladzie jakos nikt nie robi z niego bohatera. Nie ublizajac Sebie, Trojan, Wilk czy Fierlej to zawodnicy jego klasy.

Tak tak, to dlaczego Trojan robił Gorzowian jak chciał R.Tojanowski 14 (3,2,3,3,3,D/2) jesli sie nie myle podbny wynik miał Karlsson :lol: :lol:Nie wspominajac o gwiazdach Knaap, czy Śledz :lol: :lol:
a wasi nawet nie pierneli... Dlaczego robił Chrzanowskiego Koscieche KArgera!!
ez jestem zdania ze sie przekonamy co to znaczy jechac i mecz wygramy. Po optymistycznych wiesciach harrego jeszcze bardziej sie utwierdzam w tym przekonaniu. Wyjazdowy mecz na styku to mieliscie z 5 lat temu :]

Chyba mówiesz o waszych wystepach w 2 lidzie :lol: :lol: :lol:
10 biegi 27:33 dla Gorzowian 11 bieg w którym jak widac gdyby sie Maciek nie wywalił to zapewne było by 5-1 ale to inna sprawa.....

PS. I kto tu pisał, ze Rzewszowskie forum nie ma poziomu :shock: :shock: :shock: :shock: Co dopiero tutaj adminstrator forum wypisuje takie rzeczy.... PARODIA....

PS2. Myślałem, ze z wami można pogadac na wysokim poziomie, ale widzac co wypisuje administrator tego forum to chyba sie pomyliłem....
Mimo wszystko POZDRAWIAM KIBICÓW Z LUBLINA ;]